I moja Aja grize nesto, nesto je opetBla wrote:kako me večeras ujela, pola prsta mi otkinula
zdravlje zeza aman.
Moderator: spacebound

I moja Aja grize nesto, nesto je opetBla wrote:kako me večeras ujela, pola prsta mi otkinula
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

ČujMutevelija wrote:Ja sam čuo priča se da je dijete umrlo što je pojelo zrno ne sad od kukuruza čini mi se ili je od kokica bilo, kazu da je u njemu proklijalo.
Od necega je zrno, e sad da li je mit ili nije.
Ne znam.

Ma kazu da to pokupe od vlasnikaMelek wrote:Ja bih volio imati majmuna ali ljudi kazu majmuni drkaju gdje prije stignu, to je cudo nevidjeno.
Jesam li vec pisao negdje o ovome? Nekako mi k'o kroz maglu..
Mozda je pojeo vec necijeg psa cuvara pa sad samo probavljanavika wrote:Eto, kad mogu majmuni, mogu i ljudi, jelde![]()
Kikani je sinoc dosao kuci nekako cudan, drzo je rep ukocen, I dva puta je puho na sina kad ga je uzimo.
Osto je cijelu noc u kuci, jeo je, ali ne koliko inace jede. Ne znam sta li je mogo povrijedit.
Jutros me je zvao da podjem za njih, mozda da izgrdim nekog, il da ga stitim, jer sam to ne zna, ali ne mogu se sunjat po tudjim dvoristima.
rethna wrote:Ma kazu da to pokupe od vlasnikaMelek wrote:Ja bih volio imati majmuna ali ljudi kazu majmuni drkaju gdje prije stignu, to je cudo nevidjeno.
Jesam li vec pisao negdje o ovome? Nekako mi k'o kroz maglu..
Monkey see monkey do
Da ti vec nemas majmuna?

rethna wrote:
Samo da kazem da ja kunica nikad ocima vidio nisam
Da izvines ni lava, ni obicnog, ma nikakvog

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests