Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
- Status: Offline
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4119 times
- Been thanked: 3086 times
Re: Samo da kažem.......
E nek' si se ti pristavio. Ha. Ha.
Space, poenta mog posta je bila duhovita situacija na koju sam naletjela na YouTube. Cilj je bio da se nasmijemo i zaboravimo na to. Ja za tu curu (Macu) nisam ni znala da postoji , ali sam onda pogledala jos jedan klip o njoj - neka voditeljica je pozvala na klizanje i onda je pricala kako nikad nije stala na klizaljke niti je imala role, dakle teska sirotinja. Nije zbog toga morala krenuti u Beograd i harati po njemu, ali sto se mene tice svi mogu sa svojim tijelom raditi sto god hoce. Njena stvar. Osim toga u tom klipu je rekla da je novac koji je zaradila po tim realitijima dala svojima jer su upali u dugove, sto ce reci da ipak ima savjesti. Medjutim dezurni kompleksasi jedva docekaju da krenu provocirati ni ne shvacajuci koliko su jadni. Da se osvrnem i na sinapse; radim sinapticki jako zahtjevan posao, i kada se dodjem opustiti kuci s vremena na vrijeme mi odgovaraju gluposti. Sto vece to bolje. Onima koji misle da inteligenciju trebaju ili mogu dokazati na forumu, zelim puno srece. Osobno za takve poduhvate imam druge arene (ovdje ne mislim na tebe samo da naglasim).spacebound wrote: 28 Sep 2017, 08:49 E da.Kad se sjetim Tamare, za kojom su svi farmeri sliniliSpade joj pekmez na klupu, a ona ga hljebom pokupi pa u usta
Ili kako su svi jeli ajvar kasikom iz tegle.
I ta fascinacija Kristijanom, na pocetku mu je i islo pretvaranje, ali brzo se pokazao kakav zaista i jest.
Jedino onaj momak, Milos, sto je bio normalna osoba
Za tu Zadrugu sam citala naslove, zadnji sloj ljudi.
Sto se tice Tamare, Kristijana i Stanije - nisam to redovno pratila i ne znam kako je on pokazao svoje pravo lice. Moja mama - koja je najprefinjenija osoba koju sam upoznala u zivotu je to voljela gledati i gledala sam s njom. To su ljudi s dna drustvene hijerarhije i to je jasno svima. Zanimljivo mi ih je pogledati i zbog toga jer se s tim slojem drustva nikad nisam srela. Uostalom ne znam sto uopce bilo sta objasnjavam. Uzivajte.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1647 times
- Been thanked: 3094 times
Nurkovicka je profurana davno i.proslavil se zbog "mjaukanja isto.kao sako polumenta"
I on je ismijan ali ova se ohrabrila prokurvala, navodno je otac kao ostavio.
I on je ismijan ali ova se ohrabrila prokurvala, navodno je otac kao ostavio.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Čarobni
- Inventar foruma

