Ma , moze mi se hoce mi se - imam i razbacujem gdje ja hocu.
idem na rucak -- $50 pasta , voda $ 10
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Pa to je tvoj "patent",odredi cijenuSocrates wrote:De nek' neko pristavi jednu guglushu dok ne rastabirimo ovo oko cijene kafe u Dubrovnik carsiju.
Koliko kosta guglusha?

Mora biti neki webcam ili cctv sa straduna...skuhas doma kavicu i blejis u monitor...badavaSocrates wrote:De nek' neko pristavi jednu guglushu dok ne rastabirimo ovo oko cijene kafe u Dubrovnik carsiju.
Koliko kosta guglusha?

Razlilazimo se u vidicima.Na koga si mislila-sebe ili konobara.
A budi sigurna, da bi naglo poceli korigirati cijene i u parizu, i u veneciji, pa i na tom Stradunuda se posjeta terasama prepolovi ..
Skuplja je jedno... preseravanje, da prostis na izrazu, drugacije je pakovanjeVani je skuplja.. Eto.. I ne sluze vodu iz česme, samo flaširane ..
Ostalo je i dalje prisutno uvjerenje da profitPa mozemo pricati i o svemu tome. I meni bi moj rad u Svici bio placen 3x vise. Zajebala sam se i sta sad? Ali snobizam necu opravdavati nikad pa ni tad.
Ne putuju svi da cesu straznjice po plazama ili skupim stolicama.kraj price , narod ide na slijepo i svidja im se- eto hajmo reci 'isprani' -- i zavisi sta nas privlaci.
Taman da je 500€-neka je
Jos gore.skuhas doma kavicu i blejis u monitor..

Mora biti neki webcam ili cctv sa straduna...skuhas doma kavicu i blejis u monitor...badava

Zar nije Bozidar, meni se odnekud mota to ime? Idem guglatiBijeli badem wrote: 29 Aug 2017, 20:57Još je Slavko živ...koliko znam.damir5 wrote: 29 Aug 2017, 20:14 Jel ziv onaj Vucurevic, ratni nacelnik? Kakva je to njuska bila, fuj![]()
Slavka se ne sjecam. A Bozo je obecao sagraditi hos stariji Dubrovnik, kad ga oslobodeBijeli badem wrote: 29 Aug 2017, 21:06Da, onaj sa brkovima...on je bio devedesetih![]()
Al i Slavko je bio gradonačelnik Trebinja...ili se varam?![]()

Bijeli badem wrote: 29 Aug 2017, 21:51Da znaš da se sjećam te izjave na radiu u skloništu. Kao i izjave tadašnjeg gradonačelnika Dubrovnika...ne treba nam oružje iz oslobođene kasarne...mi ćemo se boriti kulturom.damir5 wrote: 29 Aug 2017, 21:47Slavka se ne sjecam. A Bozo je obecao sagraditi hos stariji Dubrovnik, kad ga oslobodeBijeli badem wrote: 29 Aug 2017, 21:06Da, onaj sa brkovima...on je bio devedesetih![]()
Al i Slavko je bio gradonačelnik Trebinja...ili se varam?![]()
![]()
![]()