2:1
Ko ovo ne gleda uzivo, zazalice, ukljucujuci mene.

A ne mora znaciti da ce i jedni i drugi obavezno pobijediti Apoela i da ce sigurno izgubiti od Reala, tek je 1 kolo, bice tu jos svasta.Krokodil Behko wrote: 13 Sep 2017, 17:30Socrates wrote: 13 Sep 2017, 17:24Meni je zao sto igramo protiv Borussie. To mi je najdrazi klub u Evropi, poslije mog.Krokodil Behko wrote: 13 Sep 2017, 09:50 Dortmund večeras na Wembleyu, bez 7 prvotimaca. Nema nade
Pretpostavljam da će fokus biti na Redsima i Sevilli.
Necu da progonoziram rezultat.
Bojim se da ce Borussia igrati kao Nijemci na Kupu Konefederacija.![]()
Ovo je i jednima i drugima, najvažnija utakmica u grupi. Real je favorit i borba je za drugo mjesto.
Tottenham treba pobjedu, Borussiji je dovoljan i bod, pa tako da su šanse malo ujednačenije. Ipak, ja ne znam kako to izgleda kad Borussia igra defanzivno, jer se ne sjećam kad su zadnji put to radili![]()
I moras uzeti u obzir i iskustvo igranja u Ligi Prvaka.
Mi nemamo nijednog igraca koji je igrao Ligu Prvaka iz godine u godinu, kao sto su Aubameyang, Socratis, Piszek, Kagawa.
Socrates wrote: 13 Sep 2017, 21:51 Pa niste ni vi imali vise suteva. Imali ste 4, od toga dva blokirana, a jedan nije bio na gol.![]()
Imali ste dominaciju u posjedu lopte, ali niste je nikako koristili da stvorite vise sut sansi.
Mojne se sekirati, jer nece ni jedni ni drugi otici daleko, ispali u grupnoj fazi ili kasnije sasvim je svejedno .Krokodil Behko wrote: 13 Sep 2017, 22:42 Sudijskih je nepravdi bilo, uključno poništenje čistog gola i priznavanje gola nakon faula.
Zadnji Tottenhamov napad, šansa (veseli se zbog još jednog šuta za statistiku) ali nakon pet metarskog ofsajda, koji naravno, nije sviran.