Moderator: spacebound
A ja sve kažem kako mi je kupatilo premalo, čak manje i od ovog stana.SPINERKA wrote:In a 60-square-foot/5.57m2/ apartment in Hong Kong, a mother spends $487 a month to house herself and her son.
Nema šanse da bih mogla boraviti ovdje pa cak ni samo spavati... Ne volim male prostore...trebam prostora da bih se osjecala ugodno...sto manje namještaja, prostirki, kojekakvih ukrasa, to bolje i ljepse mi...SPINERKA wrote:In a 60-square-foot/5.57m2/ apartment in Hong Kong, a mother spends $487 a month to house herself and her son.
Jao jao bas ce biti tesko ti se priviknuti iz većeg kad useliš u manje...ali eto ..svako zna svoje...Mika wrote:Odrasla u stanu, zadnjih 20tak godina sam u kuci...
Sad sebi opet trazim kakav mali stancic. Mali prostor, manje stvari, samo ono sto mi stvarno treba...Hocu sebi zivot da pojednostavim.
Koliko ti je predsoblje?Julia-Klara wrote:Sinoc zamalo pa skroz zavrseno kupatiloDruga tus kabina, lavabo sa ormaricem ubacen
Cekam slike ovih dana.
Najvjerovatnije cu ves masinu staviti u kupatilo, a u kupatilo jos jedan ormaric za higijenske potrpstine i peskire![]()
Jedva cekam kuci pa da biram kuhinju i ostali namjestaj
Sa željeznim okviromJulia-Klara wrote:Pa nemam ni toI krevet mi treba
Kuhan hrast isto valjaspacebound wrote:Sa željeznim okviromJulia-Klara wrote:Pa nemam ni toI krevet mi treba
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests