Josip Broz TITO
Moderator: Krokodil Behko
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
- Status: Offline
Re: Ovo su gradovi koji imaju ulice s Titovim imenom, po njemu se zove čak i jedan asteroid
Premjerio, od kina Radnik do vrha Kobilje glave, oko 4,2
Od Č. Vile do Ilidže oko 5,5
Od Č. Vile do Ilidže oko 5,5
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
- Socrates
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Re: Ovo su gradovi koji imaju ulice s Titovim imenom, po njemu se zove čak i jedan asteroid
Najuza ulica na svijetu

. . . . . . . . .
- Podrinjac
- Forum [Bot]
Evo je. Najduža ulica u gradu ...
Ali ima nešto i interesantnije...
Od Alije Izetbegovića nemamo niti jednu jedinu ulicu. Imamo samo pješački most koji je nazvan po njemu, ali ja mislim da ni pola građana koji žive u gradu ne znaju da se most zove po njemu.
Ali ima nešto i interesantnije...
Od Alije Izetbegovića nemamo niti jednu jedinu ulicu. Imamo samo pješački most koji je nazvan po njemu, ali ja mislim da ni pola građana koji žive u gradu ne znaju da se most zove po njemu.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Meni bi tito letio s popisa ulica 1991 trenutno i iste sekunde.....ali ako su do sad ostavili....nisu trebali ni sad mijenjati...
čisto ubiranje bodova i kad vidim tko se sad sve naslađuje time....
Kad usporedo idu skidanje tita i postavljanje jure....nemaju se što čuditi onda rehabilitaciji četnika preko drine.
To je taj đir.
Inače....Kazališni trg u Zagrebu
Trg Hrvatske Republike u Zagrebu je glupost....to ima smisla postaviti u nekoij drugoj zemlji....kako su u blizini britanac i francuski trg
kako ga nazivati...hrvatski trg- pa logično da je hrvatski
Kad usporedo idu skidanje tita i postavljanje jure....nemaju se što čuditi onda rehabilitaciji četnika preko drine.
To je taj đir.
Trg Hrvatske Republike u Zagrebu je glupost....to ima smisla postaviti u nekoij drugoj zemlji....kako su u blizini britanac i francuski trg
kako ga nazivati...hrvatski trg- pa logično da je hrvatski
Habibti, ya nour el - ain... 
- Konsultant
- Legenda foruma

- Been thanked: 1 time
De ti nama meleće reci kako si. Nesvrtane?!
Elizabeth jedna

Pa Druga
Koga je ovaj voz'o? Jes da su nam klepili Trst, ali vratio im je sto jes jes. Ovi danas plafon pokupe iz svoje mahale koliko su sposobni.

Pogle je

Evo kad je isla u Behram-begova medresu

Ona njemu u onom vaktu guuuuuuli. Ovima danas ne mozes reci donesi casu vode

Vidi samo tog pupka

Moj meleće moj... izmislio je globalizaciju prije ovih danas.
- Socrates
- Forum [Bot]
Globalizacija je "izmisljena" u 14-15 vijeku, mada postoje argumenti i za prije. 
I?
Hvalite se da je predsjednik bio jebac? Jeste, bogami, jeb'o je i vas.
I?
Hvalite se da je predsjednik bio jebac? Jeste, bogami, jeb'o je i vas.
. . . . . . . . .
Kons....duboko si u offtopicu...
ali gornje fotke
da je 10% sredio državu kako je žene
ali gornje fotke
da je 10% sredio državu kako je žene
Habibti, ya nour el - ain... 
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4392 times
- Been thanked: 3328 times
Kons, pa kad imas para onda mozes kupiti kurvetinu sad pa sad 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Socrates
- Forum [Bot]
Mislim da je "predsjednik nam bio jebac" sasvim validan argument
Kao sto se i Trumpovi sljedbenici hvale da je njihov predsjednik jebac, pa i Putinovi.
Sve su to intelektualno jako razvijeni sljedbenici svjetskih drzavnika.
Nema veze sto smo proizvodili Yugo Floridu
I sto nam se drzava raspala cim je on umro
Predsjednik se najeb'o, a mi najebali.

Kao sto se i Trumpovi sljedbenici hvale da je njihov predsjednik jebac, pa i Putinovi.
Sve su to intelektualno jako razvijeni sljedbenici svjetskih drzavnika.
Nema veze sto smo proizvodili Yugo Floridu
I sto nam se drzava raspala cim je on umro
Predsjednik se najeb'o, a mi najebali.
Last edited by Socrates on 28 Jun 2017, 21:44, edited 2 times in total.
. . . . . . . . .
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3912 times
- Been thanked: 2947 times
... nije moj tip ...storm wrote: 28 Jun 2017, 21:29 Kons....duboko si u offtopicu...
ali gornje fotke
da je 10% sredio državu kako je žene![]()
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4392 times
- Been thanked: 3328 times
A sta li joj je to iznad pupka, natekla jetra, tumor, sta li?Konsultant wrote: 28 Jun 2017, 21:26 Vidi samo tog pupka
Moj meleće moj... izmislio je globalizaciju prije ovih danas.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3912 times
- Been thanked: 2947 times
.......
Last edited by Pasaga on 29 Jun 2017, 06:41, edited 1 time in total.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Konsultant
- Legenda foruma

