Moderator: spacebound

A ja sve kažem kako mi je kupatilo premalo, čak manje i od ovog stana.SPINERKA wrote:In a 60-square-foot/5.57m2/ apartment in Hong Kong, a mother spends $487 a month to house herself and her son.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Nema šanse da bih mogla boraviti ovdje pa cak ni samo spavati... Ne volim male prostore...trebam prostora da bih se osjecala ugodno...sto manje namještaja, prostirki, kojekakvih ukrasa, to bolje i ljepse mi...SPINERKA wrote:In a 60-square-foot/5.57m2/ apartment in Hong Kong, a mother spends $487 a month to house herself and her son.

Jao jao bas ce biti tesko ti se priviknuti iz većeg kad useliš u manje...ali eto ..svako zna svoje...Mika wrote:Odrasla u stanu, zadnjih 20tak godina sam u kuci...
Sad sebi opet trazim kakav mali stancic. Mali prostor, manje stvari, samo ono sto mi stvarno treba...Hocu sebi zivot da pojednostavim.

Koliko ti je predsoblje?Julia-Klara wrote:Sinoc zamalo pa skroz zavrseno kupatiloDruga tus kabina, lavabo sa ormaricem ubacen
Cekam slike ovih dana.
Najvjerovatnije cu ves masinu staviti u kupatilo, a u kupatilo jos jedan ormaric za higijenske potrpstine i peskire![]()
Jedva cekam kuci pa da biram kuhinju i ostali namjestaj

Sa željeznim okviromJulia-Klara wrote:Pa nemam ni toI krevet mi treba

Kuhan hrast isto valjaspacebound wrote:Sa željeznim okviromJulia-Klara wrote:Pa nemam ni toI krevet mi treba
![]()