Žalbe i sugestije
Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1685 times
- Been thanked: 3228 times
- Status: Offline
Re: Žalbe i sugestije
Obično kažu kad je neko dobar da ga treba ehm da se namnoži 
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
Majko mila i bože moj. Neki moderatori su, na mom primjeru, bogu plakat.
Storm i Šojić kao dva rođena brata da su.
https://www.youtube.com/watch?v=EVP5DlmXtZA
Mene spopadne muka zbog ovakvih kvalifikacija kad čovjek promaši cijeli fudbal.
Možda čovjek banuje kumulativno? To nebi trebala da bude praksa jer ukoliko postoji opravdan razlog za ban isti treba da bude na snazi, a ne da bude praksa u kojoj često se amputira ono što niko drugi ne vidi samo određen(i) moderator(i) vidi(e).
Moram se požaliti i na Behka koji mi je nakon što sam banovan obrisao nekoliko desetina postova.
Najvjerovatnije je i prije brisao, samo sada sam upadljivo primjetio jer je ovaj put obrisao mnogo više mojih postova.
Postavlja se pitanje koji je smisao pisanja na ovom forumu kada što više pišem to mi se postovi više brišu.
Moram da uputim i generalnu protestnu notu. Naime, banovani forumaši su potpuno obespravljeni da se žale i odgovore na ban. Niti mogu da odgovore niti mogu nakon isteka s obzirom da tema o banovanim forumašima služi samo za moderatore koji na istoj izreknu kaznu da bi odmah poslije toga zaključali temu. Neki forumi su to riješili na način da postoji dio foruma na kom se slobodno može pisati i tokom trajanja bana. Ovdje na oom forumu to nema, kao i mnogo što šta, a što se tiče prava banovanih forumaša.
U mom 11 godišnjem forumskom iskustvu nikada nisam imao situaciju da mi moderatori brišu gomilu postova. Obično je to 1 ili 2-3 uvrh glavež, niti sam ikada bio banovan zbog onoga što se drugima pričinjava.
Ovo su sve razlozi zašto mnogi forumi propadnu.
Storm i Šojić kao dva rođena brata da su.
https://www.youtube.com/watch?v=EVP5DlmXtZA
Mene spopadne muka zbog ovakvih kvalifikacija kad čovjek promaši cijeli fudbal.
Možda čovjek banuje kumulativno? To nebi trebala da bude praksa jer ukoliko postoji opravdan razlog za ban isti treba da bude na snazi, a ne da bude praksa u kojoj često se amputira ono što niko drugi ne vidi samo određen(i) moderator(i) vidi(e).
Moram se požaliti i na Behka koji mi je nakon što sam banovan obrisao nekoliko desetina postova.
Najvjerovatnije je i prije brisao, samo sada sam upadljivo primjetio jer je ovaj put obrisao mnogo više mojih postova.
Postavlja se pitanje koji je smisao pisanja na ovom forumu kada što više pišem to mi se postovi više brišu.
Moram da uputim i generalnu protestnu notu. Naime, banovani forumaši su potpuno obespravljeni da se žale i odgovore na ban. Niti mogu da odgovore niti mogu nakon isteka s obzirom da tema o banovanim forumašima služi samo za moderatore koji na istoj izreknu kaznu da bi odmah poslije toga zaključali temu. Neki forumi su to riješili na način da postoji dio foruma na kom se slobodno može pisati i tokom trajanja bana. Ovdje na oom forumu to nema, kao i mnogo što šta, a što se tiče prava banovanih forumaša.
U mom 11 godišnjem forumskom iskustvu nikada nisam imao situaciju da mi moderatori brišu gomilu postova. Obično je to 1 ili 2-3 uvrh glavež, niti sam ikada bio banovan zbog onoga što se drugima pričinjava.
Ovo su sve razlozi zašto mnogi forumi propadnu.
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Konsultant
- Legenda foruma

Koliko znam, svi koji fasuju ban, prethodno dobiju opomenu. Nema poslije sto sam banovan. Posteno i korektno.
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

- Konsultant
- Legenda foruma

Moje vijuge nisu upamtile niti jedan ban bez razloga za vise od 5 godina.Vladimir RUS wrote:Ja nisam dobio opomenu, samo sam dobio 30 dana bana.
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 7 times
Uvijek "pravi" dodju kmecati za pravdu 
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Ne bi ni primijetila, vjeruj mi. Da ne mislim da im je zahmet, sama bi trazila da ih uklonu 
- Konsultant
- Legenda foruma

- Konsultant
- Legenda foruma

- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

Ni moje, ali bez utemeljenog razloga jesu. Na mom nedavnom primjeru lično sam se uvjerio u to.Konsultant wrote:Moje vijuge nisu upamtile niti jedan ban bez razloga za vise od 5 godina.Vladimir RUS wrote:Ja nisam dobio opomenu, samo sam dobio 30 dana bana.
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

Ne kmeči onaj koga ne biju, već onaj koga biju.Heidi wrote:Uvijek "pravi" dodju kmecati za pravdu
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14702 times
- Been thanked: 10248 times
Kad procitas sve ono sto ti moderatori poruce prije no dobijes ban - samo ce ti se kazati 
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

Samo da kažem da ovo mislim u prenesenom značenju. To sam morao da napišem da bi me i Storm shvatio.Vladimir RUS wrote:Ne kmeči onaj koga ne biju, već onaj koga biju.Heidi wrote:Uvijek "pravi" dodju kmecati za pravdu