Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
mehaning wrote: 14 Jun 2017, 15:38
Ulazna stranica mi je "active topics"...
Kliknem znak za logiranje gore desno i logiram se. Promijeni se skin, ali nisam logiran nego moram sve skupa ponoviti...
U biti se moram logirati dva puta.
Defoultni skin ti je ovaj plavi S...nesto LEFT i kad klikas ko gost vidis njega. A u tvojim postavkama na profilu ti je prosilver tj onaj s avatarom desno.
Ako ti se vise svidja ovaj kojeg vidis kao gost onda u postavkama odaberi njega. Ili isprobaj sve koji imaju pa izaberi sta ti pase.
Mozda je problem u logovanju bas sto se mijenjaju dva stila
Za vas koje izbacuje ostajete online 15 minuta.
Prije je bilo 60 zbog igrica jer neke igre dugo traju pa kad zele da posalju skor pise da su izlogovani. Zato sam bila stavila 60 minuta. Zasad nema igrica pa sam promijenila u 15.
I kada neko dođe inicijalno na bilo koju od njih a nije https://bosanski-forum.com onda ga on tokom logiranja prebaci na ovu defaultnu i kako je login formu popunjavao na jednoj, ista sesija ne važi za ostale 3 pa je i bivao offline nakon samog logiranja, pa je nakon ponavljanja u stvari ostajao na onoj na kojoj treba.
Sada je to promijenjeno pa će svako ko dođe na bilo koju od 4 biti prvo usmjeren na onu koju treba a to je https://bosanski-forum.com i kada se logira (ili kako ova teta što je prevodila na hrvatski objasni da nije logira nego loginira) biće tačno gdje treba i ne bi trebalo da se taj problem više ikada ikome javlja.
damir5 wrote: 14 Jun 2017, 15:56
da li je problem izvuci Active topics iz menija i staviti pored, umjesto FAQ, na primjer. Ipak je to najtrazeniji gumb što postoji
Napisi jos jednom i siguran sam da ce uvaziti
Pretvara se da nije vidio
I ja tako kad nesto ne umijem
mehaning wrote: 14 Jun 2017, 15:38
Ulazna stranica mi je "active topics"...
Kliknem znak za logiranje gore desno i logiram se. Promijeni se skin, ali nisam logiran nego moram sve skupa ponoviti...
U biti se moram logirati dva puta.
Defoultni skin ti je ovaj plavi S...nesto LEFT i kad klikas ko gost vidis njega. A u tvojim postavkama na profilu ti je prosilver tj onaj s avatarom desno.
Ako ti se vise svidja ovaj kojeg vidis kao gost onda u postavkama odaberi njega. Ili isprobaj sve koji imaju pa izaberi sta ti pase.
Mozda je problem u logovanju bas sto se mijenjaju dva stila
Bla wrote: 14 Jun 2017, 16:29
Haj probajte sada to s logiranjem ako vam se ne gadi pa javite imate li problem.