euphoria wrote:Najvise volim nositi puno narukvica na rukama i naravno dobar sat. Nosim i razne lancice, zavisi sta obucem. Nekada dobar komad nakita napravi od obicne kombinacije fantasticnu. Mindjuse rijetko nosim. Jedino mozda kada izadjem, pa stavim neke velike i primjetne. Nemam obicaj da se ''nakitim'' i bas mi je bezveze kad cura stavi velike mindjuse, lancic i narukvice. To mi je to much.
Drago mi je sto imamo isti ukus. Vidim u potpunosti se slazemo sto se tice nakita. Eh bas si nasla pravo poredjenje to za bozicnu jelku.Hana84 wrote:euphoria wrote:Najvise volim nositi puno narukvica na rukama i naravno dobar sat. Nosim i razne lancice, zavisi sta obucem. Nekada dobar komad nakita napravi od obicne kombinacije fantasticnu. Mindjuse rijetko nosim. Jedino mozda kada izadjem, pa stavim neke velike i primjetne. Nemam obicaj da se ''nakitim'' i bas mi je bezveze kad cura stavi velike mindjuse, lancic i narukvice. To mi je to much.
Imamo isti ukus euphoria. I ja volim narukvice i satove. Volim krupniji nakit. Sto rece euphoria nosim i razne lancice, zavisi sta obucem.
Ne kindjurim se, tj. nemam istovremeno veliku narukvicu i veliki lancic oko vrata. Izbor uvijek ide na jedno. Da bas bude " ono " decentno.
Nakit zna " upotpuniti " dojam koji osoba ostavlja, a zna ga ( naravno ako ga je kao na bozicnoj jelki) i totalno upropastiti.