O odrzavanju da ne govorim. Vise od 2 sata za pranje i susenje
Sad se bas osjecam lakse.
A meni brzo raste kosa, do zime ce opet bit duga
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Zbog kose????spacebound wrote: 12 Jul 2017, 15:01 Nista mi tu ne placiHrabri me, bodri me... Potrebna mi je podrska, a poslije rame za plakanje
![]()

Mene je ta faza eksperimentiranja prosla sa 20,kad sam otkrila ljepotu duge plave koseChloe wrote: 12 Jul 2017, 15:41Zbog kose????spacebound wrote: 12 Jul 2017, 15:01 Nista mi tu ne placiHrabri me, bodri me... Potrebna mi je podrska, a poslije rame za plakanje
![]()
Budem ti napravila collage moje kose u zadnje 2-3 godine ...... plava, šarena u raznim varijantama, tamnosmeđa, svijetlosmeđa, konjak, crvena ... dugo, kratko, kvrčavo, ravno, čupavo ...
... i preživjela ...
![]()

Ali nije faza ... od trećeg srednje uvijek mijenjam ...spacebound wrote: 12 Jul 2017, 16:22Mene je ta faza eksperimentiranja prosla sa 20,kad sam otkrila ljepotu duge plave koseChloe wrote: 12 Jul 2017, 15:41Zbog kose????spacebound wrote: 12 Jul 2017, 15:01 Nista mi tu ne placiHrabri me, bodri me... Potrebna mi je podrska, a poslije rame za plakanje
![]()
Budem ti napravila collage moje kose u zadnje 2-3 godine ...... plava, šarena u raznim varijantama, tamnosmeđa, svijetlosmeđa, konjak, crvena ... dugo, kratko, kvrčavo, ravno, čupavo ...
... i preživjela ...
![]()
![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests