ma hajd ne zezaj ....ispada da mora biti savrsena .....
p.s. koliko puta ti smijes napraviti sranje ?
Moderator: spacebound
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
ma hajd ne zezaj ....ispada da mora biti savrsena .....
a pa nisam ni ja savršen....dapaćeTigris wrote: 29 Aug 2017, 16:20ma hajd ne zezaj ....ispada da mora biti savrsena .....![]()
p.s. koliko puta ti smijes napraviti sranje ?![]()
![]()
Tigris wrote: 29 Aug 2017, 16:07evo obrazlozenja od sikire..... plus letecih tanjira ....viljuski ....casa ...itd. uz idu pogrdne rijeci ...dakle neka uvreda povreda .....spacebound wrote: 29 Aug 2017, 15:58Kod nas strastvenih bude svega, ostre i lomljive predmete pod katanac kad zaguzvaTigris wrote: 29 Aug 2017, 15:38 a sta je sa famoznim svadjama i slavnim pomirenjima ....![]()
pa mora prilikom svadje neko nekoga povrijediti .....i ides dalje do slijedece![]()
dok ima ljubavi ima vatre ....ma kod nekih psovki bude ......itd.....mislim ne kod mene naravno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ah. ljubav treba to da ( valjda ) prevazidje i nadjaca ...i da uslijedi pomirenje . neki kazu da je tada sex cisto blazenstvo .
imas temu npr kako se mirite poslije svadje.
ili ne mora biti sex
npr. muskarac kupi zeni neki cvjetic ...dezodorans ali onaj koji ona voli ( ne ona prvi od 3 KM kad ugleda ) ....ili ona se potrudi napravi kaficu ...čajku....okupa se ...namirise se ....sjednete smireno.
i
zivot ide dalje.
tako nekako.
evo sad ono sto sam pisalaJulia-Klara wrote: 29 Aug 2017, 18:08Tigris wrote: 29 Aug 2017, 16:07evo obrazlozenja od sikire..... plus letecih tanjira ....viljuski ....casa ...itd. uz idu pogrdne rijeci ...dakle neka uvreda povreda .....spacebound wrote: 29 Aug 2017, 15:58Kod nas strastvenih bude svega, ostre i lomljive predmete pod katanac kad zaguzvaTigris wrote: 29 Aug 2017, 15:38 a sta je sa famoznim svadjama i slavnim pomirenjima ....![]()
pa mora prilikom svadje neko nekoga povrijediti .....i ides dalje do slijedece![]()
dok ima ljubavi ima vatre ....ma kod nekih psovki bude ......itd.....mislim ne kod mene naravno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ah. ljubav treba to da ( valjda ) prevazidje i nadjaca ...i da uslijedi pomirenje . neki kazu da je tada sex cisto blazenstvo .
imas temu npr kako se mirite poslije svadje.
ili ne mora biti sex
npr. muskarac kupi zeni neki cvjetic ...dezodorans ali onaj koji ona voli ( ne ona prvi od 3 KM kad ugleda ) ....ili ona se potrudi napravi kaficu ...čajku....okupa se ...namirise se ....sjednete smireno.
i
zivot ide dalje.
tako nekako.
Hahik wrote: 29 Aug 2017, 15:32 Najbitniji je ponos, onda ugled, da se zna ko kosi, a ko vodu nosi, pa tek onda srce osluhneš.

Nemam veze ni sa jednim forumašem.Julia-Klara wrote: 29 Aug 2017, 18:11Hahik wrote: 29 Aug 2017, 15:32 Najbitniji je ponos, onda ugled, da se zna ko kosi, a ko vodu nosi, pa tek onda srce osluhneš.
Mute se kloniro![]()
![]()

I ja sam to pomislila.Julia-Klara wrote: 29 Aug 2017, 18:11Hahik wrote: 29 Aug 2017, 15:32 Najbitniji je ponos, onda ugled, da se zna ko kosi, a ko vodu nosi, pa tek onda srce osluhneš.
Mute se kloniro![]()
![]()

Još kad bih znao šta znači, bilo bi dobro.

Jesam, ali samo jednom. Međutim, propalo zbog ponosa. Preko toga nikada ne prelazim da je familija u pitanju.

Muškarci ovako nešto ipak razumiju mnogo bolje od žena.Hahik wrote: 29 Aug 2017, 15:32 Najbitniji je ponos, onda ugled, da se zna ko kosi, a ko vodu nosi, pa tek onda srce osluhneš.

Bijeli badem wrote: 29 Aug 2017, 19:26
Anagrami su pisani Hahik pismom.

... brzopleto ....
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest