Ali sam nekako miran pred uzvrat, bolji su.
Hajduk i osijek jako tesko mogu šta...
Ste vidjeli vardar
Tukli fenerbahce 2-0

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ruku na srce, Krasnodaru čist gol nisu priznaliKrokodil Behko wrote: 18 Aug 2017, 10:30 Vardar iznenađujuće jak.
Čujem da je Zvezda uz pomoć sudaca izgubila svega 2-3![]()

Sta bi, sljadoljed i kiflja vam dohakasestorm wrote: 25 Aug 2017, 05:08 Cestitke za zvezdu, partizan, vardar posebno
Rijeka ionako direktno usla u grupnu fazu, nakon ispadanja iz lige prvaka...cak je i hajduk ispao uz remi i pokazao odlicnu igru protiv evertona...osijek pobijedio ali premalo, isto solidno dao svoje....
Osim ovih klosara
Prvi put nakon 11 godina Dinamo je ovako rano ispao iz Europe i ostao bez grupne faze nekog Europskog natjecanja. Težak je ovo udarac za Dinamo!
Nakon 1-1 u Zagrebu, danas su u Albaniji odigrali 0-0 sa Skenderbeuom i ispali iz Europe. Dinamo je izgledao očajno i bezidejno, a nije im pomoglo ni to što su posljednjih 15-ak minuta igrali s igračem više.
Tragedija je još veća kad se uzme u obzir podatak da bi se Dinamo na sutrašnjem ždrijebu našao u 2. jakosnoj skupini, što je značilo i dva nešto lakša protivnika u skupini.

Onaj penal Krasnodara me podsjetio na ulicne utakmice , kad jedna ekipa gubi onda onaj najzajebaniji u raji i ekipi cim ga neko dotakne, uzme loptu u ruke i kaze " Stare mi Penal"srculence7 wrote: 25 Aug 2017, 00:58 Prošla i Zvezda, neću da komentarišem suđenje ali na obe utakmice je bilo propusta ...
Kakav gol je Kanga dao![]()
Ako nije vama

A mislio sam na navijace svih klubova sa ovih prostora .storm wrote: 25 Aug 2017, 16:33Ako nije vamanece ni meni (gimme5)
Mamic je ubio sve...nije bezze 2000 gledatelja na stadionu od 38000....u prosjeku u skoro milijunskom gradu...
Ali to je druga prica.
Nema veze...ako to znaci, da ce se rastjerati neke...ok je.
Nogomet ce se i sutra igrati....nigdje na balkanu se ne ide tako lako od euforije do očaja...
Ja samo jos gledam sa strane a ljubav je neupitna![]()

Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], HAVANA and 2 guests