Oči ko radar
Moderator: spacebound
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 7 times
- Status: Offline
Re: Oči ko radar
ih, tvoje najsjajnije - ko felne od fice

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41474 times
- Been thanked: 28265 times
- Status: Online
Cuj felne 
Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
- Heidi
- Forum [Bot]
pazi ti gdje gledas

- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8210 times
- Been thanked: 19306 times
- Heidi
- Forum [Bot]
ja povezala:
Za naredni rodjendan kupi dragom naocnjake

Za naredni rodjendan kupi dragom naocnjake
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Vjerovali ili ne,ja nemam obicaj gledati muskarce
I kao djevojka nisam odmjeravala,neki kojima su se moje prijateljice odusevljavale,meni nisu uopce bili zanimljivi...
Eh,sad,mozemo se zezati,ali kad je ozbiljnost u pitanju,stvarno se ne palim nikad ni na koga.
Moja komsinica(koja je padala u trans gledajuci ezela)kaze da ce to navodno doci kad budem imala godina/staza koliko i ona u braku....ne znam,ne mogu se zakleti,ali poznavajuci sebe,sumnjam
Cudna sam ja biljka
A sto se tice muskaraca tako su odgajani,pa kad su u drustvu kad jedan kaze vidi one dobre i oni ce preuzeti segu,pa makar im ne bila dobra,da ne ispadnu manje muskarci...
Ne znaci to obavezno nista,ali neko zurenje ne bih tolerisala
Ja svom uvijek kazem:sto sebi uzimas vecu slobodu,i meni je automatski dajes,znaci sve sto moze on,mogu i ja,pa nek' izvoli,ako mu se isplati
I kao djevojka nisam odmjeravala,neki kojima su se moje prijateljice odusevljavale,meni nisu uopce bili zanimljivi...
Eh,sad,mozemo se zezati,ali kad je ozbiljnost u pitanju,stvarno se ne palim nikad ni na koga.
Moja komsinica(koja je padala u trans gledajuci ezela)kaze da ce to navodno doci kad budem imala godina/staza koliko i ona u braku....ne znam,ne mogu se zakleti,ali poznavajuci sebe,sumnjam
Cudna sam ja biljka
A sto se tice muskaraca tako su odgajani,pa kad su u drustvu kad jedan kaze vidi one dobre i oni ce preuzeti segu,pa makar im ne bila dobra,da ne ispadnu manje muskarci...
Ne znaci to obavezno nista,ali neko zurenje ne bih tolerisala
Ja svom uvijek kazem:sto sebi uzimas vecu slobodu,i meni je automatski dajes,znaci sve sto moze on,mogu i ja,pa nek' izvoli,ako mu se isplati
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Luna.
- Inventar foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
nek gleda ko sta hoce, a i ja se uzimam za pravo da gledam.. ako hocu...
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
Prvi pogled je šejtanov
,drugi je tvoj
. Znači prvi bih tolerisao ali ako nastaviš buljiti neee 
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9977 times
- Been thanked: 11847 times
Moje oci gledaju u pravo mjesto.. Piljim tacno preko puta,
pogodite gdje?
kad malo bolje razmislim, malo mi se ne svidja, naslov teme.
Trebao je da glasi "Oci ko laseri" Modernije je jbg
pogodite gdje?
kad malo bolje razmislim, malo mi se ne svidja, naslov teme.
Trebao je da glasi "Oci ko laseri" Modernije je jbg
-
Ruana
Moje cvike imaju stakla u boji, tako da niko ne vidi gdje gledam.
Salim se, nemam obcaj nikad da gledam u druge muskarce, nisam ni primjetila da on gleda. Ne znam mozda gleda kad ja nisam tu, ali ne vjerujem, nije taj tip.
Salim se, nemam obcaj nikad da gledam u druge muskarce, nisam ni primjetila da on gleda. Ne znam mozda gleda kad ja nisam tu, ali ne vjerujem, nije taj tip.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Hajde eto. Nadam se da postoje takvi muškarciRuana wrote:Moje cvike imaju stakla u boji, tako da niko ne vidi gdje gledam.
-
Ruana
Behko, sjecas li se ti (a jok, djes se sjecat, kad ne znas ko je Ismet A Serbo, djes se ovog sjecat) bila neka pjesma, ne znam ko je pjevao "vrticu te dragi....... pa onda nesto ne znam i na kraju.... OKO MALOG PRSTA.Krokodil Behko wrote:Hajde eto. Nadam se da postoje takvi muškarciRuana wrote:Moje cvike imaju stakla u boji, tako da niko ne vidi gdje gledam.
Davno jednom smo isli u jedan susjedni grad, da ja kupim cizme, gledali i ja nikako da nadjem ono sto trazim, sjeli u neki kafic da popijemo kafu, kad on "hej vidi na onoj cizama sto su fine" ja ko zmija otrovnica, "sta gledas u tudje noge, i to iza moih ledja......."
Bice da se tad prep'o.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Ne sjećam se. Sjećam se samo one "Vodim te na moto-trke"Ruana wrote:Behko, sjecas li se ti (a jok, djes se sjecat, kad ne znas ko je Ismet A Serbo, djes se ovog sjecat) bila neka pjesma, ne znam ko je pjevao "vrticu te dragi....... pa onda nesto ne znam i na kraju.... OKO MALOG PRSTA.Krokodil Behko wrote:Hajde eto. Nadam se da postoje takvi muškarciRuana wrote:Moje cvike imaju stakla u boji, tako da niko ne vidi gdje gledam.
Davno jednom smo isli u jedan susjedni grad, da ja kupim cizme, gledali i ja nikako da nadjem ono sto trazim, sjeli u neki kafic da popijemo kafu, kad on "hej vidi na onoj cizama sto su fine" ja ko zmija otrovnica, "sta gledas u tudje noge, i to iza moih ledja......."
Bice da se tad prep'o.
Možda je stvarno mislio samo na čizme. Djes' ti vidila muškarca da ženi javlja
da gleda drugoj u noge? To se još nije rodilo.
- Peggy Sue
- Aktivni forumaš

