spacebound wrote: 27 Jul 2017, 10:09 A da ne mijesamo babe i zabe?Stvar je u tome da ona drugima govori kako treba da se ponasaju, a samo isto ne cini.Licemjer.
Pa jes, ali ovo nije u Iranu, nego u Švici
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

spacebound wrote: 27 Jul 2017, 10:09 A da ne mijesamo babe i zabe?Stvar je u tome da ona drugima govori kako treba da se ponasaju, a samo isto ne cini.Licemjer.

Sta ima veze ... ha ja..spacebound wrote: 27 Jul 2017, 10:09 A da ne mijesamo babe i zabe?Stvar je u tome da ona drugima govori kako treba da se ponasaju, a sama isto ne cini.Licemjer.

Ajatolah bi bio zadovoljan, za početak, da mu znaš ispravno napisati ime...

Ma sta me briga svakako je šija, ali bi bio dobar odgovor nekakvim anomalijama kao što su feminizam i ostale propasti makar zaprijetitistorm wrote: 27 Jul 2017, 15:20Ajatolah bi bio zadovoljan, za početak, da mu znaš ispravno napisati ime...
I ja kažem inače....bar te ne bi čitali više ...

ti si stvarno za lijecenjeMutevelija wrote: 27 Jul 2017, 16:51Ma sta me briga svakako je šija, ali bi bio dobar odgovor nekakvim anomalijama kao što su feminizam i ostale propasti makar zaprijetitistorm wrote: 27 Jul 2017, 15:20Ajatolah bi bio zadovoljan, za početak, da mu znaš ispravno napisati ime...
I ja kažem inače....bar te ne bi čitali više ...![]()

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests