Ali , moja mamacha kaze "neko se time hrani". Hana na ovaj nacin siri "pozitivu i ljubav"
Totalno luftasta u mom svijetu
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Samo sto ona to nije rekla. Rekla je da debljina nije lijepa. Kad dobijem koje kilo ja se pojedoh (jer meni nije lijepo) i nisam jedina u tome.Julia-Klara wrote: 16 Jul 2017, 15:17 Bitno je da je Lucija RUZNA JER JE DEBELA.
![]()
Tako joj rekla Hana, a Hana kad kaze to ne moze drugacije.
A ako stvari "nazivamo pravim imenom" (hananizam) mi debele smo sve ruzne. E tugo, ko mi kaze
Naravno da se necemo pljuvati, prepametne smo za to.Heidi wrote: 16 Jul 2017, 15:19 Ne pratim ni ja, bila sam sad na instagramu i vidjela najnovije fotke.
Ma niko je ne mrzi, lavlje, ne znam zasto vidis samo to u cijeloj ovoj prici. Necemo se mi ovdje sad napljuvat zbog Hane, ko je sisa.

Za razliku od nekih kojima se karijera svodi na forumsku reputaciju, imam sasvim dovoljno dokaza u RL da tu izjavu mogu dati mirne duse. Znam da ti je to tesko podnijeti ali pokusaj. Ovakvim uletima ne ispadas pametan.

Kakvu istinu je konkretno Hana rekla?Lavlje_srce wrote: 16 Jul 2017, 12:08 Pljuvanje Hane Hadziavdagic je nacionalni sport. Samo postoji tu jedan mali problem - rekla je istinu.
Čuj, zar imam neku reputaciju. Nisam znaoLavlje_srce wrote: 16 Jul 2017, 15:36Za razliku od nekih kojima se karijera svodi na forumsku reputaciju, imam sasvim dovoljno dokaza u RL da tu izjavu mogu dati mirne duse. Znam da ti je to tesko podnijeti ali pokusaj. Ovakvim uletima ne ispadas pametan.
Naravno Heidi. Ni briga nit' pameti.![]()

Kakve gradje, djevojka jeste predebela za osobu ispod 25 godia starostiMelek wrote: 16 Jul 2017, 08:43 Ko kaze da Lucija ne trenira?
Ona je jednostavno takve gradje, i sasvim je ok cura
![]()

Rekla je svoje misljenje o debljini. Lucija joj je mogla odgovoriti 'hvala na misljenju' i mirna Bosna. Ali objema odgovara medijska pompa pa imamo sto imamo.statebriga wrote: 16 Jul 2017, 15:39 Kakvu istinu je konkretno Hana rekla?
Plus size modeli postoje od '30tih godina prolsog stljeca, Lucija je placena kao plus-size model jer je lijepa, ali debela![]()

A 'krivicno djelo' je - sto sam se pohvalila.carobnjak N wrote: 16 Jul 2017, 15:42Čuj, zar imam neku reputaciju. Nisam znao
Čuj, zar želim ispasti pametan. Nisam znao
Zar ne znaš da spominjanje RL na forumu i inače na internetu, podliježe krivičnom zakonu i sankcioniše se suočavanjem sugovornika
upravo u tom RL ?

Da, ali KAKO je Hana reklaLavlje_srce wrote: 16 Jul 2017, 15:46Rekla je svoje misljenje o debljini. Lucija joj je mogla odgovoriti 'hvala na misljenju' i mirna Bosna. Ali objema odgovara medijska pompa pa imamo sto imamo.statebriga wrote: 16 Jul 2017, 15:39 Kakvu istinu je konkretno Hana rekla?
Plus size modeli postoje od '30tih godina prolsog stljeca, Lucija je placena kao plus-size model jer je lijepa, ali debela![]()

Da li imas fotku Hane bez sminkeLavlje_srce wrote: 16 Jul 2017, 15:02Lucija ovu formu moze postici - ali malo sutra.greeneyes wrote: 16 Jul 2017, 14:52 Pomalo i razumijem Hanu. I meni bi bilo krivo da neko moze postati nesto, a ne zeli ili obrnuto. Npr Lucija moze postati mrsava, ali ne zeli. Dok Hana zeli postati lijepa, ali ne moRe. Ni uz sav moguci trud.
Osim toga ona nije ruzna ali ima los (prenapadan) stajling. Voljela bih je fotografirati medju mrziteljima pa bismo jednostavno uocili ko tu i o cemu prica.
![]()

Johoj, vidi ovestatebriga wrote: 16 Jul 2017, 15:44Kakve gradje, djevojka jeste predebela za osobu ispod 25 godia starostiMelek wrote: 16 Jul 2017, 08:43 Ko kaze da Lucija ne trenira?
![]()
![]()

jes' to i ti debejko, pa je ovoliko branisMelek wrote: 16 Jul 2017, 15:55Johoj, vidi ovestatebriga wrote: 16 Jul 2017, 15:44Kakve gradje, djevojka jeste predebela za osobu ispod 25 godia starostiMelek wrote: 16 Jul 2017, 08:43 Ko kaze da Lucija ne trenira?
![]()
![]()
A de mi bgt reci i to, koliko treba da je visoka za osobu ispod 25 godina starosti?![]()
a kad je to bilo, nešto mi kroz maglu , ni ne sjećam se?!Lavlje_srce wrote: 16 Jul 2017, 15:51A 'krivicno djelo' je - sto sam se pohvalila.carobnjak N wrote: 16 Jul 2017, 15:42Čuj, zar imam neku reputaciju. Nisam znao
Čuj, zar želim ispasti pametan. Nisam znao
Zar ne znaš da spominjanje RL na forumu i inače na internetu, podliježe krivičnom zakonu i sankcioniše se suočavanjem sugovornika
upravo u tom RL ?![]()
Odusevljavas me, nakon tvoje nedavne pljuvacine ispod svake razine civiliziranosti, ti i dalje naskakujes na mene i jos bi se sa mnom i krivicno gonio. Nema problema, pitacu administraciju ima li screenshotove uvreda koje si mi nedavno na pravdi Boga uputio. Ovdje jednom za svagda prekidam bilo kakvu daljnju komunikaciju s tobom. Izivljavaj se u svojoj kuci.

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests