Mene jos vise cudi da nije otisao kao posudba u Barsu , posto Dortmund ima mnogo boljih igraca i ne treba imKrokodil Behko wrote: 21 Aug 2017, 19:46 Ja mislim da im se Dortmund pomalo i smilovao, jer nema Barca takve igrače i toliko njih dobrih, nepoznatih a skupih, kao DortmundUostalom, b
Fudbalski transferi
-
posmatrac
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
Re: Fudbalski transferi
-
posmatrac
- Inventar foruma

Je li to onaj sto pogodi svako 456457 slobodno bacanje i sto je u vjecitoj Bogdanovoj sjencisrculence7 wrote: 21 Aug 2017, 18:33Ne brukajte se ako ne pratite košarku![]()
Lik igra za klupskog prvaka Evrope,Fener i za olimpijskog vicešampiona![]()
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
-
posmatrac
- Inventar foruma

Jbg za mnoge legende SArajeva niko nikad nije cuo
Nego danas mi neko rece da mi Eden HAzard mogao otici u Real, sto bi bilo veliko pojacanje za madridjane.
Nego danas mi neko rece da mi Eden HAzard mogao otici u Real, sto bi bilo veliko pojacanje za madridjane.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9849 times
- Been thanked: 11621 times
posmatrac wrote: 21 Aug 2017, 23:07Mene jos vise cudi da nije otisao kao posudba u Barsu , posto Dortmund ima mnogo boljih igraca i ne treba imKrokodil Behko wrote: 21 Aug 2017, 19:46 Ja mislim da im se Dortmund pomalo i smilovao, jer nema Barca takve igrače i toliko njih dobrih, nepoznatih a skupih, kao DortmundUostalom, b
![]()
Pa to i mene čudi.
Pomete Dortmund Wolfsburga i bez njega i to na gostovanju. Apsolutna dominacija.
Sugestiram da pogledaš prvi sljedeću utakmicu, pa mi javi zaključke. Vjerovatno nisi čuo za pola njihovih igrača, a gaze pravo.
Što se Dembelea tiče, ovo se polako pretvara u cirkus. Prvo je Neymar napravio cirkus i ismijao Barcu, potom Mbape se posvađao sa trenerom i udaljen je sa treninga (zapeo da ide u PSG) a sad i Dembele.
Ovo je rezultat dvadesetogodišnjeg povlađivanja zvijezdama i zvjezdicama. Sad pišaju po klubovima skupa sa raznoraznim arapskim šeicima i ruskim oligarsima.
-
posmatrac
- Inventar foruma

Ili ce mozda biti da je Wolfsburg ove sezone jak kao SaobracajacKrokodil Behko wrote: 21 Aug 2017, 23:37posmatrac wrote: 21 Aug 2017, 23:07Mene jos vise cudi da nije otisao kao posudba u Barsu , posto Dortmund ima mnogo boljih igraca i ne treba imKrokodil Behko wrote: 21 Aug 2017, 19:46 Ja mislim da im se Dortmund pomalo i smilovao, jer nema Barca takve igrače i toliko njih dobrih, nepoznatih a skupih, kao DortmundUostalom, b
![]()
Pa to i mene čudi.
Pomete Dortmund Wolfsburga i bez njega i to na gostovanju. Apsolutna dominacija.
Sugestiram da pogledaš prvi sljedeću utakmicu, pa mi javi zaključke. Vjerovatno nisi čuo za pola njihovih igrača, a gaze pravo.
Što se Dembelea tiče, ovo se polako pretvara u cirkus. Prvo je Neymar napravio cirkus i ismijao Barcu, potom Mbape se posvađao sa trenerom i udaljen je sa treninga (zapeo da ide u PSG) a sad i Dembele.
Ovo je rezultat dvadesetogodišnjeg povlađivanja zvijezdama i zvjezdicama. Sad pišaju po klubovima skupa sa raznoraznim arapskim šeicima i ruskim oligarsima.
Jbg, odprije 20 godina kako je Uefa dozvolila da za jednu ekipu igraju vise od 3 stranca je fudbal pretvoren u cisti profit i biznis( ili kako kazes cirkus), pa nije cudo sto je interes gazdi i menadzmenta kluba mnogo iznad interesa navijaca, sto odgovara samo onim najbogatijim ekipama,a one " manje" ga puse.
Zvijezde i zvjezdize se naspancavaju godinama dok im ne poraste cijena, pa je logicno da se kasnije prodaju,a da na njihova mjesta uskacu oni na kojima tek treba da se zaradi.
Uglavnom...sad je vec tuzno gledati ocaj barcelone, kako bjesomucno pokusava dovesti pojacanje u pravom smislu 
A nedugo nazad zonlirali su sa igracima...tebe hocu, tebe necu
A nedugo nazad zonlirali su sa igracima...tebe hocu, tebe necu
Habibti, ya nour el - ain... 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Pa žongliraju oni i sada, samo što vlasnici tih igrača žele da žongliraju, sa onih 222 miliona.
Sva je poenta, kako mi se čini, da kupe i Dembelea i Coutinha, a da im te pare budu dovoljne.
Liverpool je odbio 120 cigli, a Dortmund 100, sad je frka za ona preostala dva miliona

