Chloe wrote:Klanjana dženaza trogodišnjem Denisu kojeg je ubila majka | Tabut do mezara nosio otac: Sine moj, zar sam ovo morao dočekati... -
Na Pašića mezarju u selu Elezovići kod Vrnograća, općina Velika Kladuša, danas je klanjana dženaza trogodišnjem Denisu Pašiću koga je bezdušna majka Kjara Pašić (Chiara, 32) sa 14-godišnjom Marijanom L. prije osam dana udavila u stanu u Puli, a potom je tijelo bacila u more.
Tijelo nesretnog dječaka je nakon složene procedure transportirano u BiH i prenoćilo u gasulhani vrnogračake džamije.
Nešto prije podnevne molitve iz Kaznenopopravnog zavoda "Luke" u Bihaću gdje služi trogodišnju kaznu zatvora, pred džamiju je u pratnji Sudske policije i pripadnika Jedinice za podršku Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Unsko-sanskog kantona (USK) doveden dječakov otac Rešid Pašić. U pratnji hodže ušao je u gasulhanu na posljednji oproštaj sa sinom.
- Sine moj, zar sam morao ovo da dočekam - kazao je otac gledajući u dječakovo tijelo.
Rešid nije mogao suzdržati suze te su ga u džamijskom haremu tješile majka Fata, braća i sestre.
Rešad je onda ušao u džamiju i klanjao podne, a nakon toga se dugačka kolona vozila uputila ka kući Pašića u selo Pecka smješteno u šumovitom predjelu. Nekoliko stotina ljudi došlo je da sa neutješnim ocem podijeli tugu.
/avaz/
Nasilje u porodici
Moderator: spacebound
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9918 times
- Been thanked: 16722 times
- Status: Offline
Re: Nasilje u porodici
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1647 times
- Been thanked: 3094 times
Zašto on sluzi kaznu 3 godine?
Da nema kakve veze sa brakom prije kakvih trzavica?
Oni u zatvor on u mezar.
Oni u zatvor on u mezar.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Čini mi se da je krao šumu i tako to.Mutevelija wrote:Zašto on sluzi kaznu 3 godine?
Oni u zatvor on u mezar.
Sitna riba koja uvijek nastrada.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
Nije zbog krađe.Nice try wrote:Čini mi se da je krao šumu i tako to.Mutevelija wrote:Zašto on sluzi kaznu 3 godine?
Oni u zatvor on u mezar.
- toxic
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 1 time
Monstrum. Najgoru mucnu kaznu izreci.
Svasta se majkom zove
Svasta se majkom zove
𝗪𝗲'𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗹 𝗠𝗮𝗱 𝗛𝗲𝗿𝗲 ツ
Izvinjavam se onda.Chloe wrote:Nije zbog krađe.Nice try wrote:Čini mi se da je krao šumu i tako to.Mutevelija wrote:Zašto on sluzi kaznu 3 godine?
Oni u zatvor on u mezar.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
Hjooj Nice
... ne izvinjavaj se, samo nije on tih jadnika. Nasilnik je.
- srculence7
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4114 times
- Been thanked: 4216 times
Ja se uvek setim knjige "Dete zvano To",Dejva Pelcera, autobiografske: on je kao dete iskusio zlostavljanje, izgladnjivanje i psihičku surovost od strane majke. Sa dvanaest godina, na intervenciju njegovih školskih nastavnika, sud je oduzeo Pelcerovoj majci pravo na staranje. Dejv Pelcer je mladost proveo u hraniteljskim porodicama.Majka je počela da zlostavlja njegovu braću nakon toga. U knjizi su baš neke mučne scene opisane, postoje i nastavci ali ova je na mene baš ostavila jak utisak.
Prošle godine sam se našla u situaciji gde sam i sama tokom rada sa decom primetila neke tragove zlostavljanja kod jedne sedmogodišnje devojčice. Ona i njena mlađa sestra su trpele maltretiranje od strane majke, deca su nakon nekoliko obilaska socijalnih radnika oduzeta i kasnije smeštena u hraniteljsku porodicu.
Prošle godine sam se našla u situaciji gde sam i sama tokom rada sa decom primetila neke tragove zlostavljanja kod jedne sedmogodišnje devojčice. Ona i njena mlađa sestra su trpele maltretiranje od strane majke, deca su nakon nekoliko obilaska socijalnih radnika oduzeta i kasnije smeštena u hraniteljsku porodicu.
