moja maja mi preporucila
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Onaj decko sto nas je udario nikad nije htio prijavit case svom osigaranju. Ja prijavila, nakon sto sam dobila police report. A sad bi ono trebali da cuju njegovu verziju, no on se nece javiti.
Jucer mi kazu da im treba 2 mjeseca da povuku policijski report. Ko da im stize s druge planete. Nikom se ne zuri kad mu idu pare iz dzepa. Ponekad moras biti dosadam, poslala sam im ga jucer.
Helem, termin kod mehanicara mi je zakazan za naredni Cetvrtak.
Malo se svadjala s ljudima iz Verizena, kad je muz uzeo novi cell rekli su da cu platiti aktivaciju $30, meni je poslato $55, $25 navodno za promjenu plana, uz utjesne rijeci - one time charge. Ako se odlucis da ih cancelujes, platit ces puno vise.
Zvala i T mobile, neki charge, nemam pojma ni za sto je, gavrement charge, kazu. Za svaku liniju posebno, plus svaka linije placa posebno 911, nema veze sto to nikad ne zoves. Tako mi se na telefone nabesa nekih $30, svaki mjesec, bez taxe, bez pretplate.
Kcerkica slnoc prica : njih cetiri dijele stan, svaka je sad morala platit $50 neki electricity fee, nije bilo iskljucivanjs struje, ni ponovog ukljucivsnja, al takva su pravila. Plati i suti. Neces se sad seliti za $50.
Eto kako uglavnom funkcionisu stvari u naprednoj, demokratskoj, velesili. Otima ko od koga stigne i ko od koga moze.
Jucer mi kazu da im treba 2 mjeseca da povuku policijski report. Ko da im stize s druge planete. Nikom se ne zuri kad mu idu pare iz dzepa. Ponekad moras biti dosadam, poslala sam im ga jucer.
Helem, termin kod mehanicara mi je zakazan za naredni Cetvrtak.
Malo se svadjala s ljudima iz Verizena, kad je muz uzeo novi cell rekli su da cu platiti aktivaciju $30, meni je poslato $55, $25 navodno za promjenu plana, uz utjesne rijeci - one time charge. Ako se odlucis da ih cancelujes, platit ces puno vise.
Zvala i T mobile, neki charge, nemam pojma ni za sto je, gavrement charge, kazu. Za svaku liniju posebno, plus svaka linije placa posebno 911, nema veze sto to nikad ne zoves. Tako mi se na telefone nabesa nekih $30, svaki mjesec, bez taxe, bez pretplate.
Kcerkica slnoc prica : njih cetiri dijele stan, svaka je sad morala platit $50 neki electricity fee, nije bilo iskljucivanjs struje, ni ponovog ukljucivsnja, al takva su pravila. Plati i suti. Neces se sad seliti za $50.
Eto kako uglavnom funkcionisu stvari u naprednoj, demokratskoj, velesili. Otima ko od koga stigne i ko od koga moze.
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
pa treba li vam poslati šta, da se utalimo ovdje 
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Femea
- Propala kaladontašica

- Been thanked: 2 times
Ja sam škrta 
Prestala sam da se opterećujem moranjima i očekivanjima, bilo čijim, pa i svojim.
Sad je vrijeme da se pokazete
Zaboravila ovo ispricat. Zatvorim jednu kreditnu karticu, otvorim drugu, na veci iznos. Nikad ne placam centa interesa, al trebaju mi za creditni record.
Helem onu sto sam zatvorila ostaje u sistemu, za record. I umjestu na ovu novu, activnu ja uplatim iznos od skoro $500 na staru, ponistenu, nevazecu.
Skontam to tek kad sam, nakon skoro 30 dana ugledla da je balans na mojoj novoj katrici isti. Banka, hej ljudi - BANKA suti. A ne do Bog da tako greskom skinem ja od nekud njihov samo jedan dolar.
Zaboravila ovo ispricat. Zatvorim jednu kreditnu karticu, otvorim drugu, na veci iznos. Nikad ne placam centa interesa, al trebaju mi za creditni record.
Helem onu sto sam zatvorila ostaje u sistemu, za record. I umjestu na ovu novu, activnu ja uplatim iznos od skoro $500 na staru, ponistenu, nevazecu.
Skontam to tek kad sam, nakon skoro 30 dana ugledla da je balans na mojoj novoj katrici isti. Banka, hej ljudi - BANKA suti. A ne do Bog da tako greskom skinem ja od nekud njihov samo jedan dolar.
- Femea
- Propala kaladontašica

Naviko ja bi ti preporučila da se vratiš, dok te nisu raskučili 
Prestala sam da se opterećujem moranjima i očekivanjima, bilo čijim, pa i svojim.
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
kod mene možete prenoćiti par puta dok se ne snađete
:
Ako budem sprovodil ovo "postenje" kojem me ovdje uce, rijesit ces me se za dan 
Last edited by navika on 07 Sep 2017, 20:25, edited 1 time in total.
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
haj sprovedi i editovanje da skontam šta si napisala 
:
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
ups, preduhitri me, sad opet ispadoh budala 
:
- Femea
- Propala kaladontašica

Ne brini navikli smo
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times