moze i tonbe

Moderator: VIP
navika wrote: 24 Jul 2017, 14:29Ako te sta tjesi, mene je gnjavila za one bijele cipele heftu cijeluina wrote: 24 Jul 2017, 13:56 Spin crna haljina je lijepa.... a ti zmiri koliko ti cejf...
Kud ti nece spucati ban na jedno mjesec....![]()
![]()
A sad procita da je i Mohra smarala za one njegove kratke pantalone![]()
ina wrote: 24 Jul 2017, 17:23navika wrote: 24 Jul 2017, 14:29Ako te sta tjesi, mene je gnjavila za one bijele cipele heftu cijeluina wrote: 24 Jul 2017, 13:56 Spin crna haljina je lijepa.... a ti zmiri koliko ti cejf...
![]()
![]()
Mozda vjeruje i da bijele cipele nisu totalno damske, ne uzimajuci pogotovo u obzir, da je bitnije kako ko sta nosi nego sta ko nosi....![]()
Ma neka je.... mora i to neko...![]()
A lijepo sam ti govorio da budes ponosna i cuvas moju pupuSPINERKA wrote: 24 Jul 2017, 17:45ina wrote: 24 Jul 2017, 17:23navika wrote: 24 Jul 2017, 14:29Ako te sta tjesi, mene je gnjavila za one bijele cipele heftu cijeluina wrote: 24 Jul 2017, 13:56 Spin crna haljina je lijepa.... a ti zmiri koliko ti cejf...
![]()
![]()
Mozda vjeruje i da bijele cipele nisu totalno damske, ne uzimajuci pogotovo u obzir, da je bitnije kako ko sta nosi nego sta ko nosi....![]()
. Vidi kako sam ih lijepo spriateljila. Dvije " punacke" na " zgolju"
, ina _ ne sjecam se crne haljine, a eto vidjela si navikino u bijelo pojavljivanje_ obula je smedje sandale a ne ,sva sreca, one bijele cipelice. Duzina hlaca sasvim ok, ta duzina se i preporucuje, kada graciozno hoda ,hlace se ne podizu iznad clanka.Da, bitno je kako ko nosi na prvi pogled, drugi i vazniji sta to nosi.
![]()
Eh kad smo nas dvije povezale niti...SPINERKA wrote: 24 Jul 2017, 17:45ina wrote: 24 Jul 2017, 17:23navika wrote: 24 Jul 2017, 14:29Ako te sta tjesi, mene je gnjavila za one bijele cipele heftu cijeluina wrote: 24 Jul 2017, 13:56 Spin crna haljina je lijepa.... a ti zmiri koliko ti cejf...
![]()
![]()
. Vidi kako sam ih lijepo spriateljila. Dvije " punacke" na " zgolju"
, ina _ ne sjecam se crne haljine, a eto vidjela si navikino u bijelo pojavljivanje_ obula je smedje sandale a ne ,sva sreca, one bijele cipelice. Duzina hlaca sasvim ok, ta duzina se i preporucuje, kada graciozno hoda ,hlace se ne podizu iznad clanka.Da, bitno je kako ko nosi na prvi pogled, drugi i vazniji sta to nosi.
![]()
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], Koraci_u_noci, pizarro and 6 guests