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
- srculence7
- Forum [Bot]
Ubio bivšu ženu kamenom u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu
Kako saznaje N1, žena je s troje dece došla u Centar, gde je došao i muškarac, na viđanje s decom.
Očevici za N1 kažu da su odjednom čuli uzvike: "Ubiću je, ubiću je".
Nakon toga je uzeo kamen i udario nesrećnu ženu njime u glavu.
Kako saznajemo, deca su još u centru, a ubica je pobegao. Policija traga za njim, uviđaj je u toku.
Prema nezvaničnim saznanjima N1, radi se u muškarcu koji je nedavno izašao iz zatvora zbog nasilja u porodici.
Deca zbrinuta
Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja najavilo je nadzor nad stručnim radom Centra za socijalni rad na Novom Beogradu, a preduzete su i hitne mere za zbrinjavanje dece trojice dečaka koji su prisustvovali ubistvu majke.
"Deci su obezbeđeni egzistencionalni uslovi, bezbednost i briga o zdravlju do konačnog odlučivanja o njihovom daljem zbrinjavanju", navodi se u saopštenju ministarstva i dodaje da će o ishodu nadzora postupanja Centra za socijalni rad u tom predmetu javnost biti blagovremeno obaveštena.
N1info
Kako saznaje N1, žena je s troje dece došla u Centar, gde je došao i muškarac, na viđanje s decom.
Očevici za N1 kažu da su odjednom čuli uzvike: "Ubiću je, ubiću je".
Nakon toga je uzeo kamen i udario nesrećnu ženu njime u glavu.
Kako saznajemo, deca su još u centru, a ubica je pobegao. Policija traga za njim, uviđaj je u toku.
Prema nezvaničnim saznanjima N1, radi se u muškarcu koji je nedavno izašao iz zatvora zbog nasilja u porodici.
Deca zbrinuta
Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja najavilo je nadzor nad stručnim radom Centra za socijalni rad na Novom Beogradu, a preduzete su i hitne mere za zbrinjavanje dece trojice dečaka koji su prisustvovali ubistvu majke.
"Deci su obezbeđeni egzistencionalni uslovi, bezbednost i briga o zdravlju do konačnog odlučivanja o njihovom daljem zbrinjavanju", navodi se u saopštenju ministarstva i dodaje da će o ishodu nadzora postupanja Centra za socijalni rad u tom predmetu javnost biti blagovremeno obaveštena.
N1info
- srculence7
- Forum [Bot]
Oh evo novosti, nisam danas ispratila, ne mogu da verujem da se to desilo, da se niko nije našao tu da ga spreči

MRAČNA PROŠLOST MUŠKARCA KOJI JE UBIO ŽENU KAMENOM: Patio od posttraumatskog sindroma, sina pretukao i izbacio iz kuće zbog 4 iz engleskog
Milan Lovrić (48) krvnički je ubio kamenom u glavu svoju suprugu Olgu (39) na ulaznom holu Centra za socijalni rad, u kojem je trebalo da se dogovore kako će viđati decu posle razvoda.
Nakon stravičnog zločina otkriveno je da je maltretirao svoju decu i da je sina čak izbacio iz kuće.
Naime, Olga je kobnog dana dovela svoja tri sina od 10, osam i tri godine kako bi ih Milan video u kontrolisanim uslovima, s obzirom na to da je već osuđivan za nasilje u porodici, a da je u toku brakorazvodna parnica.
Očevici pričaju da je još tokom susreta, Milan pretio supruzi da će je ubiti.
"Sedela sam sa direktorkom Centra u njenoj kancelariji kada smo čuli ženu kako vrišti da će je neko ubiti. Kroz prozor smo videli krvavu ženu koja beži od napadača, nakon čega su nam nestali iz vidokruga. Nakon toga, čuli smo prasak stakla, istrčali smo i videli nju kako leži u lokvi, a iz glave su joj virili komadi stakla. Videli smo i čoveka koji mirno odlazi niz ulicu", ispričala je Adrijana, koja se zatekla na mestu zločina.
Da sve bude još strašnije, stravičan zločin dogodio se naočigled njihova tri dečaka, koja su, prema rečima očevidaca, prestravljena pokušavala oca da spreče u tome i preklinjala ga da prestane.
