Nemam se ni vremena a ni volje s tobom objašnjavati, sve sam rekao...

Ps
Svoje de-gu-tan-tne napade na druge ne vidis...dok se sama u djelicu sekunde znas prebaciti u zrtvu...necega ili nekoga

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
storm wrote: 21 Jun 2017, 10:51 Projekcije te lome...
Nemam se ni vremena a ni volje s tobom objašnjavati, sve sam rekao...
Ps
Svoje de-gu-tan-tne napade na druge ne vidis...dok se sama u djelicu sekunde znas prebaciti u zrtvu...necega ili nekoga![]()
Pa u biti...i nista neocekivano...
Sta li bi tek rekao za onog sto neki dan ubi Roma pa ga zapali da bi prikrio tragove zlocina? I to u miru. Ne daj Boze njega pustiti u ratnu zonu - ne smijem ni pomisliti sta bi taj bio u stanju uciniti u ratnom haosu.
Strahovito me ovaj post zdrmaoLavlje_srce wrote: 23 Jun 2017, 01:33Sta li bi tek rekao za onog sto neki dan ubi Roma pa ga zapali da bi prikrio tragove zlocina? I to u miru. Ne daj Boze njega pustiti u ratnu zonu - ne smijem ni pomisliti sta bi taj bio u stanju uciniti u ratnom haosu.
Nisu se zaigrala djeca nego su placenici i psihopati na djelu. Znas kako znam? Pa zna svaki zivuci Bosanac i Bosanka - imaju tragove vandalizma, zlocinstva epohalnih razmjera i progona koji se na evropskom tlu nije desio od WWII - ili na kozi ili na dusi. Ili su pod zemljom.
Mozda ti imas slabije pamcenje ali zato sam tu ja da te podsjetim - u BiH je u periodu od '92 - kraj '95 - u potpunosti sruseno 614 (slovima sest stotina i cetrnaest) dzamija. Srusen je uz to i Stari most, Vijecnica je zapaljena do temelja, cijela Bosna i Hercegovina je infrastrukturno unistena.
Ali to naravno nije bilo sve - mi bi bili najsretnija nacija na svijetu da je stalo na tome jer mi smo vrijedan narod - samo bi izgradili poruseno i zapaljeno i mirna Bosna. Ali ne. Spremni su bili snajperi, granate svih velicina, odredi smrti specijalno za Bosance/Bosnjake, koncentracioni logori redom - Omarska, Trnopolje, Keraterm, rudnik Tomašica. Zatim Manjača (u njemu je bilo zatočeno preko 8.000 Bošnjaka).
U Bijeljini - Batković. Logor Luka je bio spreman za Brcake. ( 10.000 ljudi bilo je izloženo torturama u logoru Luka i sportskoj dvorani Partizan u samom centru grada).
U Foči Miljevina, Partizan (poznatiji kao ženski zatvoru u Foči), te bivši Kazneno-popravni dom (KPD) u Donjem Polju u kojem je bilo zatočeno preko 10.000 Bošnjaka, a ubijeno više od 1.000.
U dijelovima Sarajeva koje su početkom rata zauzele srpske snage također su formirani konclogore za nesrpsko stanovništvo. Na Ilidži, u Kazneno-popravnom domu Kula, u Rajlovcu, na Vracama.
Heliodrom kod Mostara je bio za Bošnjake s područja cijele Hercegovine.
U Čapljini - Gabela u četiri velika hangara, bilo je zatočeno više od 1.400, a u cijelom logoru najmanje 3.500 Bošnjaka. U kasarni Dretelj bilo je zatočeno blizu 5.000 Bošnjaka. U Stocu je je za zatocavanje bila spremna stolacka zeljezara.
U BiH je silovano na desetine hiljada Bosanki, postojali su i posebni logori za silovanja.
Samo u Sarajevu je mucki ubijeno 1.600 djece.
U Srebrenici je - 8372 nestalih, 6599 identificiranih, 514 lokacija sa posmrtnim ostacima.
I koga si ti dosao provocirati u Ramazanu i pricati mu o terorizmu? Pa mi jarane o terorizmu sve znamo. Preko svoje koze i preko nasih mezara.
"Jaranice" steta sto svoju inteligenciju ne upregnes u nekom drugom pravcu, mislim da bi imala vise koristi a i licne zadovoljstine. Medjutim ovako srljas u nepoznato, aludirajuci i pokusavajuci da diskvalificiras nekoga, na osnovu necega iskontruisanog u tvojoj glavi, sto bi ti rekla po naski ad hominem.Lavlje_srce wrote: 23 Jun 2017, 01:33Sta li bi tek rekao za onog sto neki dan ubi Roma pa ga zapali da bi prikrio tragove zlocina? I to u miru. Ne daj Boze njega pustiti u ratnu zonu - ne smijem ni pomisliti sta bi taj bio u stanju uciniti u ratnom haosu.