Ja volim pogledat, al žene.. Valjda zato sto je danas rijetkost sresti pravu damu, moderno, lijepo, s ukusom obučenu, pa kad takva prođe pored mene okrenem se i odmjerim je k'o kakvo muško.
Muka mi je od ovih treeeeba u bijelim čizmama do iznad koljena, još na štiklu
.. K'o da je u pavlaku ugazila...
Moj hairlija ne gleda žene. Možda bi i gled'o, al nema nijedna toliko niska da bi mogao da je odmjeri dok gleda sebi ispred nogu, onako kako sam ga naučila kad smo počeli da se zabavljamo
Jednom mu je jedna sisata uletila u kadar. Jbg, onolike sise su bile u svačijem kadru. I vidim omaklo mu se, a ja odmah kvočku na čelo
Kad mi je sat vremena rekao da me voli , izletilo mi "Jel vise nego onu sisatu"
Nista mu nije bilo jasno (ili je to dobro odglumio
)
Muka mi je od ovih treeeeba u bijelim čizmama do iznad koljena, još na štiklu
Moj hairlija ne gleda žene. Možda bi i gled'o, al nema nijedna toliko niska da bi mogao da je odmjeri dok gleda sebi ispred nogu, onako kako sam ga naučila kad smo počeli da se zabavljamo
Jednom mu je jedna sisata uletila u kadar. Jbg, onolike sise su bile u svačijem kadru. I vidim omaklo mu se, a ja odmah kvočku na čelo
Nista mu nije bilo jasno (ili je to dobro odglumio
- merylin
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 9 times
"Snimanje" je dozvoljeno naaaravno
aliiii...samo ako kulturno snimaš
ja bi se nalemala osobe koja slini preda mnom za nekom drugom osobom ,to jeste kelji ili okreće se za njom,fujjj
Give a girl the right shoes,and she can conqer the world!
Marilyn Monroe
Marilyn Monroe
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Ali bi zato samo galantno popravila frizuri i nasmiješila se ako bi primjetilamerylin wrote:"Snimanje" je dozvoljeno naaaravnoaliiii...samo ako kulturno snimaš
![]()
ja bi se nalemala osobe koja slini preda mnom za nekom drugom osobom ,to jeste kelji ili okreće se za njom,fujjj
da si predmet nekog radarskog snimanja
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Mi kad počnu ljetne bašte (koje se svake godine iznose sve ranije,znaci vec pocele),kahvenišemo pod nekim tendama zavučeni,i ko kakve dvije babe,gledamo i komentiramo,što muško,što žensko,stajling,kretanje,sve
Zabava nam,nije lijepo znam,i nije na racun onoga sto je Bog dao,ali smijesne kombinacije gori smo od Gudelja
I onda on nekad kaze yebi se ja ovo nisam radio dok nisam tebe sreo
A u meni valjda ima dio profesionalne deformacije koja se stvorila kad sam radila s modom..........ili je to meni opravdanje
Zabava nam,nije lijepo znam,i nije na racun onoga sto je Bog dao,ali smijesne kombinacije gori smo od Gudelja
I onda on nekad kaze yebi se ja ovo nisam radio dok nisam tebe sreo
A u meni valjda ima dio profesionalne deformacije koja se stvorila kad sam radila s modom..........ili je to meni opravdanje
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- merylin
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 9 times
jahhh...uz to bi mu još samo namignula i ja se okrenula za njim,da uzvratim pažnjuKrokodil Behko wrote:Ali bi zato samo galantno popravila frizuri i nasmiješila se ako bi primjetilamerylin wrote:"Snimanje" je dozvoljeno naaaravnoaliiii...samo ako kulturno snimaš
![]()
da si predmet nekog radarskog snimanja
Give a girl the right shoes,and she can conqer the world!
Marilyn Monroe
Marilyn Monroe
Hvala Bogu nemam s tim problema, moj muz se okrece samo za motorima
A ja fakat nemam obicaj zvjernjat okolo. A i ne svidja mi se to.
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica