Pošto nisu neka djela, nego moja klikanja mobitelom najpogodnija mi je ovo tema ...
Leptira kolibrića sam "lovila" danima ... nikako da ga ubjedim da mi pozira ...

Chloe wrote: 19 Jun 2017, 22:27 Lavanda, bojom i mirisom privlači razne insekte samo "vampiri" od nje bježe na naše zadovoljstvo ...
Pošto nisu neka djela, nego moja klikanja mobitelom najpogodnija mi je ovo tema ...
PC_20170604_174152.jpg
Leptira kolibrića sam "lovila" danima ... nikako da ga ubjedim da mi pozira ...
PC_20170619_161559.jpg
... izgleda da sam obrisala fotku na kojoj je bumbar, pčele i leptir ....
PC_20170619_163125.jpg

Ma šta ćeš hvatatiChloe wrote: 19 Jun 2017, 22:38![]()
... slatkiš je, dobro ovaj je malo ružnijih boja, ali ima ih ljepši ... vole cvijeće, bude ih na balkonskom cvijeçu, ali nikako da ih "uhvatim" ...
Evo sa neta jedan ....
Hvala za lavandu, miriše mi dvorište od nje ... iz sjemenki sam je uzgojila.![]()
Nabavi sebi sismisaFemea wrote: 19 Jun 2017, 22:43Ma šta ćeš hvatatiChloe wrote: 19 Jun 2017, 22:38![]()
... slatkiš je, dobro ovaj je malo ružnijih boja, ali ima ih ljepši ... vole cvijeće, bude ih na balkonskom cvijeçu, ali nikako da ih "uhvatim" ...
Evo sa neta jedan ....
Hvala za lavandu, miriše mi dvorište od nje ... iz sjemenki sam je uzgojila.![]()
![]()
Meni su grozni,kako im lupetaju krila,odvratan zvuk.Ima ih kod mene na vikendici,zato ne uzgajam cvijeće![]()

Pošalji ih meni ...Femea wrote: 19 Jun 2017, 22:43Ma šta ćeš hvatatiChloe wrote: 19 Jun 2017, 22:38![]()
Evo sa neta jedan ....
![]()
Meni su grozni,kako im lupetaju krila,odvratan zvuk.Ima ih kod mene na vikendici,zato ne uzgajam cvijeće![]()

Kakava korist od paukove mreže,ovu neman ni ribarska ne može zadržatirethna wrote: 19 Jun 2017, 23:34Nabavi sebi sismisaFemea wrote: 19 Jun 2017, 22:43Ma šta ćeš hvatatiChloe wrote: 19 Jun 2017, 22:38![]()
Evo sa neta jedan ....
![]()
Ili jos bolje, prestanite ubijati pauke i unistavati im mreze![]()

Neka draga,kad pomislim da ih treba prvo nafatati pa spakovati,odustajemChloe wrote: 20 Jun 2017, 12:10Pošalji ih meni ...Femea wrote: 19 Jun 2017, 22:43Ma šta ćeš hvatatiChloe wrote: 19 Jun 2017, 22:38![]()
Evo sa neta jedan ....
![]()
![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Users browsing this forum: Mutevelija and 1 guest