ValjaLavlje_srce wrote:spacebound wrote: Evo, samo sto nisam![]()
Haj' ti prva pa cu ja.![]()

Moderators: spacebound, Duminjo
ValjaLavlje_srce wrote:spacebound wrote: Evo, samo sto nisam![]()
Al' nek se samo naziru kroz prozirni neglize.spacebound wrote: ValjaOdoh po haltere
![]()
![]()
A nekome se mora nacrtati, bila si off pa sam stao u odbranu tvoje teze koju podržavamLavlje_srce wrote:spacebound wrote: Evo, samo sto nisam![]()
Naravno kralju. Hvala na crtanju.Nole wrote: Postoje dve vrste: Seljak je čovek sa sela koji se bavi poljoprivredom, a seljačina je karakterna osobina. Na ovo drugo je Lavlje mislila
Da je onako raširenim prstima punom šakom raspališ po guziDivlja_u_srcu wrote:To nije guza vec guščetina..neznam sta je tu lijepo
![]()
Meni nije.
Misliš po plastiki?Nole wrote:Da je onako raširenim prstima punom šakom raspališ po guziDivlja_u_srcu wrote:To nije guza vec guščetina..neznam sta je tu lijepo
![]()
Meni nije.
Behkin bi nju odradio ko hiltovkaHannibal Lecter wrote:Al ja ovoj ne bi mogo nista. Za ovo treba veci kalibar
Burki....izbiflao si ih kao stare poznanice ....vladaš materijomSheval wrote:Kraljice instagrama,fejsbuka i tvitaca ne dozivljavam ozbiljno.Soraja,Kardashianke,ona hrvatica sto svaki dan izbaci novu sliku,ona vojvodjanka...Da ova ista radi ne bi ovako izgledala.Radi samo na oblikovanju guze.Vise volim djevojke iz susjedstva.Sigurno cudan muski komentar ali tako je.Da bi je opalio bih...ali da sam inpresioniran..
Ne.
Ma zezam te....eto i ja znam za njih, jer kad listaš portale, ne postoji šansa, da ti ne skaču te kokoši drito u glavuSheval wrote:Burke...ni kriv ni duzan...jbg...svako jutro i vecer preletim ove trash portale...24 sata,net.hr... I ukacim...Ne trazim...same izlete.
Tako jegospođa Brams wrote:Meni je zenska zgodna, drugo ne bih komentirala
TO da se bavi humanitarnim radom (ili bilo cim drugim)? Pa da ima dvije ciste u glavi ne bismo je ovakvu vidjeli in the first place. Suzdrzacu se pa necu napisati na sta me podsjeca.Sheval wrote:Kad ce se birati prvi humanitarac instagrama i slicnih drustvenih mreza?Sve neki zgubidani.
Da se jednom i s tobom slozim.rethna wrote:Na rospiju
Users browsing this forum: Ledena and 2 guests