Hana Hadžiavdagić
Moderator: Krokodil Behko
- Konsultant
- Legenda foruma
- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9543 times
- Been thanked: 16041 times
Re: Hana Hadžiavdagić masakrirala prvu size plus manekenku Hrvatske na sred facebooka
De ba, ne budali, ima jako puno nasih djevojaka pametnih, obrazovanih i lijepih, samo sto za zabaviti siroke narodne mase takve nisu interesantne.Mutevelija wrote: 15 Jul 2017, 23:48 Maca Diskrecija Hana Hadžiabdagić šta je to sa bošnjačkog društva. Pa onda ona mala sa 7 jegera za Bajram, sve se bojim da su to primjeri Bošnjačkih današnjih djevojaka...
Evo moja prijateljica, magistra arhitekture, majka i supruga, nedavno bila u jednom dokumentarnom filmu, oličenje svega onoga na sta trebamo bit ponosni, ali ona nikad nece bit poznata jer ona nema poremećen sistem vrijednosti.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Re: Hana Hadžiavdagić masakrirala prvu size plus manekenku Hrvatske na sred facebooka
"Dođu tako,vremena,kad pametan zašuti,budala progovori,a fukara se obogati."
Ivo Andrić
Ivo Andrić
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4199 times
- Been thanked: 3114 times
Ko kaze da Lucija ne trenira?
Ona je jednostavno takve gradje, i sasvim je ok cura

Ona je jednostavno takve gradje, i sasvim je ok cura

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
A tko je Hana?
Za lucu sam cuo par puta
Za lucu sam cuo par puta

Habibti, ya nour el - ain... 

- Divlja_u_srcu
- Forum [Bot]
- Mood:
Uf Hana Uf
Ali reci da je neko ruzan
i još da ima konjsku glavu 

Ali reci da je neko ruzan

❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
Ja isto izbjegavam reci da je netko ruzan...
Volim u sebi pomisliti...ovo dete, moze samo majka, da voli
Volim u sebi pomisliti...ovo dete, moze samo majka, da voli

Habibti, ya nour el - ain... 

- spacebound
- Urednik foruma
Nije fino, ali neko k'o u javnost dospijeva iskljucivo obrusavajuci se na druge i vrijedjajuci na osnovu fizickog izgleda, pritom nimalo objektivno ne sagledajuci svoju vanjstinu, ne bi trebalo da dobine sazaljenje ni podrsku.Divlja_u_srcu wrote: 16 Jul 2017, 09:04 Uf Hana Uf![]()
Ali reci da je neko ruzani još da ima konjsku glavu
![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Tokmak
- Vucin apostol
- Has thanked: 1376 times
- Been thanked: 1323 times
nije bitno sto je Hana napisala,bitno je da fb opet gori...
a i dobra joj je guzica u crvenom...

a i dobra joj je guzica u crvenom...

Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 191 times
- Been thanked: 829 times
Nije ju napala na facebooku nego na instagramu
Ta Hana zivi od privlacenja pozornosti, cemu takav neisprovociran napad na djevojku koja joj nista nije napravila
Lucija izgleda kako izgleda, meni se osobno ne sviđa ali cura ima karijeru i svoju publiku. I meni izgleda puno zadovoljnije sobom nego Hana. Jebiga ne mozes silikonom popuniti praznine u glavi.
To je kad si netko umisli da je bitan i da mu misljenje ima nekakvu tezinu. Nebitna je i ne znam tko ju shvaca ozbiljno, vrhunac njezinog djelovanja je pokazat silikon i sebe etiketirat idiotskim hashtagovima kao "opet najljepsa".

