Poruka za forumaša
Moderator: VIP
- srculence7
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4073 times
- Been thanked: 4170 times
- Status: Offline
Re: Poruka za forumaša
I još nešto ću reći, što si pitala ako nisi bila spremna na to da se neko i ne slaže?
Dobila si dozvolu, napisala i mogla si time da nam mašeš pred očima, niko ti ništa mogao ne bi...
Znači, najbolje je ćutati i biti suzdržan, na ovom forumu svoje mišljenje ne smem iznositi da se ko ne naljuti.
Meni je svako mogao sve da trense, pa sad nije da mi se uvek sviđalo to šta su drugi imali da kažu, ali to je njihovo pravo, ne ulazim u to da li je ispravno i šta na kraju mogu reći ljudi koji apsolutno nisu upućeni u moj život. Imaju samo onu predstavu koju im ja dozvolim da vide a sad koliko je to zapravo realna slika, ne mogu nikad pouzdano znati.
Još jednom se izvinjavam ako se ko našao uvređenim ovde a sa onim što je mene pogodilo izboriću se na svoj način, od danas više sumnjive konverzacije neću potezati, samo sa ljudima za koje provereno znam da se sa tim mogu nositi
Dobila si dozvolu, napisala i mogla si time da nam mašeš pred očima, niko ti ništa mogao ne bi...
Znači, najbolje je ćutati i biti suzdržan, na ovom forumu svoje mišljenje ne smem iznositi da se ko ne naljuti.
Meni je svako mogao sve da trense, pa sad nije da mi se uvek sviđalo to šta su drugi imali da kažu, ali to je njihovo pravo, ne ulazim u to da li je ispravno i šta na kraju mogu reći ljudi koji apsolutno nisu upućeni u moj život. Imaju samo onu predstavu koju im ja dozvolim da vide a sad koliko je to zapravo realna slika, ne mogu nikad pouzdano znati.
Još jednom se izvinjavam ako se ko našao uvređenim ovde a sa onim što je mene pogodilo izboriću se na svoj način, od danas više sumnjive konverzacije neću potezati, samo sa ljudima za koje provereno znam da se sa tim mogu nositi
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Niko ne može da da dozvolu da se igra u nečije ime, pa ni Storm.
To je osnovno fuckin' pravilo igre - odigraj sam svoje tipove.
Mislim, generalno govoreći, mogu se davati dozvole za sve i svašta, pa i da neko postavlja tipove nakon odigranih utakmica, ali onda ja neću igrati.
Mislim, what the fuck, trebaju se ljudima objašnjavati osnovna pravila i zašto ni Storm ne može da ih mijenja.
On je dobar, ali ne bi se ni trebalo dešavati da se suočava sa takvim pitanjima.
A onda se jave oni koji kažu da je to samo igrica.
I da preozbiljno shvatam.
Pa onda nemojmo ni igrati ako nema pravila.
Idem i ja sad na Promijenite Slovo postaviti rijec od 16 slova.
Mislim, generalno govoreći, mogu se davati dozvole za sve i svašta, pa i da neko postavlja tipove nakon odigranih utakmica, ali onda ja neću igrati.
Mislim, what the fuck, trebaju se ljudima objašnjavati osnovna pravila i zašto ni Storm ne može da ih mijenja.
A onda se jave oni koji kažu da je to samo igrica.
Pa onda nemojmo ni igrati ako nema pravila.
Idem i ja sad na Promijenite Slovo postaviti rijec od 16 slova.
. . . . . . . . .
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9875 times
- Been thanked: 16648 times
Ja vise nista necu reci.Nek misli ko sta hoce i nek mi kaze sta god hoce.Izvlacite zakljucke kakve zelite, tumacite kako zelite. Jedino nije fer prozivanje Bla, jer on nikakve veze nema sa cijelim dogadjajem.Meni upucujte kritike.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Socrates
- Forum [Bot]
j... ga, tako i Mutu prozivate i na sve druge nacine ponizavate i gdje je kriv i gdje nije, pa se opet niko i ne počeše. I sam to nekad radim, da ne bude zabune, mada sam značajno smanjio.
Bla je pokvareniji i slabijeg karaktera jedno 1500 puta od Mute, pa nešto ne vidim da ću prosipati suze zbog njega.
Možda kad mi se izvini, a on sam zna zbog čega, mada sa ljudima bez karaktera je i to upitno.
Tebe postujem, ali u ovom slučaju ne bi trebala da kažeš "mislite sta hocete".
Bla je pokvareniji i slabijeg karaktera jedno 1500 puta od Mute, pa nešto ne vidim da ću prosipati suze zbog njega.
Možda kad mi se izvini, a on sam zna zbog čega, mada sa ljudima bez karaktera je i to upitno.
Tebe postujem, ali u ovom slučaju ne bi trebala da kažeš "mislite sta hocete".
