Moderator: spacebound
Vas i balkona vise.
Kao da bi se Heronja skupa s onim svojim nabubrenjima mogao lako naci u kanti za smeceMaja wrote: 18 Nov 2016, 00:14Sličnosti ima ali ovaj moj nikad nije imao izboj sa strane kao tvoj.IM_ex wrote: ovako, od oka, ne cini li se i tebi da bi Heronja mogao biti od te sorte?
E da, to mi je postala opsesijasrculence7 wrote: 15 Jul 2017, 01:00 Bla extra su, vidim ja da si ti rešio na svim temama da prikupljaš reakcije i to pozitivne, treba space da te smatra ozbiljnim konkurentom![]()
Pa nije to baš tako lako. Prije sam pokušavao, doduše sa jednom drugom vrstom koju, kad poprijeko pogledaš, otpadne joj komad, kojim se valjda razmnožava pa nisam morao ni da siječem. Onda te dijelove sušio, stavljao poslije u zemlju, pusti korjenčić i ugine. I tako je bilo sa nekoliko desetina komada te se okanio ćorava posla.Chloe wrote: 15 Jul 2017, 01:05 Eh, pazi sad, odeš u neki od tržnih centara i kupiš lijepu, jednobojnu vaznicu, omanje pakovanje zemlje, otkineš kalem kaktusa sa ljubičastim cvijetom i zasadiš, kad se primi i krene, staviš zelenu mašnu na vaznicu i meni pokloniš.
Jel` da dobar prijedlog?![]()
Users browsing this forum: No registered users and 13 guests