- Been thanked: 13 times
Što ja ne mogu ove sirotinje.Lavlje_srce wrote: 28 Sep 2017, 21:11
Space, poenta mog posta je bila duhovita situacija na koju sam naletjela na YouTube. Cilj je bio da se nasmijemo i zaboravimo na to. Ja za tu curu (Macu) nisam ni znala da postoji , ali sam onda pogledala jos jedan klip o njoj - neka voditeljica je pozvala na klizanje i onda je pricala kako nikad nije stala na klizaljke niti je imala role, dakle teska sirotinja. Nije zbog toga morala krenuti u Beograd i harati po njemu, ali sto se mene tice svi mogu sa svojim tijelom raditi sto god hoce. Njena stvar. Osim toga u tom klipu je rekla da je novac koji je zaradila po tim realitijima dala svojima jer su upali u dugove, sto ce reci da ipak ima savjesti. Medjutim dezurni kompleksasi jedva docekaju da krenu provocirati ni ne shvacajuci koliko su jadni. Da se osvrnem i na sinapse; radim sinapticki jako zahtjevan posao, i kada se dodjem opustiti kuci s vremena na vrijeme mi odgovaraju gluposti. Sto vece to bolje. Onima koji misle da inteligenciju trebaju ili mogu dokazati na forumu, zelim puno srece. Osobno za takve poduhvate imam druge arene (ovdje ne mislim na tebe samo da naglasim).
Sto se tice Tamare, Kristijana i Stanije - nisam to redovno pratila i ne znam kako je on pokazao svoje pravo lice. Moja mama - koja je najprefinjenija osoba koju sam upoznala u zivotu je to voljela gledati i gledala sam s njom. To su ljudi s dna drustvene hijerarhije i to je jasno svima. Zanimljivo mi ih je pogledati i zbog toga jer se s tim slojem drustva nikad nisam srela. Uostalom ne znam sto uopce bilo sta objasnjavam. Uzivajte.![]()
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1647 times
- Been thanked: 3094 times
Meni nije jasno zasto Lavlje brani diskreciju, 
Izgleda sa je diskrecija dobar primjer jer lavlje je pametna i zna.
Ili jest lise ili nije nems tu izmedju.
Cijea je se Tuzla stidi, glupo je to na sta se ona proslavila .
Dok za covjeka iz Tuzle koji zna vise od 7 jezika slabo ko i cuje ma ja diskrecija je vazna.
Dok za covjeka iz Tuzle koji zna vise od 7 jezika slabo ko i cuje ma ja diskrecija je vazna.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Jesam li ja jedina na dunjaluku sto ne zna ko je konkretno ta maca
Ili je bila na forumu, a da se ne sjecam?
Kad je god...ona ludjakinja spominjala rekoh izguglacu je i ko da mi nesto neda
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Danci
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 966 times
- Been thanked: 1186 times
Ja povremeno pratimLavlje_srce wrote: 27 Sep 2017, 23:08 Gleda li neko Zadrugu? Mene je mama navukla prije par godina (podrzavala je Kristijana i Staniju) pa pogledam nekad na YouTube kad mi je dosadno. Zanimljiva mi je ta psihologija grupe, jos da su nasli malo pristojnije i inteligentnije primjerke, gdje bi im kraj bio.
![]()
Elem, gledam Macu Diskreciju kako dok ruca za trpezarijskim stolom nekom poluautisticnom liku dijasporcu objasnjava da se dvoje poseksalo u WC-u (a o cemu bi ona drugo). I tako ona jede i njega ubjedjuje da su to uradili tamo jer u WC-u nema kamera, blabla. Lik kaze 'ok' i ode. Ona zavrsi rucak, oblize tanjir, ustane se i krene prema frizideru. Tu pocne podrigivati jedno par puta. Dok otvara frizizider spontano joj izleti: Sucur Alahu. Aaaaa
![]()
Kada vidim skakavca u sobi,više skačem ja ,nego on
- Zagorka

A sta je to, da ne guglam sad....rijaliti neki? Jel tu seselj bio? 
- Danci
- Aktivni forumaš

Neki reality show ..nešto slično kao parovi.. da izgleda je i on bio, nisam to gledala ali sam vidjela na fbZagorka wrote: 28 Sep 2017, 23:20 A sta je to, da ne guglam sad....rijaliti neki? Jel tu seselj bio?![]()
- Lavlje_srce
- Alienka

Pa sve ljude i pojave gledam kroz gradaciju dobra / zla. Na gradaciji zla ona je vrlo nisko - ako te zanima sto je pravo zlo pogledaj domace i svjetske politicare, biznismene i slicne. Ona je paperje.Mutevelija wrote: 28 Sep 2017, 22:07 Meni nije jasno zasto Lavlje brani diskreciju,
Ma nemas sta ni znati u biti. Koja je ludjakinja spominjala?Zagorka wrote: 28 Sep 2017, 23:00 Jesam li ja jedina na dunjaluku sto ne zna ko je konkretno ta maca![]()
Ma uzas, moras imati celicne zivce ili biti djon obraz tipa odredjenih tu da to podneses. Sad sam gledala onu malu Minu kako govori da je tamo pakao i place mami na telefon k'o kisna godina. Iskoriste tako neke glupacice zbog gledanosti i ubace par djoncina da ih redovno potpaljuju. Zlo.Danci wrote: 28 Sep 2017, 23:17 Ja povremeno pratimstrašno, sta sam sve vidjela, kako oni žive prosto na mogu da vjerujem..sad ili glume ili su stvarno takvi
Memento Mori
- Chloe
- Žena za sva vremena

