pretty-woman-roberts_l.jpeg
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Divlja_u_srcu
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Noćka ljudOvi
❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
- Femea
- Propala kaladontašica

- Been thanked: 2 times
Laku vam noć, satrao me posao danas, uginut ću

Prestala sam da se opterećujem moranjima i očekivanjima, bilo čijim, pa i svojim.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Ako ti je stogod za utjehu, ja imam upalu misica.
Laku noc
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 7 times
Dzaba se iznervirah pred spavanje, bem ti vijesti
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Sabah hajrullah i dobro jutro ...

- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9993 times
- Been thanked: 16873 times
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Divlja_u_srcu
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 1 time
Guten Morgen pipol
❤️ Majka❤️
Jutro vam,

"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
Eh,de sad,kad budeš imao vremena,izvuci razlike,pa napiši.Meni je ovo sve nešto isto ili slično.Ti ćeš to boljeHahik wrote: 29 Sep 2017, 21:25Sponzoruša je osoba ženskog roda koja za partnera traži muškarca sa višim društvenim položajem. Uglavnom je spremna da stupi sa njim u brak. Nerješivi problem nastaje ako partner ostane bez veće količine novca, te u tom sličaju napušta vezu. Ne mora biti nevjerna, jer orgazam nadoknađuje peglanjem kartica, ali će se lahko odlučiti za prekid veze ako je sigurna u bolju investiciju.Nice try wrote: 29 Sep 2017, 07:45 Znam definiciju sponzoruše,ali koja je definicija starlete?
Koja je razlika između sponzoruše i prostitutke?
Je li razlika samo u trošenju novca, dobivenog na sličan način, ili u još nečemu![]()
Ali,prije svega,šta je šta?Mislim,trebamo definisati da bismo uočili neke razlike![]()
Prostitutka je osoba ženskog roda koja svoje tijelo prodaje za novac. Nije medijski eksponirana, a potraživači su nižeg i srednjeg društvenog sloja. Od svoga rada može živjeti kao prosječan/ispodprosječan građanin. Poznata je lokalnom području i muškarci koji nisu klijentela je izbjegavaju, a žene proklinju, neke i od zavisti.
Starleta je osoba ženskog roda koja svoje tijelo prodaje za novac džet set klijentima. Ono što je razlikuje od prostituke je prikladniji naziv, skuplja klijentela, česta povezanost sa zanimanjem pjevačice ili plesačice. Velika mogućnost je da objavi nekoliko singlova. Medijski je eksponirana za razliku od prostitutke. Nerijetko uživa u luksuzu od zarađenog novca ili sponzora. Za brak je spremna tek u zrelijim godinama, ako uspije naći potencijalnog obješenika, dva svjedoka i matičara.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4123 times
- Been thanked: 3091 times
Ti se u te likove bolje razumijes. Cinjenica.
Evo, pojasnicu ti ja. Radi se o hijerarhiji. Sponzorusa (u ovisnosti o inteligenciji doticne) moze glumiti zenu, majku, kraljicu do kraja zivota mada nije nista bolja od slijedece dvije kategorije. Starleta je nesto nizi level i nerijetko izlozena sprdnji (na Balkanu se uzgajaju u velikim kolicinama zbog atavizma ili jos zivuceg patrijarhata), a znamo sta su ove trece. U biti se radi o jednoj te istoj pojavi, u pitanju su nijanse koje ovise o IQ-u i manipulativnosti (debljini obraza) doticne.Nice try wrote: 30 Sep 2017, 09:44Eh,de sad,kad budeš imao vremena,izvuci razlike,pa napiši.Meni je ovo sve nešto isto ili slično.Ti ćeš to bolje
Medjutim, jadno se izdizati nad tim zenama - jer se u ogromnom procentu (kada zagrebes povrsinu) radi o curama sa poremecajem licnosti nastalim sto zbog zlostavljanja sto zbog zanemarivanja u djetinjstvu. Svim tim zenama treba strucna pomoc da pronadju samopostovanje sto reality programi zorno pokazuju.
Ziva i zdrava bila.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
Što bi ti pojašnjavalaLavlje_srce wrote: 30 Sep 2017, 11:47Ti se u te likove bolje razumijes. Cinjenica.![]()
Evo, pojasnicu ti ja. Radi se o hijerarhiji. Sponzorusa (u ovisnosti o inteligenciji doticne) moze glumiti zenu, majku, kraljicu do kraja zivota mada nije nista bolja od slijedece dvije kategorije. Starleta je nesto nizi level i nerijetko izlozena sprdnji (na Balkanu se uzgajaju u velikim kolicinama zbog atavizma ili jos zivuceg patrijarhata), a znamo sta su ove trece. U biti se radi o jednoj te istoj pojavi, u pitanju su nijanse koje ovise o IQ-u i manipulativnosti (debljini obraza) doticne.Nice try wrote: 30 Sep 2017, 09:44Eh,de sad,kad budeš imao vremena,izvuci razlike,pa napiši.Meni je ovo sve nešto isto ili slično.Ti ćeš to bolje
Medjutim, jadno se izdizati nad tim zenama - jer se u ogromnom procentu (kada zagrebes povrsinu) radi o curama sa poremecajem licnosti nastalim sto zbog zlostavljanja sto zbog zanemarivanja u djetinjstvu. Svim tim zenama treba strucna pomoc da pronadju samopostovanje sto reality programi zorno pokazuju.
Ziva i zdrava bila.
Nisam toliko neupućena da ne znam o čemu se radi,ova korespodencija između kolege i mene je polušaljivog tona i cilj joj je da nazovemo stvari pravim imenom.Naravno,ne tako kruto i bez obzira prema nekome.Samo,smatram da su kod svih tih "zanimanja" uzroci i posljedice slične ili iste,stoga mi je suvišno i licemjerno nazivati ih drugačije i dijeliti po kojekakvim kategorijama.
Eto,to je to.
Dalje,ne smatram da prostitutkama u većini slučajeva nedostaje samopoštovanje,ali to je samo moje mišljenje.
Hvala na lijepim željama,i ti istoZiva i zdrava bila.
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Išao sam danas ,sa komšijom, u obilazak arapskih naselja na Ilidži. Hiljade i hiljade praznih kuća,nigdje žive duše.Veli mi,na povratku, komšija kako bi trebali češće ići u obilazak, jer vrlo brzo će narod početi da ih zauzima.
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- Danci
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 966 times
- Been thanked: 1187 times
Mute, nisi se javio za današnji dogovor..propustio si priliku.. nije valjda da si se prepao 
Kada vidim skakavca u sobi,više skačem ja ,nego on