jedino barilline jer se najbolje kuhaju
ubacim 2-3 min u kipuću vodu u kojoj je naravno par kapi ulja
jedino ne volim bešamel i umjesto njega prelijem ih slatkim vrhnjem,naravno kad ih radim s mljevenim mesom
odlična kombinacija,probajte
okus-

Cvrle,CvrleeCvrle wrote: 20 Nov 2017, 15:54 Veceras ide posljednji experiment... Radicu strogo po uputama iz recepta, pa cemo da vidimo na sta ce to da lici...
Inace, ukucani su mi najavili da nece jesti, tako da ce sigurno biti i za vas, bujrum![]()
Po kojem receptu?Koje kore si kupila?Cvrle wrote: 20 Nov 2017, 15:54 Veceras ide posljednji experiment... Radicu strogo po uputama iz recepta, pa cemo da vidimo na sta ce to da lici...
Inace, ukucani su mi najavili da nece jesti, tako da ce sigurno biti i za vas, bujrum![]()
Po receptu Nice, kupila Barilla kore.spacebound wrote: 20 Nov 2017, 16:02Po kojem receptu?Koje kore si kupila?Cvrle wrote: 20 Nov 2017, 15:54 Veceras ide posljednji experiment... Radicu strogo po uputama iz recepta, pa cemo da vidimo na sta ce to da lici...
Cvrle wrote: 20 Nov 2017, 16:53Po receptu Nice, kupila Barilla kore.spacebound wrote: 20 Nov 2017, 16:02Po kojem receptu?Koje kore si kupila?Cvrle wrote: 20 Nov 2017, 15:54 Veceras ide posljednji experiment... Radicu strogo po uputama iz recepta, pa cemo da vidimo na sta ce to da lici...
Ma nije neka mudrost. Ja koristim Barilla lazanje, njih ne treba kuhati. Namastim tepsiju, stavim besamel, poredam ( na puteru proprzim dvije kasike brasna, dodajem mlijeko polako, da se gusto skuha, posolim, pobiberim) na to poredam kore, na kore bolonjez, uprosten, na moj nacin. Pravim ga tako sto proprzim glavicu luka, dodam pola kg mljevenog mesa, proprzim, zacinim, ja koristim vegetu, biber i crvenu papriku, malo, bosiljka i origana, dodam paradajz sos, ostavim da se malo "upihtija". Preko sir, natrpaj kakvog i koliko zelis, ne mozes tu pogrijesitiimmuno wrote: 15 Nov 2023, 11:16 Nikad jos nisam pravila lazanjeeh doso red I na njih e hajde spejsi daj kakav isproban recept,ili ako neko vec ima da je bas zadovoljan. Hvala, cekam
![]()
immuno wrote: 15 Nov 2023, 11:16 Nikad jos nisam pravila lazanjeeh doso red I na njih e hajde spejsi daj kakav isproban recept,ili ako neko vec ima da je bas zadovoljan. Hvala, cekam
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests