Maja wrote:Iz poštovanja prema ovoj temi i forumašima sa slabjim vidom povećaj slova.
Maja wrote:Ne smijem biti viđen bez naočala
Tigris sindrom
Moderator: Krokodil Behko
Maja wrote:Iz poštovanja prema ovoj temi i forumašima sa slabjim vidom povećaj slova.
Maja wrote:Ne smijem biti viđen bez naočala
Sad opet uzmi one čale za čitanje, pa pročitaj svoja slova.Oblak wrote:Baš su u skladu sa temomMaja wrote:Iz poštovanja prema ovoj temi i forumašima sa slabjim vidom povećaj slova.![]()
Zar piše nešto na konzervamaKrokodil Behko wrote:Sad opet uzmi one čale za čitanje, pa pročitaj svoja slova.Oblak wrote:Baš su u skladu sa temomMaja wrote:Iz poštovanja prema ovoj temi i forumašima sa slabjim vidom povećaj slova.![]()
Vid se provjerava na argeti i sličnim proizvodima.
Ko pročita ono sve što piše po konzervama i kutijicama, halal mu ćasa i ne trebaju mu cvike.
Piše. I ja sam se šokiro, kad sam upitao za rok trajanja, a trgovac kaže da piše na konzerviNice try wrote:Zar piše nešto na konzervamaKrokodil Behko wrote:Sad opet uzmi one čale za čitanje, pa pročitaj svoja slova.Oblak wrote:Baš su u skladu sa temomMaja wrote:Iz poštovanja prema ovoj temi i forumašima sa slabjim vidom povećaj slova.![]()
Vid se provjerava na argeti i sličnim proizvodima.
Ko pročita ono sve što piše po konzervama i kutijicama, halal mu ćasa i ne trebaju mu cvike.
Možda je bolje što neke stvari i ne vidimKrokodil Behko wrote:Piše. I ja sam se šokiro, kad sam upitao za rok trajanja, a trgovac kaže da piše na konzerviNice try wrote: Zar piše nešto na konzervama
Hannibal wrote:jel lose ako puno trepcem?? kaze mi jedna cura danas da bas puno trepcem i da zbog toga ne vidim dobro...
Nisi jedina
moja rodica ima -7...
Joj.. baš dosta . ..moja seka non-stop nosi lećezloćko tokmak wrote: 19 Oct 2017, 23:30moja rodica ima -7...![]()
pipa zid ujutro kad ustane da ne udari glavom...
i ona nosi leće od sedme godine života...Danci wrote: 19 Oct 2017, 23:39Joj.. baš dosta . ..moja seka non-stop nosi lećezloćko tokmak wrote: 19 Oct 2017, 23:30moja rodica ima -7...![]()
pipa zid ujutro kad ustane da ne udari glavom...
Ne moze na operaciju dok ne završi fakultet,raste joj minus zato što previše čita..
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests