Prije bih sebi ruku odsjekla
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

IbliseKrokodil Behko wrote: 17 Sep 2017, 18:49 “Prvi sajt sagrađen za ljude jeste forum, blagoslovljen je on i putokaz ljudima. U njemu su znamenja očevidna – mjesto na kojem su stajali Mrki, Laganini i Nezaboravna. I onaj ko uđe u nj treba biti siguran. Hodočastiti Forum dužan je, Ovisnosti radi, svaki onaj ko je u mogućnosti; a onaj koji neće da vjeruje, pa, zaista, Forum nije ovistan ni o kome.“
O vjernici, zabranjuje vam se držati forumaše po kućama, jer oni su nefs.
I zabranjuje vam se držati njihove slike na zidovima, jer vam Maja nikad na viber neće doći.

Heidi wrote: 17 Sep 2017, 18:52IbliseKrokodil Behko wrote: 17 Sep 2017, 18:49 “Prvi sajt sagrađen za ljude jeste forum, blagoslovljen je on i putokaz ljudima. U njemu su znamenja očevidna – mjesto na kojem su stajali Mrki, Laganini i Nezaboravna. I onaj ko uđe u nj treba biti siguran. Hodočastiti Forum dužan je, Ovisnosti radi, svaki onaj ko je u mogućnosti; a onaj koji neće da vjeruje, pa, zaista, Forum nije ovistan ni o kome.“
O vjernici, zabranjuje vam se držati forumaše po kućama, jer oni su nefs.
I zabranjuje vam se držati njihove slike na zidovima, jer vam Maja nikad na viber neće doći.![]()

Ma to je onaj kolektivni na kladionici, nista licnoPodrinjac wrote: 17 Sep 2017, 14:54 Od Male Mu. Nikad joj halaliti neću. To mi je prvi dislajk od promjene ovog foruma.
Lično, ne lično, ali tvoj dislajk mi je pokvario prosjek. Ja ti halaliti neću.