Inace, mislim da su one stidljivije od mrsavica, pa ne vole, da se hvale sa tim

Moderators: spacebound, Duminjo
de ne filozofiraj, tita tiKrokodil Behko wrote:Samo kazem, da i bucke imaju svoje argumente i to velike.
Filozofija je nauka, koja uvazava argumente, zar ne?Luna. wrote:de ne filozofiraj, tita tiKrokodil Behko wrote:Samo kazem, da i bucke imaju svoje argumente i to velike.
to je relativnoKrokodil Behko wrote:Filozofija je nauka, koja uvazava argumente, zar ne?Luna. wrote:de ne filozofiraj, tita tiKrokodil Behko wrote:Samo kazem, da i bucke imaju svoje argumente i to velike.
Vidis, ima u mojim razmisljanjima, puno trezvenosti i filozofije.
To znaci, da razmisljam zrelo i muzevno..
???jel ono jos nismo zakljucili sta je muzevnost?
kratko, jasnoKrokodil Behko wrote: Danas je u modi mršavo i sve preko toga, tretira se kao debelo.
Jasno....IM_ex wrote:kratko, jasnoKrokodil Behko wrote: Danas je u modi mršavo i sve preko toga, tretira se kao debelo.
Mršave žene se vide kao:
"sujetne" ili "površne" oko osam puta više nego deblje žene
"tašte" ili "sebične" četiri puta više
"kučke" ili "zle" ili "kontrolišuće" duplo više.
Čak su i "dobre" etikete nisu fer
nemoj dzaba, uslikacu ja svoju, moja je boljamadam Bovary wrote:Hani dok prevedem
Pa ka'će to biti već jednom bona?Luna. wrote:nemoj dzaba, uslikacu ja svoju, moja je boljamadam Bovary wrote:Hani dok prevedem... ko u J.Lo
... more bit´ malkice veca
Taman sam....IM_ex wrote:Sta je, silence, debela si ... ili si mrsava, slobodno se izjasni gdje spadas, od pomenute dvije opcije ;-)
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests