Ovisi na kakvoj kući bi bila.
Psiholoski testovi
Moderator: Krokodil Behko
- Femea
- Propala kaladontašica

- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
Re: Psiholoski testovi
Prestala sam da se opterećujem moranjima i očekivanjima, bilo čijim, pa i svojim.
- Femea
- Propala kaladontašica

To će Srcule odrediti, ne ti
Prestala sam da se opterećujem moranjima i očekivanjima, bilo čijim, pa i svojim.
- Femea
- Propala kaladontašica

Reci 
- srculence7
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4264 times
- Been thanked: 4443 times
Hoćeš da te zaposlim kod mene
Pusti ljude da se dvoume, na kraju će nešto prelomiti ili će biti neka mešavina tih izbora
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5296 times
- Been thanked: 7513 times
Inace volim bijela vrata jos ako su starinska... 
Dakle vrata br 7.
Torba najcesce u ruci ili preko desnog ramena...
Dakle vrata br 7.
Torba najcesce u ruci ili preko desnog ramena...
Svijest ima sidrište.
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1695 times
- Been thanked: 3238 times
Meni deseta najlakse izgledaju za otvoriti žuta osušena jelova 
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- srculence7
- Forum [Bot]
Neverbalna komunikacija je po tvrđenju socijalnih psihologa jako bitna. O odnosu koji imate sa voljenom osobom se može otkriti mnogo toga samo iz načina na koji vas gleda, kako se držite za ruke ili grlite ili kako se ponašate dok zajedno šetate. Odaberite par koji vam izgleda najsrećnije i saznajte pravu istinu o svojoj vezi.

1-U ovakvom paru, žena je ponosna na svog partnera i želi to da pokaže svetu. Ona je nezavisna, vodi računa o sebi i ne zanima šta će drugi reći. Muškarac u ovakvoj vezi ceni zajednicu, posvećen je i želi da unapredi odnos. Moto vaše veze je međusobna otvorenost.
2-"Iza svakog uspešnog muškarac stoji uspešna žena", rečenica je koja savršeno opisuje ovakvu vezu. Tu žena obraća pažnju na važne stvari i ne dopušta da njen muškarac ostane u senci. Ona mu pomaže da se usresredi na stvari koje su u tom momentu bitne i uz njenu podršku, on može daleko da dogura.
3-Zasigurno, u vašoj vezi je muškarac glavni vođa. On jeste odgovoran, ali ponekad ima kratak fitilj. Međutim, žena je dovoljno mudra i smirena da uspeva da izbalansira ovu njegovu osobinu. Vaš moto je: "On nas drži oboje. Ona drži ravnotežu".
4-Intimnost i zagrljaj pun poverenja pokazuje da muškarac želi da zaštiti svoju ženu od svh problema i bude joj podrška u svakoj situaciji. Vašem uzajamnom poštovanju i bezuslovnom poverenju svi se dive i to je ono što drži vašu vezu i čini je toliko jakom.
5-Vi živite u harmoniji i podržavate jedno drugo bez obzira na sve. Uživate u svakom zajedničkom momentu, bilo da je to rafting ili maženje na kauču uz TV. Vaša ljubav je za svako poštovanje.
6-Vi niste par koji voli da svoje emocije javno iskazuje. U vašoj vezi obe strane su jednake i vi cenite želje, mišljenja i interesovanja druge strane. Možda se to ne vidi u javnosti ili na društvenim mrežama, ali kada ste sami, vi ste romantične, srodne duše koje obožavaju jedno drugo.
7-Vi imate gomilu zajedničkih fotografija, svima pokazujete koliko se volite i ne bojite se da javno iskažete svoja osećanja. Vama nikada neće biti dosadno jer imate mnoštvo zajedničkih interesovanja. Svi misle da ste predivan par, a vi im to svakako i dokazujete.

1-U ovakvom paru, žena je ponosna na svog partnera i želi to da pokaže svetu. Ona je nezavisna, vodi računa o sebi i ne zanima šta će drugi reći. Muškarac u ovakvoj vezi ceni zajednicu, posvećen je i želi da unapredi odnos. Moto vaše veze je međusobna otvorenost.
2-"Iza svakog uspešnog muškarac stoji uspešna žena", rečenica je koja savršeno opisuje ovakvu vezu. Tu žena obraća pažnju na važne stvari i ne dopušta da njen muškarac ostane u senci. Ona mu pomaže da se usresredi na stvari koje su u tom momentu bitne i uz njenu podršku, on može daleko da dogura.
3-Zasigurno, u vašoj vezi je muškarac glavni vođa. On jeste odgovoran, ali ponekad ima kratak fitilj. Međutim, žena je dovoljno mudra i smirena da uspeva da izbalansira ovu njegovu osobinu. Vaš moto je: "On nas drži oboje. Ona drži ravnotežu".
4-Intimnost i zagrljaj pun poverenja pokazuje da muškarac želi da zaštiti svoju ženu od svh problema i bude joj podrška u svakoj situaciji. Vašem uzajamnom poštovanju i bezuslovnom poverenju svi se dive i to je ono što drži vašu vezu i čini je toliko jakom.
5-Vi živite u harmoniji i podržavate jedno drugo bez obzira na sve. Uživate u svakom zajedničkom momentu, bilo da je to rafting ili maženje na kauču uz TV. Vaša ljubav je za svako poštovanje.
6-Vi niste par koji voli da svoje emocije javno iskazuje. U vašoj vezi obe strane su jednake i vi cenite želje, mišljenja i interesovanja druge strane. Možda se to ne vidi u javnosti ili na društvenim mrežama, ali kada ste sami, vi ste romantične, srodne duše koje obožavaju jedno drugo.
7-Vi imate gomilu zajedničkih fotografija, svima pokazujete koliko se volite i ne bojite se da javno iskažete svoja osećanja. Vama nikada neće biti dosadno jer imate mnoštvo zajedničkih interesovanja. Svi misle da ste predivan par, a vi im to svakako i dokazujete.
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1695 times
- Been thanked: 3238 times
Ja nemam sta izabrat ...
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- srculence7
- Forum [Bot]
Očigledno si još u toj vezi
- damir5
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 1 time
- srculence7
- Forum [Bot]
Ja bih ovu četvorku birala (po sećanju)