Jbg, ja tebe sa tim p.derskim avatarom i te kako mogu zamisliti

Moderator: VIP
Hvalis se da postajes mudrija?srculence7 wrote: 15 Aug 2017, 02:31 Kako u zadnje vreme i kada primetim da neko od sagovornika ne govori istinu oćutim...
Još kad krene sa glupim objašnjenjima i pravdanjima bez pitanja, prosto mi neprijatno što sam se uopšte našla u toj situaciji![]()
Username wrote: 15 Aug 2017, 07:36Hvalis se da postajes mudrija?srculence7 wrote: 15 Aug 2017, 02:31 Kako u zadnje vreme i kada primetim da neko od sagovornika ne govori istinu oćutim...
Još kad krene sa glupim objašnjenjima i pravdanjima bez pitanja, prosto mi neprijatno što sam se uopšte našla u toj situaciji![]()
nadovezala sam se na cupkino razmisljanje o oktobru.A nemam pretenzije na bilo kakva prva mjesta, ne volim takmicenjaChloe wrote: 15 Aug 2017, 08:05
Mirde se ..
Ti ćeš se sa navikom "gurati" oko prvog mjesta na outfitu ...![]()
A ja ću u oktobru imati drage goste, pa me to jako raduje..spacebound wrote: 15 Aug 2017, 08:07nadovezala sam se na cupkino razmisljanje o oktobru.A nemam pretenzije na bilo kakva prva mjesta, ne volim takmicenjaChloe wrote: 15 Aug 2017, 08:05
Mirde se ..
... sem ove nase kladionice
![]()
spacebound wrote: 15 Aug 2017, 08:07nadovezala sam se na cupkino razmisljanje o oktobru.A nemam pretenzije na bilo kakva prva mjesta, ne volim takmicenjaChloe wrote: 15 Aug 2017, 08:05
Mirde se ..
... sem ove nase kladionice
![]()
Zašto plačeš?
Trebat ce mi vremena da se naviknem