Cudne komsijske navike
Moderator: Krokodil Behko
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9791 times
- Been thanked: 16442 times
- Status: Offline
Re: Hrvatska: Žena kažnjena zbog kupanja u toplesu u vlastitom dvorištu

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
I ja volim pogledati dobru

Djaba kad ima nesto izmedju zena ta neka odmjeravanja i trazenja mana osjeti se to.. mozda mi muski to vidimo drugacijim ocima
Nekako kad je losija kao tjese je i daju komplimente a kad je bolja onda joj traze mane i ponizavaju
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1629 times
- Been thanked: 3038 times
A i žene ionako ne gledaju na vanjski izgled nego osobine pa tako "Dobar" kao ta karakteristika odpada.

Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3483 times
Zato ja idem sama ...

Uvijek se pozitivno izrazim o lijepoj ili zgodnoj ženi.A,znam i popriličan broj žena koje isto rade.Sad,da li su iskrene,ne znam.Sama dobijam često komplimente,ali ih i dijelim.Žene su u tom otvorenije nego muškarci.arman wrote: 16 Aug 2017, 12:56 Ma nisam jednom sjedio sa zenAma koja prodje nadju joj sto i jednu manu..
I moja cak zna to raditi , rijetko koja zna reci jeste dobra
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Chloe
- Žena za sva vremena
Ima nas svakakvih, ali se svakako i tumačimo ...Nice try wrote: 16 Aug 2017, 13:27Uvijek se pozitivno izrazim o lijepoj ili zgodnoj ženi.A,znam i popriličan broj žena koje isto rade.Sad,da li su iskrene,ne znam.Sama dobijam često komplimente,ali ih i dijelim.Žene su u tom otvorenije nego muškarci.arman wrote: 16 Aug 2017, 12:56 Ma nisam jednom sjedio sa zenAma koja prodje nadju joj sto i jednu manu..

npr. reci da ti je žena lijepa ali ne i zgodna (jer po tvom viđenju i nije ) - neko će reći da si ljubomorna jer je i zgodna,
- reci da ti je lijepa i zgodna, neko će reći da si licemjerna i laskaš istoj,
- prešuti - opet će biti da od ljumore ne možeš progovoriti ...

Ko je narodu nakuhao kolača?

Svako je dozivjeo drugacije i ima svije mislienje i treba to postovatiNice try wrote: 16 Aug 2017, 13:27Uvijek se pozitivno izrazim o lijepoj ili zgodnoj ženi.A,znam i popriličan broj žena koje isto rade.Sad,da li su iskrene,ne znam.Sama dobijam često komplimente,ali ih i dijelim.Žene su u tom otvorenije nego muškarci.arman wrote: 16 Aug 2017, 12:56 Ma nisam jednom sjedio sa zenAma koja prodje nadju joj sto i jednu manu..
Mislis komplexnije?
Jedno ne isključuje drugoarman wrote: 16 Aug 2017, 13:44Svako je dozivjeo drugacije i ima svije mislienje i treba to postovatiNice try wrote: 16 Aug 2017, 13:27Uvijek se pozitivno izrazim o lijepoj ili zgodnoj ženi.A,znam i popriličan broj žena koje isto rade.Sad,da li su iskrene,ne znam.Sama dobijam često komplimente,ali ih i dijelim.Žene su u tom otvorenije nego muškarci.arman wrote: 16 Aug 2017, 12:56 Ma nisam jednom sjedio sa zenAma koja prodje nadju joj sto i jednu manu..
Mislis komplexnije?

"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
Tako smo napravljeni da jedno ne opstaje bez drugoga
- Chloe
- Žena za sva vremena
Kompleksna je tema uopće .... ma kako neki muškarci voljeli svoje partnerice ipak zvirnjaju i sline za onima koje su ljepše, zgodnije, seksipilnije itd. i onda očekuju da partnerice budu imune, i da se dive ljepoticama kao i oni ... 