I ja k`o Zagi ne znam o čemu je riječ, a inače nikakav reality show me ne privlači ...
Za Macu znam zahvaljujući rodici koja mi bombarduje viber njenim videima i biserima
... u cilju da me iznervira ... 
Za Macu znam zahvaljujući rodici koja mi bombarduje viber njenim videima i biserima
- Danci
- Aktivni forumaš

Lavlje, možda su i to što kažeš, još i neiskusne ali da ih roditelji podržavaju, e to mi je suludo..ako pratiš znaš o čemu pričam 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9744 times
- Been thanked: 11481 times
Zagorka wrote: 28 Sep 2017, 23:20 A sta je to, da ne guglam sad....rijaliti neki? Jel tu seselj bio?![]()
Jeste, riječ je o nekoj njegovoj diskretnoj maci
- Lavlje_srce
- Alienka

Naravno da je suludo. Gledamo moralni sunovrat u realnom vremenu. Sto je ispod jednog klipa neki kralj napisao: Ako ovo vide Amerikanci, ponovo ce nas bombardovati.Danci wrote: 28 Sep 2017, 23:41 Lavlje, možda su i to što kažeš, još i neiskusne ali da ih roditelji podržavaju, e to mi je suludo..ako pratiš znaš o čemu pričam![]()
Memento Mori
- Zagorka

Krokodil Behko wrote: 28 Sep 2017, 23:48Zagorka wrote: 28 Sep 2017, 23:20 A sta je to, da ne guglam sad....rijaliti neki? Jel tu seselj bio?![]()
Jeste, riječ je o nekoj njegovoj diskretnoj maci![]()
Sad bih ti rekla.....al znas ti i kad ne kazem
Lavlje, ona sto se u njenom selu klalo, kralo i sta sve ne,
Porijetko gledam tv, ali ipak me cudi da nikad nisam vidjela ni reklame za te emisije. Ni najave, ni dijela.
Ali kuzim te, ja sam kad sam imala vremena, nedjeljom znala upaliti neki glupi film, sto se razvuce i pomalo zatupljuje, al sam bila u fazi da mi je trebalo.
Ali sam dojma da bi me ovo iznerviralo. Ako ucestvuju te starlete i seselj, i stajaznam.
Drugacije djeluje na svakog.
- Lavlje_srce
- Alienka

Zaljubio se Biboni.Zagorka wrote: 28 Sep 2017, 23:59 Lavlje, ona sto se u njenom selu klalo, kralo i sta sve ne,svako drugi dan je spominjala tu macu
![]()
Ma pogledam na YouTube - tu izvuku glavne bisere.Porijetko gledam tv, ali ipak me cudi da nikad nisam vidjela ni reklame za te emisije. Ni najave, ni dijela.
Ali kuzim te, ja sam kad sam imala vremena, nedjeljom znala upaliti neki glupi film, sto se razvuce i pomalo zatupljuje, al sam bila u fazi da mi je trebalo.
Ali sam dojma da bi me ovo iznerviralo. Ako ucestvuju te starlete i seselj, i stajaznam.
Drugacije djeluje na svakog.
Memento Mori
- Danci
- Aktivni forumaš

Djeca nisu po prirodi zla, ali znaju da oponašaju zlo koje su vidjeli od roditelja..Lavlje_srce wrote: 28 Sep 2017, 23:56Naravno da je suludo. Gledamo moralni sunovrat u realnom vremenu. Sto je ispod jednog klipa neki kralj napisao: Ako ovo vide Amerikanci, ponovo ce nas bombardovati.Danci wrote: 28 Sep 2017, 23:41 Lavlje, možda su i to što kažeš, još i neiskusne ali da ih roditelji podržavaju, e to mi je suludo..ako pratiš znaš o čemu pričam![]()
![]()
Znači i komentare pratiš, ti si dobro zagrizla
- Chloe
- Žena za sva vremena

Danci ... što me kažnjavaš dislajkovima?

- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times