Soc islamofob
Poruka za forumaša
Moderator: VIP
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 842 times
- Status: Offline
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1647 times
- Been thanked: 3093 times
Re: Poruka za forumaša
Book suseda, kaj ima 
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Ti si bila na mojoj strani kad se sve desavalo, zato poštovanje
Čitava islamofob afera
. . . . . . . . .
- Socrates
- Forum [Bot]
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1647 times
- Been thanked: 3093 times
Ako te ja nisam prozvao islamofobom ne melje se
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
-
posmatrac
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
Doso i ti tobe, al mojne da trolas na Pricaoni, ona je rezervisana za daleko ozbiljnije stvari
- Socrates
- Forum [Bot]
To je zato što ti imaš karakter, Mute, bez obzira na nasa neslaganja. Vec sam rekao, 1500 puta karakterniji od ovih tetkica.
. . . . . . . . .
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Mute zna biti i bezobrazan, ja apsolutno razumijem i one koji se iznerviraju zbog njega. Uvrijedi cesto bez razloga.
Ja sam se prema njemu pokusala ophoditi pedagoski, ne bi li usao u normalniji nacin razmisljanja, da ne ponizava sopstvenu vjeru i svog boga, ali ocito je to drugima drago, posebno kvazi muslimanima, pa ga 'podrzavaju i brane' a ja ga napadam i ponizavam. Nisam to trebala raditi i necu vise. No, dobro, svakom svoje, shvatam ja da nemamo svi istu percepciju.
A tebe, Soce, apsolutno razumijem da se branis od optuzbi koje su ti pripisane, to je tvoje pravo. Ti si temperamentan i direktan, ali nikad nisi poceo vrijedjati prvi koliko sam ja uspjela vidjeti.
Cak je i Space to jednom napisala.
Nije uvijek sve vic, sala, sarkazam, podjebavanje, sepurenje usminkanih kaladont kraljeva (ovoj grupi pripadam i ja), neka nama i tebe i tvojih dugih i ozbiljnih postova.
Niko ne moze objasniti istinu koja se tice vise osoba u tri rijeci. Toliko o kratkim postovima punih mudrosti.
Ja volim da te citam i drago mi je sto si spreman sve podijeliti sa nama, a nisi se nikad otimao da nesto naucis od drugih. Ti si sasvim OK, vjeruj mi. Ma sta OK, ti si super.
Ja sam se prema njemu pokusala ophoditi pedagoski, ne bi li usao u normalniji nacin razmisljanja, da ne ponizava sopstvenu vjeru i svog boga, ali ocito je to drugima drago, posebno kvazi muslimanima, pa ga 'podrzavaju i brane' a ja ga napadam i ponizavam. Nisam to trebala raditi i necu vise. No, dobro, svakom svoje, shvatam ja da nemamo svi istu percepciju.
A tebe, Soce, apsolutno razumijem da se branis od optuzbi koje su ti pripisane, to je tvoje pravo. Ti si temperamentan i direktan, ali nikad nisi poceo vrijedjati prvi koliko sam ja uspjela vidjeti.
Nije uvijek sve vic, sala, sarkazam, podjebavanje, sepurenje usminkanih kaladont kraljeva (ovoj grupi pripadam i ja), neka nama i tebe i tvojih dugih i ozbiljnih postova.
Ja volim da te citam i drago mi je sto si spreman sve podijeliti sa nama, a nisi se nikad otimao da nesto naucis od drugih. Ti si sasvim OK, vjeruj mi. Ma sta OK, ti si super.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
- Heidi
- Forum [Bot]
Ne znam, Chloe, nisam na tebe mislila dok sam pisala.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 842 times
Kao da je bitno u kojoj si grupiChloe wrote: 24 Sep 2017, 19:13... časna pionirska ništa vas ne kontam ...
Gdje li sam ja u tim grupama?
![]()
Evo možeš biti u mojoj
Sad nas je dvoje
somehow I manage
- Chloe
- Žena za sva vremena

Čisto da znam šta ide na moju adresu ..gospođa Brams wrote: 24 Sep 2017, 19:17Kao da je bitno u kojoj si grupiChloe wrote: 24 Sep 2017, 19:13... časna pionirska ništa vas ne kontam ...
Gdje li sam ja u tim grupama?
![]()
![]()
Evo možeš biti u mojoj![]()
- Heidi
- Forum [Bot]
Pa i ja sam u grupi neozbiljnih postaca. Ne pisem neke dubokoumne postove, ali ne prigovaram ni onima koji to rade, ili pokusavaju da dosegnu sopstvene mogucnosti kroz slova. To je sve. Ne morate se sad u svemu pronalaziti.
Last edited by Heidi on 24 Sep 2017, 19:21, edited 1 time in total.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Chloe
- Žena za sva vremena

... na preskoke prešla pisano i vidjela da se spominju grupe - klanove , nisam ni vidjela na osnovu čega se dijele.Heidi wrote: 24 Sep 2017, 19:20 Pa i ja sam u grupi neozbiljnih postaca. Ne pisem neke dubokoumne postove, ali ne prigovaram ni onima koji to rade, ili pokusavaju da dosegnu sopstvene mogucnosti kroz slova. To je sve. Ne morate se sad u svemu pronalaziti.
Odoh ja ...
- Socrates
- Forum [Bot]
Hvala, dušo. 