. . . . . . . . .
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
Space, ne pravi moje greške molim te ... 
- Socrates
- Forum [Bot]
Ni ti joj ne pomažes, Chloe, jer u ovom slučaju ona bi trebala da kaže "sad shvatam gdje sam napravila gresku. Izvinjavam se."
I to je sve. Prica zavrsena. Nastavimo sa ibrecenjem. Nije to moje stavljanje na stranu srculenceta, nego, jednostavno, ispravna stvar.
Doduše, teško je priznati svoju grešku.
I to je sve. Prica zavrsena. Nastavimo sa ibrecenjem. Nije to moje stavljanje na stranu srculenceta, nego, jednostavno, ispravna stvar.
. . . . . . . . .
- Chloe
- Žena za sva vremena

Misliš da je ok da odustane od kladionice?Socrates wrote: 23 Sep 2017, 17:54 Ni ti joj ne pomažes, Chloe, jer u ovom slučaju ona bi trebala da kaže "sad shvatam gdje sam napravila gresku. Izvinjavam se."
- spacebound
- Urednik foruma

Cek ba socrates.Koju gresku?Zezala se sa stormom, on rekao pa eto igraj, ja odigrala i rekla ako se ostali ne sloze da brise, niste se slozili, izbrisano.Srculence, ocito raspolozena za guzvu, bezveze od muhe napravila medvjeda i ja sad treba da se izvinjavam. Kome?Zasto? Naravno da necu.
Jedino da se izvinim sto sam mislila nekom bit drug, ako dozvolite.
I ti realno sagledaj, stavivsi svoju neprepeljivost prema Blau na stranu, objektivno i nepristrasno.
I vrati se stranicu prije pa vidi sta mi srculence, haman smrtno uvrijedjena, napisa.Sta sam joj uradila?
I ti realno sagledaj, stavivsi svoju neprepeljivost prema Blau na stranu, objektivno i nepristrasno.
I vrati se stranicu prije pa vidi sta mi srculence, haman smrtno uvrijedjena, napisa.Sta sam joj uradila?
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Socrates
- Forum [Bot]
Uopste ne mislim da je OK da odustane od kladionice. I sve ovo bi zapravo bilo bezazleno, ali dvije forumasice najavljuju neka odustajanja od whatever, pa se mora izvući zakljucak sta je u pitanju. Neko nažalost mora priznati grešku.Chloe wrote: 23 Sep 2017, 17:59Misliš da je ok da odustane od kladionice?Socrates wrote: 23 Sep 2017, 17:54 Ni ti joj ne pomažes, Chloe, jer u ovom slučaju ona bi trebala da kaže "sad shvatam gdje sam napravila gresku. Izvinjavam se."
Eno, storm čisto i jasno prizna čovjek svoju gresku, i idemo dalje.
Zato ne pali "mislite sta hocete".
. . . . . . . . .
- srculence7
- Forum [Bot]
Ko je to space smrtno uvređen?
Izvinjavam se što uopšte mislim, a Bla i ja gotivim i to nema veze sa njim nego sa ostalim forumašima koji nisu u mogućnosti da odigraju, je l to nešto nejasno?
Ne pravim ja vama gužvu, uglavnom sam ovde noću kad nikoga nema, sami je stvarate, ali ako je to problem i ako vam se zaboga zbog neke moje konstatacije remeti harmonija mogu ja i to da proredim, o svašta
Izvinjavam se što uopšte mislim, a Bla i ja gotivim i to nema veze sa njim nego sa ostalim forumašima koji nisu u mogućnosti da odigraju, je l to nešto nejasno?
Ne pravim ja vama gužvu, uglavnom sam ovde noću kad nikoga nema, sami je stvarate, ali ako je to problem i ako vam se zaboga zbog neke moje konstatacije remeti harmonija mogu ja i to da proredim, o svašta
- Socrates
- Forum [Bot]
Moja netrpeljivost prema bla je veoma jasno sagledana. Kompleksas koji je u podrumu svog mozga zamislio da je ovdje najpametniji. I onda dodjem ja i normalno pisem. Prvi post koji je on meni uputio je u smislu "neko piše duge postove, a neko kratke i time postiže vise". Tad sam pomislio da debilniji post na ovom forumu neću pročitati, i bio sam u pravu. Do danas se nista debilnije nije pojavilo.spacebound wrote: 23 Sep 2017, 18:03 Cek ba socrates.Koju gresku?Zezala se sa stormom, on rekao pa eto igraj, ja odigrala i rekla ako se ostali ne sloze da brise, niste se slozili, izbrisano.Srculence, ocito raspolozena za guzvu, bezveze od muhe napravila medvjeda i ja sad treba da se izvinjavam. Kome?Zasto? Naravno da necu.
Kad je kompleksas dobio dalje komplekse od mene, bio je glavni Gebels u kampanji da sam islamofob. Treba još?
Greška, kao što rekoh, je bezazlena dok ne počnete da najavljujete dramatična odustajanja. Sad više nije bezazlena.
. . . . . . . . .
- Chloe
- Žena za sva vremena

Soc
šta misliš da ti nekad šutiš kad se dvoje "svađa" ... 
Bezazlene situacije ili nesporazumi koji mogu proći neprimjetno postanu slučaj upletanjem trećih osoba.
Space, ne odustaj.
Na ovu temu ... the end.
Bezazlene situacije ili nesporazumi koji mogu proći neprimjetno postanu slučaj upletanjem trećih osoba.
Space, ne odustaj.
Na ovu temu ... the end.
- Socrates
- Forum [Bot]
Chloe, očigledno da su njih dvije na veoma različitim stranama sto se ovoga tiče.
Ako je igra, čak i ako je besmislena, mora imati pravila. Srculence zastupa postovanje pravila. Da ne bi ovo dalje svodile na lično, dovoljno je da se pozovemo na pravila.
Dakle, treba i moje mišljenje.
Ako je igra, čak i ako je besmislena, mora imati pravila. Srculence zastupa postovanje pravila. Da ne bi ovo dalje svodile na lično, dovoljno je da se pozovemo na pravila.
Dakle, treba i moje mišljenje.
. . . . . . . . .
- spacebound
- Urednik foruma

Nisam ni pitala o historiji vaseg neslaganja, jer me ne zanima.Meni ste dragi obojica i necu da se uplicem i biram strane.Socrates wrote: 23 Sep 2017, 18:13Moja netrpeljivost prema bla je veoma jasno sagledana. Kompleksas koji je u podrumu svog mozga zamislio da je ovdje najpametniji. I onda dodjem ja i normalno pisem. Prvi post koji je on meni uputio je u smislu "neko piše duge postove, a neko kratke i time postiže vise". Tad sam pomislio da debilniji post na ovom forumu neću pročitati, i bio sam u pravu. Do danas se nista debilnije nije pojavilo.spacebound wrote: 23 Sep 2017, 18:03 Cek ba socrates.Koju gresku?Zezala se sa stormom, on rekao pa eto igraj, ja odigrala i rekla ako se ostali ne sloze da brise, niste se slozili, izbrisano.Srculence, ocito raspolozena za guzvu, bezveze od muhe napravila medvjeda i ja sad treba da se izvinjavam. Kome?Zasto? Naravno da necu.
Kad je kompleksas dobio dalje komplekse od mene, bio je glavni Gebels u kampanji da sam islamofob. Treba još?
Greška, kao što rekoh, je bezazlena dok ne počnete da najavljujete dramatična odustajanja. Sad više nije bezazlena.
Bezazleno bi bilo da je zavrsilo na prepiski izmedju nas dvije.Uopste nije trebao ispast "slucaj".
I gdje sam rekla da ne treba postovati pravila?Rekla sam "ako se ne sloze", i nije se slozila.Izbrisano.I gdje je toliki problem?Nije bilo problema dok ona nakon toga ne napisa da ce zbog osjecaja za pravdu odustat od kladionice, a onda ste i vi ostali uletili.Mene, iskreno, nije njeno pisanje odvratilo od kladionice.
- Socrates
- Forum [Bot]
Pa gledaj space, generalno, postoje dva načina odustajanja od nečega u ovom kontekstu;
1) odustajem od tipovanja u blaovo ime jer se ona kučka srculence se ne slaže
2) odustajem jer sam shvatila da je tipovanje u tuđe ime povreda pravila
Ti si očigledno prihvatila Način Broj 1 i to se vidi, pa izaziva i nju na daljnju akciju.
A tek posebna je priča da se ovo pravilo ne može mijenjati ni da smo se svi složili, jer bi to bilo besmisleno.
1) odustajem od tipovanja u blaovo ime jer se ona kučka srculence se ne slaže
2) odustajem jer sam shvatila da je tipovanje u tuđe ime povreda pravila
Ti si očigledno prihvatila Način Broj 1 i to se vidi, pa izaziva i nju na daljnju akciju.
A tek posebna je priča da se ovo pravilo ne može mijenjati ni da smo se svi složili, jer bi to bilo besmisleno.
Last edited by Socrates on 23 Sep 2017, 18:32, edited 1 time in total.
. . . . . . . . .
- srculence7
- Forum [Bot]
Space, vrati se na moj prvi post pa razmisli još jednom šta sam htela a odustajem od bezazlene igre gde neko očekuje neke benificije, jer mi gubi smisao ...
Eto ja vašu šalu nisam skontala, verovatno sam ograničena
Eto ja vašu šalu nisam skontala, verovatno sam ograničena
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times