ja poslah sliku "mojih" bradonja space - prepade se zena, a meni su mrOk

Jedno je pricati i "raspravljati" a drugo ubjedjivati nekoga u ispravnost njegovog gledista (ukusa)
Drugo je to, zna se šta znači reći da je neko faca - dobro poznat, upečatljiv lik, koga ne možeš ni sa jednim drugim pomešatiChloe wrote: 30 Aug 2017, 22:12Definicija face? :jonassrculence7 wrote: 30 Aug 2017, 22:07Ustanovile smo na onoj ženskoj temi da nam se ukusi po tom pitanju razlikuju![]()
Može da vam se ne sviđa, ali je faca i to svetska![]()
Nikada nisam imala određen tip muškarca i veze nemam šta me po pitanju fizičkog izgleda privlači osim što sam već navela da volim šira ramena i vilicu kakvu ima Dwyane Wade![]()
Ne sviđa mi se njegova faca tj. lice ...![]()
Ja sam tokom svoje druge decenije života mislio da je 461 Ocean Boulevard najbolji album koji je ikada izdat i koji će se ikada izdati i rijetko bi prošao dan da ga barem jednom nisam preslušao. Sad ga poslušam možda jednom godišnje i mislim da je to samo najbolji Claptonov album ikada i koji će on ikada izdati, tako da mnogo toga što sam nekada mislio, slabo pije vode današnjem meni.Chloe wrote: 30 Aug 2017, 21:50Mijenja se ... itekako se mijenja, kad se zatekneš da jedeš sa užitkom ono što nisi mogla zamisliti, a omiljeno i ne gledaš ... pa sve dalje ... i nikad ne reci nikad, jednostavno se mijenjamo ...spacebound wrote: 30 Aug 2017, 20:54 Nisam mislila da su stvarno neki propaliteti vec da izgledaju kao neko koga ne zelis sresti u mraku.Znam da se knjizi ne sudi po koricama.
MoRe bit se to i promijeni![]()
![]()
![]()
Nemam zulufe, al' njemu stoji.
Nesto razmisljam i kontam kako su reziseri u vrijeme zlatnog doba Holivuda , ono kad je glavi glumac morao da bude bas faca( a ne kao danas , sto se vise gariba prepozna u njemu, taj je najboljinavika wrote: 30 Aug 2017, 03:27 Nemam pojma jesam li se do sad izjasnjavala, meni su muskarci s bradom sto puta privlacniji.
Dwayne Wadesrculence7 wrote: 30 Aug 2017, 22:07Ustanovile smo na onoj ženskoj temi da nam se ukusi po tom pitanju razlikuju![]()
Može da vam se ne sviđa, ali je faca i to svetska![]()
Nikada nisam imala određen tip muškarca i veze nemam šta me po pitanju fizičkog izgleda privlači osim što sam već navela da volim šira ramena i vilicu kakvu ima Dwyane Wade![]()
To je to ...Bla wrote: 31 Aug 2017, 00:07Ja sam tokom svoje druge decenije života mislio da je 461 Ocean Boulevard najbolji album koji je ikada izdat i koji će se ikada izdati i rijetko bi prošao dan da ga barem jednom nisam preslušao. Sad ga poslušam možda jednom godišnje i mislim da je to samo najbolji Claptonov album ikada i koji će on ikada izdati, tako da mnogo toga što sam nekada mislio, slabo pije vode današnjem meni.Chloe wrote: 30 Aug 2017, 21:50Mijenja se ... itekako se mijenja, kad se zatekneš da jedeš sa užitkom ono što nisi mogla zamisliti, a omiljeno i ne gledaš ... pa sve dalje ... i nikad ne reci nikad, jednostavno se mijenjamo ...spacebound wrote: 30 Aug 2017, 20:54 Nisam mislila da su stvarno neki propaliteti vec da izgledaju kao neko koga ne zelis sresti u mraku.Znam da se knjizi ne sudi po koricama.
MoRe bit se to i promijeni![]()
![]()
![]()
![]()
Ne smijem, bona, tek bi se onog prepalaBijeli badem wrote: 31 Aug 2017, 00:09Pošalji joj onu što si meni...onaj jeJulia-Klara wrote: 30 Aug 2017, 20:55 Mozda je do mene, ali meni fakat ne izgledaju opasno![]()
Moram ti poslati jednu slicicu, samo ako je uspijem naci![]()
![]()
Dobar bio i Grili Adams