Poruka za forumaša
Moderator: VIP
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 7 times
- Status: Offline
Re: Poruka za forumaša
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
-
posmatrac
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
MA ja imam beneficije od svega, sem od politike, mozda ako moji nekada dodju na vlastsrculence7 wrote: 23 Sep 2017, 21:11Drugo si ti, navikao si kao političar na razne beneficije, šta ja da radim kad se stalno borim sa socijalnom nepravdom.posmatrac wrote: 23 Sep 2017, 18:43 Ja je nikad nisam ni igrao zato sto nema nikakvih beneficija![]()
A vjerujem da ti je glupo sto se prepirete oko ovakvih gluposti, meni je jos vise , zapravo ne mogu da vjerujem![]()
![]()
Ne treba niko da se izvinjava, ja sam prva rekla da mi se ne sviđa i naravno da to nije između mene i space nikakav obračun, ja ne vidim ni kao svađu, ali to ne znači da i drugi nemaju pravo da kažu šta misle povodom toga, pa i oni su umešani u tu igru, nisam ja ovde zastupala svoje interese![]()
Držaću se svog termina bez ovih dnevnih upada, da se ne stvara gužva i da svi budu zadovoljni![]()
A za ostala odobrenja ovog tipa ubuduće žmurim ...
Ps, nisam se fakat zanimao za ove po meni budalastine u vezi nekakvih igrica na Forumu, ali eto mislim da te stvari ne treba posmatrati previse ozbiljno, da ne bi trebalo da bude nekakav problem sto neko odigra " listic" umjesto drugoga, pa je samo potenciranje i trazenje dozvole administratora za takvo nesto meni smijesno, ako postoji dobrovoljan pristanak osobe koja nije tu da se neko drugi umjesto nje na taj nacin zabavi, ali eto dogovorite se kako hocete, ja i dalje ne igram
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1664 times
- Been thanked: 3157 times
Meni nije jasno zasto.space naglo forsira tog bla koji je popravio ovaj forum, a nije ni obracala paznju do popravke foruma.
Ima vas jos zenskih koji forsirate ostale forumase.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
-
Username
- Inventar foruma

- Been thanked: 2 times
Space i Srculence, izvinite se meni za ovo sto sam citao
Igrate i dalje kladionicu
Previse ste svi osjetljivi za forumsko slovo
Ubuduce kad ste raspolozeni za rasprave opletite po meni
Igrate i dalje kladionicu
Previse ste svi osjetljivi za forumsko slovo
Ubuduce kad ste raspolozeni za rasprave opletite po meni
Kupiti cu ti knjigu od Missesa ako odigras kladionicu...posmatrac wrote: 23 Sep 2017, 21:29MA ja imam beneficije od svega, sem od politike, mozda ako moji nekada dodju na vlastsrculence7 wrote: 23 Sep 2017, 21:11Drugo si ti, navikao si kao političar na razne beneficije, šta ja da radim kad se stalno borim sa socijalnom nepravdom.posmatrac wrote: 23 Sep 2017, 18:43 Ja je nikad nisam ni igrao zato sto nema nikakvih beneficija![]()
A vjerujem da ti je glupo sto se prepirete oko ovakvih gluposti, meni je jos vise , zapravo ne mogu da vjerujem![]()
![]()
Ne treba niko da se izvinjava, ja sam prva rekla da mi se ne sviđa i naravno da to nije između mene i space nikakav obračun, ja ne vidim ni kao svađu, ali to ne znači da i drugi nemaju pravo da kažu šta misle povodom toga, pa i oni su umešani u tu igru, nisam ja ovde zastupala svoje interese![]()
Držaću se svog termina bez ovih dnevnih upada, da se ne stvara gužva i da svi budu zadovoljni![]()
A za ostala odobrenja ovog tipa ubuduće žmurim ...![]()
Ps, nisam se fakat zanimao za ove po meni budalastine u vezi nekakvih igrica na Forumu, ali eto mislim da te stvari ne treba posmatrati previse ozbiljno, da ne bi trebalo da bude nekakav problem sto neko odigra " listic" umjesto drugoga, pa je samo potenciranje i trazenje dozvole administratora za takvo nesto meni smijesno, ako postoji dobrovoljan pristanak osobe koja nije tu da se neko drugi umjesto nje na taj nacin zabavi, ali eto dogovorite se kako hocete, ja i dalje ne igram![]()
A imam i oko metar i pol titovih i slicnih
Tko bi rekao da ce kladionica biti takav katalizator odnosa na forumu
Doduše outfit je uzdigao i vecu vatru
Habibti, ya nour el - ain... 
- Heidi
- Forum [Bot]
Ma outfit je bio virtualna apokalipsa.
Ja sve cekam da mi neko kaze da ne znam kuhati i da srusim server.
Ja sve cekam da mi neko kaze da ne znam kuhati i da srusim server.
- Mutevelija
- Selonačelnik

Heidi i ti si sadista, svoj svog skontao
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Mutevelija
- Selonačelnik

Kvota na socrata da je jaci od blaovskog.Heidi wrote: 23 Sep 2017, 21:06 Pa i meni je pokusala utrapiti nedostatak osnovne kulture i elemetarnog ljudskog morala. Al me zabole.
Svejedno. Ovo je izmedju tebe i Bla, verbalni fajt izmedju muskaraca, a mi zene ne bi trebale da se uplicemo.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9993 times
- Been thanked: 16873 times
- Status: Online
Mutevelija wrote: 23 Sep 2017, 21:31 Meni nije jasno zasto.space naglo forsira tog bla koji je popravio ovaj forum, a nije ni obracala paznju do popravke foruma.
Sad da skontam kako mogu iskoristit to sto je popravio forum
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
-
posmatrac
- Inventar foruma

Od Missesa mi je dovoljno sto je podrzavao Hitlera, ne treba daljestorm wrote: 23 Sep 2017, 21:44Kupiti cu ti knjigu od Missesa ako odigras kladionicu...posmatrac wrote: 23 Sep 2017, 21:29MA ja imam beneficije od svega, sem od politike, mozda ako moji nekada dodju na vlastsrculence7 wrote: 23 Sep 2017, 21:11Drugo si ti, navikao si kao političar na razne beneficije, šta ja da radim kad se stalno borim sa socijalnom nepravdom.posmatrac wrote: 23 Sep 2017, 18:43 Ja je nikad nisam ni igrao zato sto nema nikakvih beneficija![]()
![]()
A za ostala odobrenja ovog tipa ubuduće žmurim ...![]()
Ps, nisam se fakat zanimao za ove po meni budalastine u vezi nekakvih igrica na Forumu, ali eto mislim da te stvari ne treba posmatrati previse ozbiljno, da ne bi trebalo da bude nekakav problem sto neko odigra " listic" umjesto drugoga, pa je samo potenciranje i trazenje dozvole administratora za takvo nesto meni smijesno, ako postoji dobrovoljan pristanak osobe koja nije tu da se neko drugi umjesto nje na taj nacin zabavi, ali eto dogovorite se kako hocete, ja i dalje ne igram![]()
A imam i oko metar i pol titovih i slicnih
Tko bi rekao da ce kladionica biti takav katalizator odnosa na forumu
Doduše outfit je uzdigao i vecu vatru![]()
MA nije kladionica tu kriva nista, nego nervoza Forumasa uslovljena Boga pitaj cime( sto je i normalno),a mozda i odredjena sujeta, pa svaka tema moze posluziti kao okidac u takvim situacijama.
Ali je opet presmijesno da neko moze biti toliko u oblacima i da se moze naljutiti ili pravdati bas zbog nekakve nebitne kladionice.
Inace primjetih da neki Forumasi ovdje imaju( nemam nista protiv) neki svoj paralelni Forumski svijet, za koji su se nafurali da je jako bitan( pa se pitam imaju li stvarnog zivota), ali hajde, 100 ljudi 100 cudi.
- Mutevelija
- Selonačelnik

Cinjenica je da nisu obracala paznju na njega.spacebound wrote: 23 Sep 2017, 21:57Mutevelija wrote: 23 Sep 2017, 21:31 Meni nije jasno zasto.space naglo forsira tog bla koji je popravio ovaj forum, a nije ni obracala paznju do popravke foruma.
Sad da skontam kako mogu iskoristit to sto je popravio forum![]()
Last edited by Mutevelija on 23 Sep 2017, 22:28, edited 1 time in total.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
Posmatrač....glede Missesa
Neistine, neistine....prvi je ukazao na opasnost od Hitlera and co....
no nije tema, prouči svakako....ne vjeruj svima što kažu nešto
Neistine, neistine....prvi je ukazao na opasnost od Hitlera and co....
no nije tema, prouči svakako....ne vjeruj svima što kažu nešto
-
posmatrac
- Inventar foruma

Nije bolan logicno da je bio protiv Hitlera, posto je Liberaima koji se zalazu za privatno vlasnistvo( A Hitlera su finansirale zapadne banke), u vrijeme svjetske ekonomske krize 30tih god proslogai vijeka( velika depresija) bio blizi Hitler nego Komunisti i duh revolucije koji je dolazio sa istoka.
Vidimo danas sta pod lupom neoliberalnog kapitalizma( slobodnog trzista) poslodavci na ovim prostorima rade od ljudi, pa logicno da im je blizi Misses od MArxa.
Citam ja prave ekonomske strucnjake i mislioce, koji su jako pouzdani, nego ti citavu planetu posmatras kroz prizmu Austrije i Njemacke.
Ali mojne ovdje, imamo tema za to.
Vidimo danas sta pod lupom neoliberalnog kapitalizma( slobodnog trzista) poslodavci na ovim prostorima rade od ljudi, pa logicno da im je blizi Misses od MArxa.
Citam ja prave ekonomske strucnjake i mislioce, koji su jako pouzdani, nego ti citavu planetu posmatras kroz prizmu Austrije i Njemacke.
Ali mojne ovdje, imamo tema za to.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Da nije bilo neke guzve, mogla sam mirne duse da nikad u zivotu ne zavirim u tu kladionicu....gdje je to sad...na igricama? Je li to ko prava? (Pitam kao da znam kakva je to prava kladionica
)
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Heidi
- Forum [Bot]
Na kulinarstvu
Pa sport valjda. Ne klade se u jufke.
Pa sport valjda. Ne klade se u jufke.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Pa zato pitam je li ko prava 
Sta to fali jufkama?
...pasa bi se morebit kladio na njihA
Sta to fali jufkama?
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Mutevelija
- Selonačelnik

Zagorka aw aw grgrr
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
Ma jok igrice....tamo na sportu, za foru se kladimo na rezultate nekih tekmi...Zagorka wrote: 23 Sep 2017, 23:02 Da nije bilo neke guzve, mogla sam mirne duse da nikad u zivotu ne zavirim u tu kladionicu....gdje je to sad...na igricama? Je li to ko prava? (Pitam kao da znam kakva je to prava kladionica)
do sad je bilo baš fino....do sad
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
auu stormu ti umjesto da kao moderator smirujes tenzije na forumu ti izazivas ovakve okrsaje
nego jel moramo svi da stanemo na neku stranu?? vidim da se pola foruma umijesalo aaa
nego jel moramo svi da stanemo na neku stranu?? vidim da se pola foruma umijesalo aaa
🐽
Nije kladionica ništa kriva...sve stare stvariHannibal wrote: 23 Sep 2017, 23:32 auu stormu ti umjesto da kao moderator smirujes tenzije na forumu ti izazivas ovakve okrsaje
ali ok....ako je netko kriv, ja sam