TakodjerREMB wrote:Ja sam staromodan, moj glads ide za klasicni dublji dekolte
Klasa ...zaostao
TakodjerREMB wrote:Ja sam staromodan, moj glads ide za klasicni dublji dekolte
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pa,ne izgleda ružno na ovim modelima,ali sretati tako obučene(obnažene) žene na ulici i nije mi nešto privlačno.damir5 wrote:jesam li to ja jedini na temi kome se ovo sviđa![]()
![]()
Jasno nam je svedamir5 wrote:ništa onda, uživajmo u trenutku![]()
zezam se, sličan rok trajanja su imali izvučeni kaišići od tangi iznad pantalona
trebam li reći da mi se i to sviđalo![]()
![]()

To znaci da bi ih se vrlo malo usudilo ovo obucidamir5 wrote:to dođe još jedan plusić, nema laži nema prevare![]()

super, tehnički su ipak bitnijispacebound wrote:Ih,kod mene ovo nije opcija ni u snu, ne zbog tehnickih vec moralnih razloga
jesam li ovo konačno dobio jednog istomišljenika na temi?vila wrote:Jučer bila u sopingu i mogu reći da su trgovine preplavljene ovim kratkim topicima
Al za ovo moraš biti full zgodan i mlad
I lipo izgleda kad je cura takva i kad je obučena sa stilom

Ne vjerujemdamir5 wrote:super, tehnički su ipak bitnijispacebound wrote:Ih,kod mene ovo nije opcija ni u snu, ne zbog tehnickih vec moralnih razloga
jesam li ovo konačno dobio jednog istomišljenika na temi?vila wrote:Jučer bila u sopingu i mogu reći da su trgovine preplavljene ovim kratkim topicima
Al za ovo moraš biti full zgodan i mlad
I lipo izgleda kad je cura takva i kad je obučena sa stilom

I jesu li joj se vidjele -grudi-Jucer sam vidila super obucenu curu u tom fazonu
Nit izgleda jeftino kao neke na ovim fotkama..niti je previse izazovno...taman na mjeru i u skladu s njenim godinama
Na temi, molit cu lijepovila wrote:
Ne vjerujem
Rece da ti se svidao trend tange naizvolte
Uzas zivi sa svakim outfitom i sa svakim tjelom
To mi ne moze biti lijepo

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests