Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Mutevelija wrote: 19 Sep 2017, 22:53
Ma ja mislim da mi.zavide na nesto.
Na cemu li to? Crk'o si pomagajuci sirotinji? Otkrio novi lijek? Gledas da ne vrijedjas druge kao oni tebe? Sve si vlastitim rukama stvorio? Toliko si pametan da ti mozak curi i kroz usi?
Pa za dobrim konjom se prasina dize sta ja znam
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Nekorektni su inace u puno toga. Ovdje ih se jako malo moze spasiti. Termine i datu rijec slabo kad postuju... jer im iskoci veci posao.... a vec dogovoreno ko sisa. Onda vuci potegni... kao da ce ti doci raditi dzaba.
Sto se tice termina to ne mozete ocekivati od majstora niste im vi jedini klijent da bi.opstali.moraju tako raditi.
Npr radi kod tebe 2 dana pa treci kod klare onda kod klare 2 pa kod chloe npr pa se vrati tebi i tako. Uvijek.mora imati unaprijed naredjen posao tako se to.krece.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
Ne kontas nista sta ja govorim..
I kod mene je brat za kucu imao rok do augusta da mu.majstori rade ali oni su u medjuvremenu isli na druga radilista zapocinjali nove poslove a rok ispostovali opet.
Jednostavno poslovi se moraju otvarati.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
Mute, onda ti nisi skontao sta one govore. One govore o terminima. Niko majstoru ne brani da radi sta hoce ako ispostuje ugovorene termine oko zavrsetka posla.
Ljudi nerijetko dogovaraju termine ne samo za zavrsetak posla, nego I za odredjene zadatke.
Pa ako ne zavrsi odredjenu stvar prije termina, cijena cijelog ugovora pada