I šta je tu lose?Krokodil Behko wrote:Bože dragi, pa kud ide ovaj svijet u pm
Sad na fejsu vidim, neko izbacio sliku svoje bašče, luk, paradajz, paprika, sve postrojeno ko na Titinom sletu i kamenim kockama popločan pristup do bašče i skroz oko nje

Moderator: spacebound
I šta je tu lose?Krokodil Behko wrote:Bože dragi, pa kud ide ovaj svijet u pm
Sad na fejsu vidim, neko izbacio sliku svoje bašče, luk, paradajz, paprika, sve postrojeno ko na Titinom sletu i kamenim kockama popločan pristup do bašče i skroz oko nje
Pa svako radi onako kako osjeća da treba u svom prostoru...ja licno volim kada basta uredna i sve pod konac...Krokodil Behko wrote:Loše je što neki pretjeruju, sa ionako sumnjivim hobijima
Pa pokaži ako hoćeš.Čupava wrote: da nisi vidio moju bastu slučajno ...ako nisi zastidio si me...ne smijem je pokazati, reci ćeš da pretjerujem...
A ja volim pretjerati u svemu sto volim ...
NecuKrokodil Behko wrote:Pa pokaži ako hoćeš.Čupava wrote: da nisi vidio moju bastu slučajno ...ako nisi zastidio si me...ne smijem je pokazati, reci ćeš da pretjerujem...
Što je manje uredno, to je veći plus kod mene
Čupava wrote:NecuKrokodil Behko wrote:Pa pokaži ako hoćeš.Čupava wrote: da nisi vidio moju bastu slučajno ...ako nisi zastidio si me...ne smijem je pokazati, reci ćeš da pretjerujem...
Što je manje uredno, to je veći plus kod menepa da me hvalite, da se divite..a mozda i zavidite....
Melek wrote:Ja sam se nedavno najezio kad sam vidio da su uzgojili hibridnu biljku sa dole krompirom a gore paradajzom.
Pa to k'o Bozo Vreco u botanickom izdanju
jel' u hajduke?Chloe wrote:Kontrić paprike ti se odmeću .....
Tako mi seljaci kažemo ...Bla wrote:jel' u hajduke?Chloe wrote:Kontrić paprike ti se odmeću .....
Kako je bašta sumnjiv hobi?Krokodil Behko wrote:Loše je što neki pretjeruju, sa ionako sumnjivim hobijima
Jadne trešnjice,pa baš sve opaleMaja wrote:Melek wrote:Ja sam se nedavno najezio kad sam vidio da su uzgojili hibridnu biljku sa dole krompirom a gore paradajzom.
Pa to k'o Bozo Vreco u botanickom izdanju
![]()
Mi smo već trebali izvaditi krompir ali zbog leda je veličine jajeta.
Rotkvica prerodila, zelena salata, blitva isto. Glavice kupusa se formiraju, brokula takođe, mrkva i majdonoz fino napreduju, posađeni su još i patlidžani, dvije vrste, cvekla, kupus raštika, paprike i kavade, grah, mohuna, tikve, pipun, karpuza, bamija, luk.
Jel kasno da se sad šupne saransak?
Trešnje sve opale. Isto spermići.
Nice try wrote:Kako je bašta sumnjiv hobi?Krokodil Behko wrote:Loše je što neki pretjeruju, sa ionako sumnjivim hobijima![]()
Inače,u pravu si,neka ima neki red,gdje je šta posađeno i sl.,ali sada nosati konac po bašti,mjeriti gredice
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests