Tebe vise i ne racunamo

Moderator: VIP
Pa koliko je proslavio rođendana možda je umro od starosti.Bijeli badem wrote: 19 Jul 2017, 11:11 Sta mislis sto je registrovao onoliko rodjendana...kad je jedan Kons over and out drugi...treci...peti je tu
Oo donekle opravdava tvoje ponašanjeMutevelija wrote: 19 Jul 2017, 23:32 Kako sam se ja igrao samuzmes loptu i baciz od zid ona ti se vrati.
Slučaj su napravili oni koji nisu imali pametnijeg posla u tom momentu.damir5 wrote: 20 Jul 2017, 08:10Gospođo Chloe, bojim se da si ti napravila slučaj, sad bi bilo lijepo da kažeš šta je u stvari problem. Isto sam te pitao i na pp, koji si pročitala i nisi odgovorila.Chloe wrote: 20 Jul 2017, 06:14Napravili ste slučaj ...aferim.Socrates wrote: 20 Jul 2017, 01:13 Ovaj Forum bi trebao da bude avangarda sto se tice ravnopravnosti.
Ja ni ne znam zbog cega je frka ispala.![]()
Jel' to neko napisao tri rijeci umjesto dvije? Ako jeste, to je za ostru moralnu osudu, ako ne I visegodisnji ban.![]()
Komentarima na ovoj temi ste pokazali da me slabo poznajete. Baš mi je žao. Nastavite ....
Šta se u stvari dešava, šta sam ti učinio nažao?
A too tebe muči draga Spini, znaš li da je radoznalost ubila mačku?SPINERKA wrote: 22 Jul 2017, 14:58Po ko zna koji put vidjeno… izigravanje ,skretanje paznje na sebe. Ne biraju se sredsta.Cemu,zasto……… zasto ne odgovoriti ……… nema razumnog razloga naravno?
Chloe wrote: 22 Jul 2017, 15:08A too tebe muči draga Spini, znaš li da je radoznalost ubila mačku?SPINERKA wrote: 22 Jul 2017, 14:58Po ko zna koji put vidjeno… izigravanje ,skretanje paznje na sebe. Ne biraju se sredsta.Cemu,zasto……… zasto ne odgovoriti ……… nema razumnog razloga naravno?
![]()
I da .... meni je tako lijepo biloprelijepo zadnjih sedam dana, pažnja na forumu nije mi ni najmanje trebala ...
![]()
Ali ti si pažnju dala ... kao i još neki , hvala na trudu i izdvojenom vremenu. Baš si.....
![]()