Ali, mozda im popusti motivacija za tu Ligu ako zaredaju slabe rezultate, pa ce morati u regularnim kvalifikacijama da se potrude protiv ovih slabijih da se plasiraju.

Pa i liga prvaka, to nije od 1994...posmatrac wrote: 09 Sep 2017, 16:04 Gupog naziva takmicenja, po tome bi npr Bih trebala da daje 3 reprezentacije![]()
U svakom slucaju mozda je ovo uvertira za Ligu evropskih pokrajina koja mozda uslijedi 2056te![]()
Igraju se kvale normalno kao i do sad...Krokodil Behko wrote: 10 Oct 2017, 09:56 Samo da podignem temu. Negdje pročitah da ćemo ispasti u treću grupu, a sasvim je sigurno ako ne pobijedimo tu Estoniju večeras. Ja još uvijek nisam skontao kako se ko plasira i iz koje grupe. Ko-šta-đe-koga?
A takmičenje počinje odmah iza SP, jer valjda neće ni biti kvalifikacija za EURO, kako sam razumio![]()
klasične kvalifikacije za Euro 2020 će se igrati tek od proljeća 2019 pa do proljeća 2020,a ne od jeseni 2018 do jeseni 2019 kao što bi bilo dosada...Krokodil Behko wrote: 10 Oct 2017, 09:56 Samo da podignem temu. Negdje pročitah da ćemo ispasti u treću grupu, a sasvim je sigurno ako ne pobijedimo tu Estoniju večeras. Ja još uvijek nisam skontao kako se ko plasira i iz koje grupe. Ko-šta-đe-koga?
A takmičenje počinje odmah iza SP, jer valjda neće ni biti kvalifikacija za EURO, kako sam razumio![]()
Mozda je i bolje da padnemo u trecu grupu, jer koliko sam ja razumio, pobjednici svake grupe idu na Euro.Krokodil Behko wrote: 10 Oct 2017, 09:56 Samo da podignem temu. Negdje pročitah da ćemo ispasti u treću grupu, a sasvim je sigurno ako ne pobijedimo tu Estoniju večeras. Ja još uvijek nisam skontao kako se ko plasira i iz koje grupe. Ko-šta-đe-koga?
VAla bas , to je posebno apsurdno, fol liga prvaka,a u njoj igraju timovi koji su se nekad za vrijeme kupa pravaka, jedva mogli plasirati u Kup Uefa.storm wrote: 10 Oct 2017, 11:13Pa i liga prvaka, to nije od 1994...posmatrac wrote: 09 Sep 2017, 16:04 Gupog naziva takmicenja, po tome bi npr Bih trebala da daje 3 reprezentacije![]()
U svakom slucaju mozda je ovo uvertira za Ligu evropskih pokrajina koja mozda uslijedi 2056te![]()
Cisto izmisljeni nazivi natjecanja bez dubine...
Pa nisu ni Austrija ni Sj Irska baš tako loši...
storm wrote: 24 Jan 2018, 15:59
Ali osvajanje prvog mjesta u grupi znači napredak u višu ligu...već to je odlično....