Sta bolan 10%??? Ejj... Elizabetu Drugu izuo iz cipela, Elizabetu glavom i bradom. Odes u grunt, koliko je njeno kroz ZK? A ciko nista papir, nista knjige, globus braco, g-l-o-b-u-s ... ovo i ovo odavde do ovde je njeno, i ovo i to tu ... Trenutno je na nju knjizeno malo manje od cetvrt svita bila. S obzirom da su oni tu nesto ha hu 50tih kad mnogi nisu imali nezavisnost... ako tada nije knjizeno na nju pola onda jest trecina svog kopna. A znamo UK jest jednako kraljica, kraljica jest jednako UK, momcina je ga je prostavio ako ne polovini onda bar trecini svita. Pa vi vid'te je li ko toliko za svog zivota...
To sto je ona gore maturantica Behram-begove jos davne '52, mozes ti mislit koji je to tad bio kvalitet skole i kadra. Valjalo je to ... mah ... apsurdna diskusija.
PS. Ako bi ikog volio vratiti u zive to je Richard B, pa ga shopati u guzi pjandursku koliko je ona njegova sirotica propatila s njim. Vazda ona dobra ode za hajvana, vazda...
To sto je ona gore maturantica Behram-begove jos davne '52, mozes ti mislit koji je to tad bio kvalitet skole i kadra. Valjalo je to ... mah ... apsurdna diskusija.
PS. Ako bi ikog volio vratiti u zive to je Richard B, pa ga shopati u guzi pjandursku koliko je ona njegova sirotica propatila s njim. Vazda ona dobra ode za hajvana, vazda...
- Konsultant
- Legenda foruma

Halal mu bilo moje 3 godine podruma, samo nek je on bar ove 3 mlatno posteno. Nije nas obruko. Ja bih za one proveo 3 i jos 3 i jos godine. Na dvoru te hvale da si as
- Socrates
- Forum [Bot]
Prije toga je Churchill njega izuo iz cipela.
Da nije, Staljin bi tri cetvrtine drzave izuo iz zivota.
Da nije, Staljin bi tri cetvrtine drzave izuo iz zivota.
. . . . . . . . .
- Socrates
- Forum [Bot]
Jeste, satr'o je i pet-sest imperija, brat bratu. Inace je Jugoslavija bila treca vojna sila u svijetu.Konsultant wrote: 28 Jun 2017, 21:56Halal mu bilo moje 3 godine podruma, samo nek je on bar ove 3 mlatno posteno. Nije nas obruko. Ja bih za one proveo 3 i jos 3 i jos godine. Na dvoru te hvale da si asU Vatikanu spominju, poheba nam pleme...2 imperije satro.
Luxemburg, Andorra, pa mi.
. . . . . . . . .
-
posmatrac
- Inventar foruma

Imas i Trg Republike Srpske u Banja Luci, pa je to ta tanana desnicarska povezanost vodjenja pokusavanjem ovladavanja najnizim nacionalnim emocijama onog najglupljeg i najzatucucanijeg dijela drustvastorm wrote: 28 Jun 2017, 21:17 Meni bi tito letio s popisa ulica 1991 trenutno i iste sekunde.....ali ako su do sad ostavili....nisu trebali ni sad mijenjati...
To je taj đir.
kako ga nazivati...hrvatski trg- pa logično da je hrvatski![]()
Trebalo je raspisati referendum, pa da gradjani Zagreba odluce o tome da li je potrebna promjena imena trga( to cak ni Tudjmanu nije padalo na pamet) a ne da dvoje extremnih desnicara i sljedbenika lika i djela Ante PAvelica( koji to ni ne kriju)Bruna Esih i Hasanbegovic( pravi Her Flick iz aLO Aloa
Evo pratih malo po drustvenim mrezama, po nekoj mojoj ocjeni vecina Hrvata se protivi toj odluci.
U svakom slucaju, ako i promijene ime, neka druga vlast ce ga vratiti
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
Titova Z(j)enica. Kako bi to bio kul naziv. U onaj vakat.
Samo sabura
-
posmatrac
- Inventar foruma

Imajuci u vidu kakvu bijednu feudalnu drzavu je naslijedio, kasnije je uradio velike stvari ( mrsko mi sad da nabrajam) pa su npr realne plate u Hrvatskoj 1978 bile za 27% vece nego danas,a Hrvatski BDP je 2013 g bio 7,1% manji u odnosu na onaj iz 1986.storm wrote: 28 Jun 2017, 21:29 Kons....duboko si u offtopicu...
ali gornje fotke
da je 10% sredio državu kako je žene![]()
DA ne govorim o vojnim i politickim podvizima, vracanju Istre i Dalmacije u sastav Hrvatske, davanja AVnojevskih granica danasnjoj drzavi itd.
-
posmatrac
- Inventar foruma

SAmo Sisak i JAjce nisu dolazili u obzir da nose prefix Tita