Ko je taj neko?Mutevelija wrote: 07 Aug 2017, 01:00 Džinovi džinovi.pustite vi sad strucno objasnjenje, džinni su to.
Sad ce neko doci i reci da se to refleksuje na stres i depresiju i tkd itd.

Moderator: Krokodil Behko
Ko je taj neko?Mutevelija wrote: 07 Aug 2017, 01:00 Džinovi džinovi.pustite vi sad strucno objasnjenje, džinni su to.
Sad ce neko doci i reci da se to refleksuje na stres i depresiju i tkd itd.
Pa nije sijalica u frižideru stavljena bez razloga...Chloe wrote: 02 Aug 2017, 07:27 Uspjela sam u ono par sati sanjati da sam gladna, pa sam se oko tri družila sa frižiderom.
ili je to repriza prethodne noći ...
![]()
Malo filozofske literature ti ne bi škodilo za diskutovanje na ovu temuMutevelija wrote: 07 Aug 2017, 01:15ma neko strucno lice
Malo ozbiljnosti ima vražijeg udjela i u depresiji, samo nije to tema.
A ionako stručnjaci zovu "duševna bol", a nauka dušu ne priznaje samo tijelo![]()
I ako ne može da objasni neke parapsihološke pojave (telekinezu, telepatiju, levitaciju i sl.) to ne znači da one ne postoje, a ima na primer i toliko apstraktnih pojmova koji se ne mogu dočarati rečima, a fiziologija NS-a, na primer, svedoči njihovom postojanju...Mutevelija wrote: 07 Aug 2017, 01:33 To ne mijenja činjenicu da nauka neke paranormalne aktivnosti ne moze objasniti![]()
srculence7 wrote: 07 Aug 2017, 01:48I ako ne može da objasni neke parapsihološke pojave (telekinezu, telepatiju, levitaciju i sl.) to ne znači da one ne postoje, a ima na primer i toliko apstraktnih pojmova koji se ne mogu dočarati rečima, a fiziologija NS-a, na primer, svedoči njihovom postojanju...Mutevelija wrote: 07 Aug 2017, 01:33 To ne mijenja činjenicu da nauka neke paranormalne aktivnosti ne moze objasniti![]()
Ja sam upoznala čoveka koji čita misli, bezveze osećaj, druži se sa mojim rođacima, jednom sedela sa sestrom i on se tako raspričao sa njenim roditeljima, meni prolazi kroz glavu kada će više da završi i on se u tom trenutku okrene prema meni i kaže, pri kraju sam, ne brini, uskoro ću kući na spavanje![]()
Od tada kada ga vidim sve mislim da mi se ne mota nešto nepristojno po mislima, on mi uvek s osmehom kaže, opusti se, sve je u redu![]()
Oženjen je i kaže kad je upoznao svoju ženu, da ništa kod nje nije mogao da razume, njene misli su za njega nedodirljive bile, e ne znam sada, posle toliko godina braka, kakvo je stanje
Zaposjedanje "zlim duhom " ni jedan psiholog ni pishijatar ne mogu objasniti. I egzorcizam to je jedan od paranolmalnih aktivnost, naravno prvo "žrtva" treba da ide stručnjacima koji se bave mozgom pa onda onim koji se bave dušama.srculence7 wrote: 07 Aug 2017, 01:48I ako ne može da objasni neke parapsihološke pojave (telekinezu, telepatiju, levitaciju i sl.) to ne znači da one ne postoje, a ima na primer i toliko apstraktnih pojmova koji se ne mogu dočarati rečima, a fiziologija NS-a, na primer, svedoči njihovom postojanju...Mutevelija wrote: 07 Aug 2017, 01:33 To ne mijenja činjenicu da nauka neke paranormalne aktivnosti ne moze objasniti![]()
Ja sam upoznala čoveka koji čita misli, bezveze osećaj, druži se sa mojim rođacima, jednom sedela sa sestrom i on se tako raspričao sa njenim roditeljima, meni prolazi kroz glavu kada će više da završi i on se u tom trenutku okrene prema meni i kaže, pri kraju sam, ne brini, uskoro ću kući na spavanje![]()
Od tada kada ga vidim sve mislim da mi se ne mota nešto nepristojno po mislima, on mi uvek s osmehom kaže, opusti se, sve je u redu![]()
Zanimljivo..srculence7 wrote: 07 Aug 2017, 01:53Oženjen je i kaže kad je upoznao svoju ženu, da ništa kod nje nije mogao da razume, njene misli su za njega nedodirljive bile, e ne znam sada, posle toliko godina braka, kakvo je stanje![]()
A da nam se pridruži na forum ...srculence7 wrote: 07 Aug 2017, 01:57 Odakle znam Mute, nisam se baš toliko interesovala, ali ako ga vidim, staviću ga na test probu s "engleskim mislima"![]()
Nema veze, može ponoviti ceo tekst koji ispredam u glavi bez greške, proverenoMutevelija wrote: 07 Aug 2017, 01:57 E tako, ili njemačkim, nekim stranim.
Mada ja ću ti reći kako sam upoznat sa time, on tebi čita grimase, e eto sad učenik je postao učitelj
Edward I Bellasrculence7 wrote: 07 Aug 2017, 01:53Oženjen je i kaže kad je upoznao svoju ženu, da ništa kod nje nije mogao da razume, njene misli su za njega nedodirljive bile, e ne znam sada, posle toliko godina braka, kakvo je stanje![]()