Kako saznajemo, Milan L. je više puta privođen zbog nasilja u porodici, a Treće osnovno tužilaštvo vodilo je nekoliko postupaka protiv njega.
Najdramatičnije među krivičnim delima za koja je procesuiran bilo je prebijanje najstarijeg sina koje se dogodilo pre nekoliko godina. Naime, otac-monstrum je napao dečaka, pretukao ga i naneo mu lakše povrede jer je dobio četvorku iz engleskog jezika. Sina je potom izbacio ispred vrata porodičnog stana, koja je zaključao i rekao mu da se ne vraća kući.
On je policiji i tužiocima tada ispričao da se razbesneo jer je dečak dobio ocenu malo slabiju od najbolje uprkos tome što mu je on plaćao dodatne, privatne časove jezika.
Zbog ovog dela, Treći osnovni sud ga je osudio na dve godine robije. On je kaznu nedavno odslužio i, prema nezvaničnim saznanjima, pušten je 17. aprila zbog primerenog vladanja.
Patio od posttraumatskog sindroma
Ovo je suđenje, međutim, na površinu izvuklo komplikovaniju priču o mentalnim problemima nasilnog oca. Naime, u toku postupka, on je prošao psihološko veštačenje, a lekari su utvrdili da pati od posttraumatskog sindroma, koji je stekao tokom boravka na ratištu devedesetih godina. Upravo su te okolnosti prevagnule da Milan bude u pritvoru duži vremenski period, kao i da kazna za nasilje u porodici bude nešto teža nego što je uobičajeno u sudskoj praksi.
Brat po ocu ubijene žene Aleksandar Ignjatović, takođe je posvedočio da je Milan maltretirao Olgu i decu.
"Bili su deset godina u braku, a maltretirao ju je od prvog dana. Ona ga je više puta prijavljivala za nasilje u porodici, zbog čega je i robijao. Koliko još žena mora da strada da bi se nešto preduzelo", u očaju priča Aleksandar.
blic.rs
MRAČNA PROŠLOST MUŠKARCA KOJI JE UBIO ŽENU KAMENOM: Patio od posttraumatskog sindroma, sina pretukao i izbacio iz kuće zbog 4 iz engleskog
Milan Lovrić (48) krvnički je ubio kamenom u glavu svoju suprugu Olgu (39) na ulaznom holu Centra za socijalni rad, u kojem je trebalo da se dogovore kako će viđati decu posle razvoda.
Nakon stravičnog zločina otkriveno je da je maltretirao svoju decu i da je sina čak izbacio iz kuće.
Naime, Olga je kobnog dana dovela svoja tri sina od 10, osam i tri godine kako bi ih Milan video u kontrolisanim uslovima, s obzirom na to da je već osuđivan za nasilje u porodici, a da je u toku brakorazvodna parnica.
Očevici pričaju da je još tokom susreta, Milan pretio supruzi da će je ubiti.
"Sedela sam sa direktorkom Centra u njenoj kancelariji kada smo čuli ženu kako vrišti da će je neko ubiti. Kroz prozor smo videli krvavu ženu koja beži od napadača, nakon čega su nam nestali iz vidokruga. Nakon toga, čuli smo prasak stakla, istrčali smo i videli nju kako leži u lokvi, a iz glave su joj virili komadi stakla. Videli smo i čoveka koji mirno odlazi niz ulicu", ispričala je Adrijana, koja se zatekla na mestu zločina.
Da sve bude još strašnije, stravičan zločin dogodio se naočigled njihova tri dečaka, koja su, prema rečima očevidaca, prestravljena pokušavala oca da spreče u tome i preklinjala ga da prestane.
Kako saznajemo, Milan L. je više puta privođen zbog nasilja u porodici, a Treće osnovno tužilaštvo vodilo je nekoliko postupaka protiv njega.
Najdramatičnije među krivičnim delima za koja je procesuiran bilo je prebijanje najstarijeg sina koje se dogodilo pre nekoliko godina. Naime, otac-monstrum je napao dečaka, pretukao ga i naneo mu lakše povrede jer je dobio četvorku iz engleskog jezika. Sina je potom izbacio ispred vrata porodičnog stana, koja je zaključao i rekao mu da se ne vraća kući.
On je policiji i tužiocima tada ispričao da se razbesneo jer je dečak dobio ocenu malo slabiju od najbolje uprkos tome što mu je on plaćao dodatne, privatne časove jezika.