Sva je poenta, kako mi se čini, da kupe i Dembelea i Coutinha, a da im te pare budu dovoljne.
Liverpool je odbio 120 cigli, a Dortmund 100, sad je frka za ona preostala dva miliona
TRANSFERI
220 MILIJUNA EURA Mbappe odlazi, a evo kako će PSG prevariti UEFA-u
Francuski i talijanski mediji javljaju da će do kraja tjedna Kylian Mbappe postati novi igrač PSG-a
Piše: A.Ha.

Foto: Guliver Image/Getty Images
FRANCUSKI i talijanski mediji javljaju da će do kraja tjedna Kylian Mbappe postati novi igrač PSG-a.
I ne samo to, u paketu s njim iz francuskog prvaka Monaca stiže i Fabinho, 23-godišnji defenzivac. Monaco će na njima zaraditi čak 220 milijuna eura.
Gianluca Di Marzio, talijanski novinar poznat po ekskluzivama u prijelaznim rokovima, javlja da je PSG pronašao način kako prevariti UEFA-u, točnije UEFA-in financijski fair-play.
PSG, koji je već doveo Neymara za 222 milijuna eura, ne može u istom prijelaznom roku potrošiti još 220 milijuna. Zbog toga će 18-godišnjeg Mbappea dovesti prvo na jednogodišnju posudbu, a novac će Monacu proslijediti sljedećeg ljeta.
Osim novca, Monaco bi za najtalentiranijeg napadača svijeta trebao dobiti i PSG-ovog veznjaka Lucasa Mouru.
220 MILIJUNA EURA Mbappe odlazi, a evo kako će PSG prevariti UEFA-u
Francuski i talijanski mediji javljaju da će do kraja tjedna Kylian Mbappe postati novi igrač PSG-a
Piše: A.Ha.

Foto: Guliver Image/Getty Images
FRANCUSKI i talijanski mediji javljaju da će do kraja tjedna Kylian Mbappe postati novi igrač PSG-a.
I ne samo to, u paketu s njim iz francuskog prvaka Monaca stiže i Fabinho, 23-godišnji defenzivac. Monaco će na njima zaraditi čak 220 milijuna eura.
Gianluca Di Marzio, talijanski novinar poznat po ekskluzivama u prijelaznim rokovima, javlja da je PSG pronašao način kako prevariti UEFA-u, točnije UEFA-in financijski fair-play.
PSG, koji je već doveo Neymara za 222 milijuna eura, ne može u istom prijelaznom roku potrošiti još 220 milijuna. Zbog toga će 18-godišnjeg Mbappea dovesti prvo na jednogodišnju posudbu, a novac će Monacu proslijediti sljedećeg ljeta.
Osim novca, Monaco bi za najtalentiranijeg napadača svijeta trebao dobiti i PSG-ovog veznjaka Lucasa Mouru.
Habibti, ya nour el - ain... 
-
Username
- Inventar foruma

- Been thanked: 2 times
Kakve veze ima kosarka s fudbalskim transferima?srculence7 wrote: 21 Aug 2017, 18:33Ne brukajte se ako ne pratite košarku![]()
Lik igra za klupskog prvaka Evrope,Fener i za olimpijskog vicešampiona![]()
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Mala_Mu
- atomica