Međutim, reci ću koji je moj problem. Nikad ne zaboravljam, ni dobro ni loše. I pritom, uvijek gledam koji je nijjet, kako Mute kaze, iza nečijih postupaka. Tu nema izuzetaka.
Svađao sam se ja i sa Lavljim, i ona mi je rekla da sam islamofob. Međutim, iza njenih postupaka stoji čisto srce i poštenje. To ja poštujem.
Zvali su mene i cetnikom (onaj koji mi je brojao koliko puta stavim "da" u recenicu). Zvali su me i ustasom i balijom. Zovite kako hoćete.
Nijjet iza Blagebelsovih gluposti protiv mene je uvijek bila zajedljivost, podlost, zavist i generalno kompleksi. Boli njega ona stvar za sve ostalo. Trpio je ovdje fašiste raznih fela, cak se zajebavao sa njima, ali meni je prikačio islamofobiju. Dakle, beskarakterni zavidni crv koji misli da iz podruma može tumačiti svijet, al' mu smeta kada ja kazem da ne moze. Našao par korisnih idiota koji će ga slijediti i udri.
Uvijek sam tvrdio i sada kažem da je njegov glavni vodič u životu da svakog drugog svede na nivo svog ocaja. Njemu se i u pisanju osjeti kada mu "zadrhti glas", jer ga neko upozori da je njegov agresivni očaj ružan za gledati.
Kad se u to umiješala ova Cecika iz Ameriku, onda smo dobili i rođacke veze izmedju nje i crva, prisvajanje Foruma na najprimitivniji nacin, i, ja nemam druge riječi, seljakluk ispod svakog nivoa, kada je tebe napala bez ikakvih razloga.
Nemam ja problema sa tim, samo nastavite. Sokiranje i ibrecenje. Ali, nemojte meni glumiti neke karaktere sa elementarnim ljudskim moralom.
Međutim, reci ću koji je moj problem. Nikad ne zaboravljam, ni dobro ni loše. I pritom, uvijek gledam koji je nijjet, kako Mute kaze, iza nečijih postupaka. Tu nema izuzetaka.
Svađao sam se ja i sa Lavljim, i ona mi je rekla da sam islamofob. Međutim, iza njenih postupaka stoji čisto srce i poštenje. To ja poštujem.
Zvali su mene i cetnikom (onaj koji mi je brojao koliko puta stavim "da" u recenicu). Zvali su me i ustasom i balijom. Zovite kako hoćete.
Nijjet iza Blagebelsovih gluposti protiv mene je uvijek bila zajedljivost, podlost, zavist i generalno kompleksi. Boli njega ona stvar za sve ostalo. Trpio je ovdje fašiste raznih fela, cak se zajebavao sa njima, ali meni je prikačio islamofobiju. Dakle, beskarakterni zavidni crv koji misli da iz podruma može tumačiti svijet, al' mu smeta kada ja kazem da ne moze. Našao par korisnih idiota koji će ga slijediti i udri.
Uvijek sam tvrdio i sada kažem da je njegov glavni vodič u životu da svakog drugog svede na nivo svog ocaja. Njemu se i u pisanju osjeti kada mu "zadrhti glas", jer ga neko upozori da je njegov agresivni očaj ružan za gledati.
Kad se u to umiješala ova Cecika iz Ameriku, onda smo dobili i rođacke veze izmedju nje i crva, prisvajanje Foruma na najprimitivniji nacin, i, ja nemam druge riječi, seljakluk ispod svakog nivoa, kada je tebe napala bez ikakvih razloga.
Nemam ja problema sa tim, samo nastavite. Sokiranje i ibrecenje. Ali, nemojte meni glumiti neke karaktere sa elementarnim ljudskim moralom.
Last edited by Socrates on 24 Sep 2017, 19:45, edited 3 times in total.
. . . . . . . . .
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
jbt ja tek sad vidim da je moto foruma VRACAMO KREDITE, priredjujemo sokiranja i ibrete. dajte familijo da vidimo da ovaj moj kredit sta da radimo sramota vise
🐽
- Heidi
- Forum [Bot]
Razumijem te, ali nema efekta vise o tome raspravljati. Ko je shvatio - shvatio je. Iole normalna osoba ti ne bi pripisala takvo nesto. Znam ja sto je to tebe povrijedilo, zato sto pokusavas od svega napraviti jednu cjelinu, ali, Soce, oko moje, to kod nas ne fercera. Gotovo je. Nije nikad ni ferceralo u smislu da te neko ne napadne i ne prigovori sto si poceo da se mijesas medju ljude drugog kova. Sve sto je drugacije - ne valja. Ljudi se boje razmisljati.
- Socrates
- Forum [Bot]
Pa nema problema, umijem i ja napadati na čisto zajebantskim osnovama.
Čovjek koji jede šećer iz pepeljare bi prvo trebao na neki pregled da se utvrdi da je sve u redu sa osnovnim mentalnim funkcijama, pa onda na neku rehabilitaciju, pa tek onda, možda, da bude pusten među ostale ljude.
I pravo mi se jebe sta o tome misli Arkanaginica iz the USA.
Čovjek koji jede šećer iz pepeljare bi prvo trebao na neki pregled da se utvrdi da je sve u redu sa osnovnim mentalnim funkcijama, pa onda na neku rehabilitaciju, pa tek onda, možda, da bude pusten među ostale ljude.
I pravo mi se jebe sta o tome misli Arkanaginica iz the USA.
. . . . . . . . .