Ta Hana zivi od privlacenja pozornosti, cemu takav neisprovociran napad na djevojku koja joj nista nije napravila
Lucija izgleda kako izgleda, meni se osobno ne sviđa ali cura ima karijeru i svoju publiku. I meni izgleda puno zadovoljnije sobom nego Hana. Jebiga ne mozes silikonom popuniti praznine u glavi.
To je kad si netko umisli da je bitan i da mu misljenje ima nekakvu tezinu. Nebitna je i ne znam tko ju shvaca ozbiljno, vrhunac njezinog djelovanja je pokazat silikon i sebe etiketirat idiotskim hashtagovima kao "opet najljepsa".
somehow I manage
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1585 times
- Been thanked: 2949 times
E ako je na instagramu to onda poprima drugaciju konotaciju.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3072 times
Pljuvanje Hane Hadziavdagic je nacionalni sport. Samo postoji tu jedan mali problem - rekla je istinu.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
ja ti se pojavin ko grom iz vedra neba, l_s rečen da si glupa ka kokoš ka šta i jesi - to bi bilo ok od mene jer san reka istinu?Lavlje_srce wrote: 16 Jul 2017, 12:08 Pljuvanje Hane Hadziavdagic je nacionalni sport. Samo postoji tu jedan mali problem - rekla je istinu.
gimme a break

Hana je -antipaticna kao osoba , ali ona takva i hoce da bude-taj imidz odrzava.statebriga wrote: 15 Jul 2017, 19:23 Hana je ruzna, to ne moze ni sminkom doboljno dobrokorigirati, a Lucija bi bila savrsena bez tolike kilaze , mlada je i moze omrsaviti![]()
O ljepoti --opet ukusi --Lucija mi je ljepsa ali nije ljepota niti izgled , imidz koji ima Hana.
Navno da moze smrsati , ali onda bi izgubila ovo sto sada radi --moze se zakljuciti da namjerno -krka hranu- da bi bila ovo sto jeste.
Medjutim - nastranu sve -Hana ipak bolje izgleda.
Hani zavide , Luciju sazaljevaju.
modni kriticar --

- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4199 times
- Been thanked: 3114 times
A sta ces, neotesanost koja se uzima zdravo za gotovo je isto tako nacionalni problem.satnik wrote: 16 Jul 2017, 12:24ja ti se pojavin ko grom iz vedra neba, l_s rečen da si glupa ka kokoš ka šta i jesi - to bi bilo ok od mene jer san reka istinu?Lavlje_srce wrote: 16 Jul 2017, 12:08 Pljuvanje Hane Hadziavdagic je nacionalni sport. Samo postoji tu jedan mali problem - rekla je istinu.
gimme a break![]()
Tak'a nas sredina dala

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.

i još da ima konjsku glavu
mozes silikonom popuniti praznine u glavi.
nesto ogavnije
njeno laprdanje,

Hana napisala 'pusti mi se suplje' ....

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14088 times
- Been thanked: 9734 times
SPINERKA wrote: 16 Jul 2017, 12:28Hana je -antipaticna kao osoba , ali ona takva i hoce da bude-taj imidz odrzava.statebriga wrote: 15 Jul 2017, 19:23 Hana je ruzna, to ne moze ni sminkom doboljno dobrokorigirati, a Lucija bi bila savrsena bez tolike kilaze , mlada je i moze omrsaviti![]()
O ljepoti --opet ukusi --Lucija mi je ljepsa ali nije ljepota niti izgled , imidz koji ima Hana.
Navno da moze smrsati , ali onda bi izgubila ovo sto sada radi --moze se zakljuciti da namjerno -krka hranu- da bi bila ovo sto jeste.
Medjutim - nastranu sve -Hana ipak bolje izgleda.
Hani zavide , Luciju sazaljevaju.
modni kriticar --on ne mora niti ''lijep, zgodan '' da bi dao svoje misljenje.
![]()

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Hana Hadžiavdagić Tabaković
Lifestyle Influencer
-
TV Host & Journalist -
#InstaLifeCoach making people smile
- 
#ShareLOVE wherever you go ❤-

TV Host & Journalist -

#InstaLifeCoach making people smile

#ShareLOVE wherever you go ❤-

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- spacebound
- Urednik foruma