Socrates wrote: 07 Jul 2017, 21:45
Sad si stvarno ludja nego sto jesi. To kod tebe grabi nekontrolisano.
Ispolitizirali su je na Forumu.
Isfrustrirani su do sopstvenog debilizma sa bosanskom politikom, pa ne biraju sredstva.
Njih dvojica su i zasluzili da zive pod sto je moguce gorom drzavnom vlascu do smrti. Ni pameti ni casti.
Zao mi drugih forumasa.
ispolitizirali pojedini forumasi temu Srebrenica na forumu
mislim da nema forumasha ne temi koji nije svijestan tragedije u Srebrnici i drugim grobnicama sirom BiH
da li si svijestan da je KOMESAR vec spomenuo da je bio u Srebrenici i da je bio ogorecen upravo neorganiziranosti rada zahvaljajuci kretenima politicarima
ja nikad ne bih rekla da Posmatrac nema osjecanja ka umrlim civilima
meni je zao sto su moja dva prijatelja igubila oca, sto je njhivoa predivna majaka, koju jako volim, izgubila zivotnog prantera i oko 17 calnove sire porodice , meni je zao druga dva prijaelja koji su izgubili oca i brata od 17 godina starosti i oko 15 clanova sire porodice
Socrates, udalji se sa teme, dok ne dodjes malo ka sebi, kad se vratis na ovu temu, bar postavi neku pristojnu molitvu posvecenu mrtvima, ako nista, bar radi postovanja
a verbalno seruckati mozemo svi na drugim temema, ali ova tema to ne zaslusje radi mrtvih i prezivjelih iz Srebrenice