BIRTIJA
Moderator: VIP
- Sanjarko
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
Re: BIRTIJA
sta ces na chatu sjedi tu za svoj stol i naruci nesto sad ce cure 
Ne gledamo crte sa dlana netko zivi zivot a netko ga sanja
- Sanjarko
- Aktivni forumaš

evo coca cola a rum otisao pa sad nemamo 
morat ces sacekati dok se vrati pa se posluzi
ajde uzet cu si i ja isto...nego jel ti placas sve ili da pisem na mandijev racun

morat ces sacekati dok se vrati pa se posluzi
ajde uzet cu si i ja isto...nego jel ti placas sve ili da pisem na mandijev racun

dobro vece
uhh opet nema nikoga ja cu se posluziti sama ... platim kad se vratim 
Onima koji su mi se smijali,hvala... Bez njih ne bih plakala... Onima koji me nisu mogli voljeti,hvala... Bez njih ne bih upoznala pravu ljubav... Onima koji su povrjedili moja osjecanja,hvala... Bez njih ne bih znala da ih imam... Onima koji su me ostavili,hvala... Bez njih ne bih otkrila sebe.... Ali onima koji su mislili da necu uspeti- Njima najvise zahvaljujem, jer bez njih ne bih ni pokusala....
- Sanjarko
- Aktivni forumaš

cici nisi sama zar nevidis mene i Betty daj pogledaj malo evo ti 
i u pravu je Betty sve pisemo na mandijev racun
i u pravu je Betty sve pisemo na mandijev racun

po obicaju opet sanjarko luta sa betty
ja cu se sama posluziti Smirnhoff haj cure zivjele 
Onima koji su mi se smijali,hvala... Bez njih ne bih plakala... Onima koji me nisu mogli voljeti,hvala... Bez njih ne bih upoznala pravu ljubav... Onima koji su povrjedili moja osjecanja,hvala... Bez njih ne bih znala da ih imam... Onima koji su me ostavili,hvala... Bez njih ne bih otkrila sebe.... Ali onima koji su mislili da necu uspeti- Njima najvise zahvaljujem, jer bez njih ne bih ni pokusala....
- Sanjarko
- Aktivni forumaš

Jok n elutam nego nemoj da pijes molim te nemogu stici tamo u"abeceda omiljenih stvari" prepraviti 
Cek sad ce tebi Sanjarko jednu jaku kavicu da mi se malo razbistris pa odi pisati na forumu

Cek sad ce tebi Sanjarko jednu jaku kavicu da mi se malo razbistris pa odi pisati na forumu
ne pisem vise .... dekoncentrisana ...totale ... samo jedan smornhofff ako moze ....
- Angelino croft
- Osvježenje foruma

- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7924 times
- Been thanked: 18739 times
ima Majo ja je juce pila sanjarko je sama gazala
... Croft stali smo sinoc kod pokera i skupljanja igraca ali si nestao kao ono ***prohujalo s vihorom*** a mi cekamo i cekamo*** ko ceka taj je lud ili stvarno ima strpljenja*** ....ima li sta za popiti ovdje ili barem neka grickalica ...ja bi jednu colu moze i cockta 
... Croft stali smo sinoc kod pokera i skupljanja igraca ali si nestao kao ono ***prohujalo s vihorom*** a mi cekamo i cekamo*** ko ceka taj je lud ili stvarno ima strpljenja*** ....ima li sta za popiti ovdje ili barem neka grickalica ...ja bi jednu colu moze i cockta Onima koji su mi se smijali,hvala... Bez njih ne bih plakala... Onima koji me nisu mogli voljeti,hvala... Bez njih ne bih upoznala pravu ljubav... Onima koji su povrjedili moja osjecanja,hvala... Bez njih ne bih znala da ih imam... Onima koji su me ostavili,hvala... Bez njih ne bih otkrila sebe.... Ali onima koji su mislili da necu uspeti- Njima najvise zahvaljujem, jer bez njih ne bih ni pokusala....
- Maja
- Administrator

cici et proberi

mmmmmmmm
zna li iko kakvo će sutra vrijeme biti
prala bih store al neću dok sunce ne grane

mmmmmmmm
zna li iko kakvo će sutra vrijeme biti
prala bih store al neću dok sunce ne grane
- Maja
- Administrator

hvala na picu Majo i evo prognoze za danas i sutra nazalost neces moci zavjese da pares
Vrijeme u BiH
Sarajevo 10/13° C
Banja Luka 7/15° C
Bihać 9/13° C
Mostar 12/15° C
Trebinje 12/16° C
Tuzla 9/17° C
Zenica 10/16° C
DANAS: Danas je u našoj zemlji bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa mjetimičnom kišom.
SUTRA: Sutra se u našoj zemlji očekuje umjerno do pretežno oblačno vrijeme.
Vrijeme u BiH
Sarajevo 10/13° C
Banja Luka 7/15° C
Bihać 9/13° C
Mostar 12/15° C
Trebinje 12/16° C
Tuzla 9/17° C
Zenica 10/16° C
DANAS: Danas je u našoj zemlji bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa mjetimičnom kišom.
SUTRA: Sutra se u našoj zemlji očekuje umjerno do pretežno oblačno vrijeme.