Cestitam na lepoj boji.
Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
Tebi opetČupava wrote:Da čestitam prvi put Forumašu mjeseca titulu, iako još nije proglašen ..![]()
Čestitam![]()
![]()
hvala čupi
Hvala spiniSPINERKA wrote:
MUTE ----
Hvala srculesrculence7 wrote:eto i nekom vampiru se posreći, čestitkeeto desi se i vampirima i oni su ljudi (ili barem nekad bili
)
Hvala na čestitcidamir5 wrote:Znaci Mutevelija forumas mjeseca, svaka cast, mali korak za njega ali ogroman za sve nas, konacno smo dobili tracak nade da ovaj svijet ide u dobrom smjeru... cestitam, cestitam, cestitam
![]()
Čupava wrote:Mute da ti cestitam jos jednom....
Hvala puno, nema smajla jer forum neda više od 15.Nice try wrote:Čestitke od srca
Hvala ti Badema posebno mi mnogo znači od tebe, jer ti se rijetko pojaviš na forumu.Bijeli badem wrote:Cestitam Mute
Korektno , hvala Lavlje.Lavlje_srce wrote:Ko ceka, doceka. Haj' nek' je sa srecom.
Hvala Chloe. A dobro nisam ja dječak :PChloe wrote:Aferim Mute ... ... čestitam ti dječaku ...
Hvala zloćko, malo sam te isjekao u montazi :dzloćko tokmak wrote:čestitke Mute,zasluženo...![]()
taman si se picnuo kod frizerke za titulu forumaša mjeseca...
Hvala, ma rekoh malo da promijenim :dDivlja_u_srcu wrote:Čestitam ti Mute zasluženo lijepo ti stoji boja
Hvala, nemoj zmajeriti za manjak smajlovaina wrote:Mute ofarban.....
Cestitke....
Pa jelde slaze mi se sa forumom :Valjatoxic wrote:Mute
Cestitam na lepoj boji.
Femea wrote:Mute čestitam
Ne brini nisam :kahvaHannibal wrote:nemoj zaboravit stare jarane sad kad si uspio
Ni njih nisam !!Socrates wrote:Nemoj zaboraviti ni stare protivnike sad kad si na vrhu
Cestitke pivo
Sto bi neko krvi.zloćko tokmak wrote:nisu još bili stigli rezultati iz urbanih područja,obično se najprije obrade iz ruralnih...SPINERKA wrote:Zasto kasni objava -je li tuca u 'lozi'![]()
čestitke Mute,zasluženo...![]()
Maja wrote:Sto bi neko krvi.zloćko tokmak wrote:nisu još bili stigli rezultati iz urbanih područja,obično se najprije obrade iz ruralnih...SPINERKA wrote:Zasto kasni objava -je li tuca u 'lozi'![]()
čestitke Mute,zasluženo...![]()
PRVI PUT od kako forum postoji nismo se dogovarali na forumu koga cemo za fm vec se sjetila da trebamo nekog novog odabrati 30.5.
Samo sam na viberu pitala sta cemo, hocemo li Mutu. Julija je rekla moze, malo se smirio a Behko napisa pa eto, moze. Rum i Storm nisu nista ni rekli jer im je svejedno
rethna wrote:Ukrotili te
Tako neces pronaci sebe
Socrates wrote:Kad kazes osvrt, mislis li na neki komentar koji je duzi od pet rijeci, ne sadrzi interpunkcijske hijeroglife samo tebi poznate i nema slika i videa?
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests