Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
To je takticki , da skrenem paznju sa nebuloza koje pisem. Mogu promjeniti ako utice puno na tebe ?Mutevelija wrote:Mene tvoj potpis podsjeća na sise
storm wrote:Sancy zanemari ovoga iznad mene... Želi privući pozornost a ne zna kako pa lupetasamo nastavi, kao da ništa nije bilo
Nema veze evo promjenio sam, da mozes da obratis pazanju na to sto pisem.Mutevelija wrote:Ne moraš, ovo ja radim digresiju, a i zašto si uzeo ženski nick.
U tvoj jeziku se A cita kao E. Zato je doslo do ove zabune, koje se slovo cita kao A?Mutevelija wrote:Pa kao Senči
Ja sam ova nova generacija, gdje koristimo sva slova na tastaturi osim ovih slavenskih sa kvakicom. I drugacije citamo. Nemam vremena da sad objasnjavam , odoh se drogirati (to radimo mi nove generacije, komplikovani smo).Mutevelija wrote:A kao E a nije y slavensko slovo zato sm i čitao kao engleski sEnch-č i y i
Rijetko pametan upis od tebeMutevelija wrote:storm wrote:Sancy zanemari ovoga iznad mene... Želi privući pozornost a ne zna kako pa lupetasamo nastavi, kao da ništa nije bilo
Jedna si jedina BOsna i Hercegovina.
Ništa 3.
Da je “Bosna i Hercegovina moja država” potpuno se slaže 9,5 posto Srba, dok se 34,1 posto uglavnom slaže
- Među Hrvatima nalazimo 31 posto onih koji se u potpunosti slažu s tvrdnjom da je ‘Bosna i Hercegovina moja država, dok se 44 posto
Zasto naglasaviati -ocekivano , ako pogledamo postotke koliko se 'uglavnom slazu 'su meni bitniji ,ro je realno, prvi postotci su emocionalni.S tvrdnjom “Bosna i Hercegovina je moja država”, potpuno se slaže 70,5 posto Bošnjaka, dok seposto uglavnom slaže.22,1
Tačno sam i ja to pomislila ...Mutevelija wrote: 27 Jun 2017, 19:48 Bošnjaci koji ne priznaju BIH kao državu sigurno tamo krajški roščić na karti![]()