Prije mi je to smetalo,bila sam jako ljubomorna na muževe komplimente i poglede prema drugim ženama,ali s vremenom sam baš postala imuna.Čak više i ne registrujem koga gleda i sl.S druge strane zaista volim vidjeti lijepu i zgodnu ženu,po mogućnosti i pohvaliti je.Drago mi je kad vidim da neko drži do sebe i zna istaći ono što je lijepo.
Muškarce,više-manje,jer izgled mi kod njih i nije u prvom planu već neke druge sitnice.
Muškarce,više-manje,jer izgled mi kod njih i nije u prvom planu već neke druge sitnice.
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
Ma i zene to rade gledaju mladje sladjeChloe wrote: 16 Aug 2017, 14:01 Kompleksna je tema uopće .... ma kako neki muškarci voljeli svoje partnerice ipak zvirnjaju i sline za onima koje su ljepše, zgodnije, seksipilnije itd. i onda očekuju da partnerice budu imune, i da se dive ljepoticama kao i oni ...![]()

Meni moja kaze "opet zvjeras"Nice try wrote: 16 Aug 2017, 14:08 Prije mi je to smetalo,bila sam jako ljubomorna na muževe komplimente i poglede prema drugim ženama,ali s vremenom sam baš postala imuna.Čak više i ne registrujem koga gleda i sl.S druge strane zaista volim vidjeti lijepu i zgodnu ženu,po mogućnosti i pohvaliti je.Drago mi je kad vidim da neko drži do sebe i zna istaći ono što je lijepo.

Veći bi problem imala da "ne zvjeraš"arman wrote: 16 Aug 2017, 14:10Meni moja kaze "opet zvjeras"Nice try wrote: 16 Aug 2017, 14:08 Prije mi je to smetalo,bila sam jako ljubomorna na muževe komplimente i poglede prema drugim ženama,ali s vremenom sam baš postala imuna.Čak više i ne registrujem koga gleda i sl.S druge strane zaista volim vidjeti lijepu i zgodnu ženu,po mogućnosti i pohvaliti je.Drago mi je kad vidim da neko drži do sebe i zna istaći ono što je lijepo.
Muškarce,više-manje,jer izgled mi kod njih i nije u prvom planu već neke druge sitnice.![]()

Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
Odma joj manu nadjeNice try wrote: 16 Aug 2017, 14:13Veći bi problem imala da "ne zvjeraš"arman wrote: 16 Aug 2017, 14:10Meni moja kaze "opet zvjeras"Nice try wrote: 16 Aug 2017, 14:08 Prije mi je to smetalo,bila sam jako ljubomorna na muževe komplimente i poglede prema drugim ženama,ali s vremenom sam baš postala imuna.Čak više i ne registrujem koga gleda i sl.S druge strane zaista volim vidjeti lijepu i zgodnu ženu,po mogućnosti i pohvaliti je.Drago mi je kad vidim da neko drži do sebe i zna istaći ono što je lijepo.
Muškarce,više-manje,jer izgled mi kod njih i nije u prvom planu već neke druge sitnice.![]()
![]()

- Chloe
- Žena za sva vremena
Nema ni tu pravila, može muškarac od 45. godina izgledati puno bolje od onog od 35.arman wrote: 16 Aug 2017, 14:09Ma i zene to rade gledaju mladje sladjeChloe wrote: 16 Aug 2017, 14:01 Kompleksna je tema uopće .... ma kako neki muškarci voljeli svoje partnerice ipak zvirnjaju i sline za onima koje su ljepše, zgodnije, seksipilnije itd. i onda očekuju da partnerice budu imune, i da se dive ljepoticama kao i oni ...![]()
![]()

Kako misliš?
Ne,nije to mana,samo mislim da je sada u toj fazi,nakon koje slijede i ostale faze.
Ne,nije to mana,samo mislim da je sada u toj fazi,nakon koje slijede i ostale faze.
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
DoduseChloe wrote: 16 Aug 2017, 14:17Nema ni tu pravila, može muškarac od 45. godina izgledati puno bolje od onog od 35.arman wrote: 16 Aug 2017, 14:09Ma i zene to rade gledaju mladje sladjeChloe wrote: 16 Aug 2017, 14:01 Kompleksna je tema uopće .... ma kako neki muškarci voljeli svoje partnerice ipak zvirnjaju i sline za onima koje su ljepše, zgodnije, seksipilnije itd. i onda očekuju da partnerice budu imune, i da se dive ljepoticama kao i oni ...![]()
![]()
![]()
Sve zavisi od zasicenja
Do zasicenjaNice try wrote: 16 Aug 2017, 14:18 Kako misliš?

- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9791 times
- Been thanked: 16442 times
Kad joj bude svejedno gdje gledas, tad se zabrini 

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.