nemoj pls ako krenu svi ovim trendom kladjenja necemo imati s kim forumat .....
ti ako nista imas taj kaladont a ja nista
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
nemoj pls ako krenu svi ovim trendom kladjenja necemo imati s kim forumat .....
eto ga, gotovo, vec se navukaoBla wrote: 15 Aug 2017, 11:12 nisam ti ja baš osjećajanviše bih volio da znam na osnovu čega se može predvidjeti rezultat
pogotovo sada zato što niko neće da odgovori na to pitanjekriju javnu tajnu
![]()

De prvo reci je li pitas samo da nerviras ili se mislis ukljuciti u igru, jer ako samo zezas na pamet mi ne pada da ti sve ovo objasnjavamBla wrote: 15 Aug 2017, 11:22 zašto je izmiksano ono iz različitih liga?
gdje mogu doći do podataka o svakoj zasebnoj ligi?
jesu li to samo ligaške utakmice ili su i neki kupovi? hoće li se to vremenom mijenjati?
na osnovu čega se bira ko će biti na toj listi (pretpostavljam da samostalno nasumice biraš)
da li se na tom rezultati.com mogu naći svi istorijski rezultati i koliko godina u rikverc?
da li su ti podaci dostupni samo u tom obliku ili se mogu nekako exportovati? ako ne tu, ima li negdje da mogu?

Ja utrošim otprilike 50 sekundi na klađenjeBla wrote: 15 Aug 2017, 11:26 pa zar to nije samo poredati nekoliko znakova jednom sedmično?
ne bi trebalo uticati na kaladont![]()
Bla wrote: 15 Aug 2017, 11:26 pa zar to nije samo poredati nekoliko znakova jednom sedmično?
ne bi trebalo uticati na kaladont![]()

Imaš za početak sve što ti treba na onom linku....Bla wrote: 15 Aug 2017, 11:32 i još jedno pitanje
to će biti isključivo bazirano na fudbalu? da ne bude poslije da s neba padaju nekakve stvari za koje nisam ni čuo![]()
Neovisno o broju pogodaka....svatko dobije što je pogodio...Bla wrote: 15 Aug 2017, 11:35 jel se npr 8 poena ako nas 8 pogodi isti par
raspoređuje na svakog po jedan poen ili svako dobija po 8?

Nemamo veze jedni s drugima (osim juzera i DanciBla wrote: 15 Aug 2017, 11:35 jel se npr 8 poena ako nas 8 pogodi isti par
raspoređuje na svakog po jedan poen ili svako dobija po 8?
Ti malo pročitaj nova pravila bodovanjaspacebound wrote: 15 Aug 2017, 11:38Nemamo veze jedni s drugima (osim juzera i DanciBla wrote: 15 Aug 2017, 11:35 jel se npr 8 poena ako nas 8 pogodi isti par
raspoređuje na svakog po jedan poen ili svako dobija po 8?),Ako pogodis 1 ili 2 dobijas 6 bodova, x=7 bodova, ako igras dvoznak 3 boda.

Haj procitaj pravila pa se vratispacebound wrote: 15 Aug 2017, 11:38Nemamo veze jedni s drugima (osim juzera i DanciBla wrote: 15 Aug 2017, 11:35 jel se npr 8 poena ako nas 8 pogodi isti par
raspoređuje na svakog po jedan poen ili svako dobija po 8?),Ako pogodis 1 ili 2 dobijas 6 bodova, x=7 bodova, ako igras dvoznak 3 boda.