Zbog ovog dela, Treći osnovni sud ga je osudio na dve godine robije. On je kaznu nedavno odslužio i, prema nezvaničnim saznanjima, pušten je 17. aprila zbog primerenog vladanja.
Patio od posttraumatskog sindroma
Ovo je suđenje, međutim, na površinu izvuklo komplikovaniju priču o mentalnim problemima nasilnog oca. Naime, u toku postupka, on je prošao psihološko veštačenje, a lekari su utvrdili da pati od posttraumatskog sindroma, koji je stekao tokom boravka na ratištu devedesetih godina. Upravo su te okolnosti prevagnule da Milan bude u pritvoru duži vremenski period, kao i da kazna za nasilje u porodici bude nešto teža nego što je uobičajeno u sudskoj praksi.
Brat po ocu ubijene žene Aleksandar Ignjatović, takođe je posvedočio da je Milan maltretirao Olgu i decu.
"Bili su deset godina u braku, a maltretirao ju je od prvog dana. Ona ga je više puta prijavljivala za nasilje u porodici, zbog čega je i robijao. Koliko još žena mora da strada da bi se nešto preduzelo", u očaju priča Aleksandar.
blic.rs
Sta da preduzmu -svi koji su ratovali , strpati u bolnice - izolovati. NEMOGUCE.
Ima zena ili muskaraca ,zavisi tko je obolio- misle da ostajuci sa takvim da ce mu pomoci da se stabilizuje , jer oni pokazuju i imaju periode kada uzivaju u familiji.
Zalosno za djecu --- vjerovatno su dobili jos 3 -buducih bolesnika.
- srculence7
- Forum [Bot]
O ne treba prenagljivati u zaključivanju i prognoziranju novih slučajevaSPINERKA wrote: 07 Jul 2017, 02:26![]()
Sta da preduzmu -svi koji su ratovali , strpati u bolnice - izolovati. NEMOGUCE.
Ima zena ili muskaraca ,zavisi tko je obolio- misle da ostajuci sa takvim da ce mu pomoci da se stabilizuje , jer oni pokazuju i imaju periode kada uzivaju u familiji.
Pa prvenstveno sam mislila na ljude koji su bili prisutni...verovatno su čuli, kako i sami potvrđuju da se nešto dešava ispred Centra ali to je ono da se retko ko meša i onda imamo ovako fatalan ishod
I nije ostala sa njim, trebalo je da se dogovore oko staranja nad decom, odnosno viđanja, a on je i u zatvoru bio zbog nasilja
Zasto , mislis da ovakve scene ne ostavljau traga na djecu - koja su i sami zrtve duze 'torture' od oca u ovom slucaju.
- srculence7
- Forum [Bot]
Ostavljaju ali ne rađaju nužno nasilnike.SPINERKA wrote: 07 Jul 2017, 02:36 Zasto , mislis da ovakve scene ne ostavljau traga na djecu - koja su i sami zrtve duze 'torture' od oca u ovom slucaju.
hm Ti znas bolje -- no, statistike pokazuju da okruzenje utice i te kako.srculence7 wrote: 07 Jul 2017, 02:38Ostavljaju ali ne rađaju nužno nasilnike.SPINERKA wrote: 07 Jul 2017, 02:36 Zasto , mislis da ovakve scene ne ostavljau traga na djecu - koja su i sami zrtve duze 'torture' od oca u ovom slucaju.
U ovom slucaju djeca su mlada -- nadati se da ce imati neku profesionalnu pomoc, i potisnuti traume.
- srculence7
- Forum [Bot]
Pa može se javiti anksioznost, depresivnost, razviti razne fobije, nije nužno da dete izraste u nasilnika, zato kažem da je teško prognozirati jer je sve individualno, varira od slučaja do slučaja.
Nemoguće je sve ljude sa ovim sindromom izolovati,liječiti i sl.SPINERKA wrote: 07 Jul 2017, 02:26![]()
Niko ne zna ni koliko ih je.Neki nikad nisu ni potražili pomoć,niti sumnjaju njihovi bližnji u njihovu bolest.
Što se tiče djece,imaće traume,ali neka im Bog bude na pomoći.
Strašno.
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9744 times
- Been thanked: 11481 times
- srculence7
- Forum [Bot]
Završio je i on svoj put ovde, bacio se pod voz