Znaci kad Kapitalizam propadne i kad ostanes bez posla bice ovaj radstorm wrote: 27 Aug 2017, 06:02 Da mi nije posao kakav jest i kosa bi duza pala....ali još jednom cu je garant nositi
Ako me ne ukine u medjuvremenu![]()

GAndalfe GAndalfe

Znaci kad Kapitalizam propadne i kad ostanes bez posla bice ovaj radstorm wrote: 27 Aug 2017, 06:02 Da mi nije posao kakav jest i kosa bi duza pala....ali još jednom cu je garant nositi
Ako me ne ukine u medjuvremenu![]()
"Dekicama", bilo bradati ili ne i priliči da se druže s "bakicama", osim ako se nisu jako uživeli u ulogu sponzoraposmatrac wrote: 27 Aug 2017, 20:53 Hoces se potrkat na 100 metara?![]()
Jbg zbog stalnih aperkata jedva srednju zavrsih, pa nekada bijahu Zeko a sad sam Said Aouita, sve u svoje vrijeme jbg
![]()
Jbg ili se druzis sa bakicama ili ne izlazis iz kuce, nadji kakvu od 25, 6 godina i vidjeces kako se Rocky MArciano budi![]()
E jbg, eto sad Behkoni dedicasrculence7 wrote: 30 Aug 2017, 01:29"Dekicama", bilo bradati ili ne i priliči da se druže s "bakicama", osim ako se nisu jako uživeli u ulogu sponzoraposmatrac wrote: 27 Aug 2017, 20:53 Hoces se potrkat na 100 metara?![]()
Jbg zbog stalnih aperkata jedva srednju zavrsih, pa nekada bijahu Zeko a sad sam Said Aouita, sve u svoje vrijeme jbg
![]()
Jbg ili se druzis sa bakicama ili ne izlazis iz kuce, nadji kakvu od 25, 6 godina i vidjeces kako se Rocky MArciano budi![]()
![]()
To nikada nije jednostrano, ne postoji džabe ona - "nađe krpa zakrpu".posmatrac wrote: 30 Aug 2017, 02:01
E jbg, eto sad Behkoni dedica![]()
SAd je pitanje da li se imucne dekice uzivljavaju u ulogu sponzora ili se mlade "dame" uzive u ulogu sponzoruse.![]()
Pa ako Dekice vec imaju love i ako zele nekoga da finansiraju, onda je bolje da i oni sta kvalitetno mladjahno dobiju zauzvrat.
Vjeruj mi , Imucnim dekicama prilici ono sto im je k.... ceif![]()
Iako jos nisam dekica a Boga mi ni krpa , ja bi te mladjahne sponzoruse vrlo rado zakrpljavaosrculence7 wrote: 30 Aug 2017, 02:08To nikada nije jednostrano, ne postoji džabe ona - "nađe krpa zakrpu".posmatrac wrote: 30 Aug 2017, 02:01
E jbg, eto sad Behkoni dedica![]()
SAd je pitanje da li se imucne dekice uzivljavaju u ulogu sponzora ili se mlade "dame" uzive u ulogu sponzoruse.![]()
Pa ako Dekice vec imaju love i ako zele nekoga da finansiraju, onda je bolje da i oni sta kvalitetno mladjahno dobiju zauzvrat.
Vjeruj mi , Imucnim dekicama prilici ono sto im je k.... ceif![]()
Nego da se mi vratimo na brade...
Mogao bi nešto o svom stylingu reći, da li si uvek sveže obrijan ili se poigravaš detaljima?
Da se mi druzimo nikad ne bismo imale problema sa simpatijamaJulia-Klara wrote: 30 Aug 2017, 20:30 Tri tipa mi se svidjaju - sva trojica su celavi i imaju brade![]()
Jedan je jako veliki jos ima ispletenu pletenicu na bradi
![]()
Volim Vikinge, sta cu![]()
ja bih tebe da sretnem u mraku, s bradomstorm wrote: 30 Aug 2017, 20:57 Ja nikoga ne susrecem po mraku
preferiram susrete na dnevnom svjetlu![]()