Ponosna sam na moj rubens-stomacic
I danas cu se naumakati satarasa
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Znači i ti si naša

uh,Rubenova Venera je predebela, iako nije jedna debela Venera na uljanim platima vjestih umjetnika

interesnatno, ovako uvijek debeli regairaju i pozivaju na borbuspacebound wrote: 16 Jul 2017, 16:00 Mrsavi vs debeli-pocelo jeDebeljuce foruma ujedinimo se u neravnopravnoj borbi, ako ništa drugo zgnjecit cemo ih
![]()

Ja sam neutralan. Mada je bolje da ljulja nego da žulja.spacebound wrote: 16 Jul 2017, 16:04Znači i ti si našaZasad ti, podrinjac, melek i ja, prijave su u toku
![]()
što bi reklo da , ako opet bude u modi, ti ćeš poletit biti Venera, da bi ljudima bila lijepa i poželjnastatebriga wrote: 16 Jul 2017, 16:05uh,Rubenova Venera je predebela, iako nije jedna debela Venera na uljanim platima vjestih umjetnika![]()
nekad je debljina bila lijepa i pozeljna![]()

ali nisam napisala da je mrsavo tijelo nekad blo van modecarobnjak N wrote: 16 Jul 2017, 16:12što bi reklo da , ako opet bude u modi, ti ćeš poletit biti Venera, da bi ljudima bila lijepa i poželjnastatebriga wrote: 16 Jul 2017, 16:05uh,Rubenova Venera je predebela, iako nije jedna debela Venera na uljanim platima vjestih umjetnika![]()
nekad je debljina bila lijepa i pozeljna![]()

Nisi neutralan, ako kazes nesto afirmativno o punijim osobama i sam si takav. LogičnoPodrinjac wrote: 16 Jul 2017, 16:11Ja sam neutralan. Mada je bolje da ljulja nego da žulja.spacebound wrote: 16 Jul 2017, 16:04Znači i ti si našaZasad ti, podrinjac, melek i ja, prijave su u toku
![]()

ali ko vas napada

Samo uđi u mašinustatebriga wrote: 16 Jul 2017, 16:16ali ko vas napadaja nisamm napala vas deblje, vec sam napisala svoje misjenje o debjini, a to nije napadanje
i vecnia debljih i debelih osoba nisu zadovoljen jer su debele
![]()

ne kuzimspacebound wrote: 16 Jul 2017, 16:17
Samo uđi u mašinustatebriga wrote: 16 Jul 2017, 16:16ali ko vas napadaja nisamm napala vas deblje, vec sam napisala svoje misjenje o debjini, a to nije napadanje
i vecnia debljih i debelih osoba nisu zadovoljen jer su debele
![]()
![]()