Nisu se zaigrala djeca nego su placenici i psihopati na djelu. Znas kako znam? Pa zna svaki zivuci Bosanac i Bosanka - imaju tragove vandalizma, zlocinstva epohalnih razmjera i progona koji se na evropskom tlu nije desio od WWII - ili na kozi ili na dusi. Ili su pod zemljom.
Mozda ti imas slabije pamcenje ali zato sam tu ja da te podsjetim - u BiH je u periodu od '92 - kraj '95 - u potpunosti sruseno 614 (slovima sest stotina i cetrnaest) dzamija. Srusen je uz to i Stari most, Vijecnica je zapaljena do temelja, cijela Bosna i Hercegovina je infrastrukturno unistena.
Ali to naravno nije bilo sve - mi bi bili najsretnija nacija na svijetu da je stalo na tome jer mi smo vrijedan narod - samo bi izgradili poruseno i zapaljeno i mirna Bosna. Ali ne. Spremni su bili snajperi, granate svih velicina, odredi smrti specijalno za Bosance/Bosnjake, koncentracioni logori redom - Omarska, Trnopolje, Keraterm, rudnik Tomašica. Zatim Manjača (u njemu je bilo zatočeno preko 8.000 Bošnjaka).
U Bijeljini - Batković. Logor Luka je bio spreman za Brcake. ( 10.000 ljudi bilo je izloženo torturama u logoru Luka i sportskoj dvorani Partizan u samom centru grada).
U Foči Miljevina, Partizan (poznatiji kao ženski zatvoru u Foči), te bivši Kazneno-popravni dom (KPD) u Donjem Polju u kojem je bilo zatočeno preko 10.000 Bošnjaka, a ubijeno više od 1.000.
U dijelovima Sarajeva koje su početkom rata zauzele srpske snage također su formirani konclogore za nesrpsko stanovništvo. Na Ilidži, u Kazneno-popravnom domu Kula, u Rajlovcu, na Vracama.
Heliodrom kod Mostara je bio za Bošnjake s područja cijele Hercegovine.
U Čapljini - Gabela u četiri velika hangara, bilo je zatočeno više od 1.400, a u cijelom logoru najmanje 3.500 Bošnjaka. U kasarni Dretelj bilo je zatočeno blizu 5.000 Bošnjaka. U Stocu je je za zatocavanje bila spremna stolacka zeljezara.
U BiH je silovano na desetine hiljada Bosanki, postojali su i posebni logori za silovanja.
Samo u Sarajevu je mucki ubijeno 1.600 djece.
U Srebrenici je - 8372 nestalih, 6599 identificiranih, 514 lokacija sa posmrtnim ostacima.
I koga si ti dosao provocirati u Ramazanu i pricati mu o terorizmu? Pa mi jarane o terorizmu sve znamo. Preko svoje koze i preko nasih mezara.
vila wrote: 23 Jun 2017, 12:08Strahovito me ovaj post zdrmao
Iznenadilo me da niti jednom rijecju nisi spomenula hrvatske zrtve
A vrlo dobro znas da su u mnogim pobrojanim (a i nepobrojanim) logorima bili i hrvati
I stradavali hrvati
Stovise..prve zrtve manjace su hrvati hrvatske kostajnice (ako se dobro sjecam)
Strasno je opasno "zaboravljati" i selektivno pobrojavati
Nije lijepo licitirati se s brojem zrtava ili s njihovom nacionalnoscu,pa sam cak bila u nedoumici da li da ti odgovorim
Ali ne mogu presutjeti na predstavljanje bosnjaka kao jedinih zrtava i kao "pravednika" u bosni i hercegovini
Mirelam wrote: 24 Jun 2017, 01:35"Jaranice" steta sto svoju inteligenciju ne upregnes u nekom drugom pravcu, mislim da bi imala vise koristi a i licne zadovoljstine. Medjutim ovako srljas u nepoznato, aludirajuci i pokusavajuci da diskvalificiras nekoga, na osnovu necega iskontruisanog u tvojoj glavi, sto bi ti rekla po naski ad hominem.![]()
I da, hvala ti sto te imam da me podsjecas na neke stvari, ali nema potrebe, posto sam neke od njih nazalost prosao u prvom licu jednine. Zavrsimo na ovome i mimoilazimo se kao i do sada.
Sve mi se čini da simbol zastave kanade nije javorov lis, evo kako čitam tvoje postove mislim da je indijske konoplje.Socrates wrote: 24 Jun 2017, 01:38 Ad hominemom ga/je bez ikakvog pardona!!![]()
Ako te sad ad hominemujem, neces sebi doci do sljedeceg Bajrama.
Ad hominema mi, nisam te ad hominemovo namjerno.
Bolje ad hominem u ruci, nego red herring na grani![]()
Jedan ad hominem ne cini proljece.![]()
Users browsing this forum: klanac23 and 5 guests